Goed telefonisch bereikbaar. In eerste instantie per e-mail foto’s doorgestuurd, die zorgvuldig werden bekeken. Op basis daarvan kreeg ik snel een duidelijk antwoord via e-mail. Vervolgens telefonisch... Näytä lisää
Ik ga lang terug in de sportdetailhandel. Ik mag zelfs zeggen vanaf 1976, toen we nog met guldens betaalde en pinnen nog lang niet bestond. Mijn ervaringen met bewakingscamera's waren niet zo heel erg... Näytä lisää
Er waren software problemen met de 4 maanden geleden geleverde camera. Op afstand hebben ze dit probleem kunnen oplossen, zonder mij verder lastig te vallen. Ik noem dit SERVICE met hoofdletters.
Goed systeem en super goede service, zodra je bel wordt je geholpen totdat het probleem oid is opgelost, helpen tot het eind. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is goed. Makkelijk zelf te instal... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Hollanti
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Als je een probleem heb met je camara's…
Als je een probleem heb met je camara's en je belt Bascom wordt altijd opgenomen niet in de wachtrij .
En je wordt ten aller tijde zeer goed geholpen en de problemen zijn opgelost en lukt dat niet dan wordt het gewoon opgelost
Duidelijke informatie bij levering en…
Duidelijke informatie bij levering en een zeer behulpzame klantenservice ook ver na levering, top bedrijf.
Luisteren en oplossen
Snel contact te krijgen met een gebruikersvraag
Betrouwbaar-Avontuurlijk-Servicegericht-Constant-Ontzorgend-Machtig- B-A-S-C-O-M
Alles is goed bij Bascom. Wat een service. Wat een geduld. Ze bestaan dus echt dit soort bedrijven. Hier een zeer tevreden klant. Mensen die dit lezen. Als je plannen hebt voor camerabewaking. BASCOM het juiste adres. Van verkoop tot top suport.
Ze verdienen 5☆☆☆☆☆......
Een dikke merci.
Twan.

Vastaus yritykseltä Bascom
Snelle reactie en de oplossing werkte…
Snelle reactie en de oplossing werkte prima
Contact klantenservice
Na een internet storing problemen met 1 camera.
Bascom klantenservice hiervoor gebeld.
Kan niet anders zeggen dan keurig geholpen door Johan en Rogier.
Binnen 5 minuten alles weer werkend en perfect beeld.
Zo hoort klantenservice te zijn👍🏻
Complimenten.

Vastaus yritykseltä Bascom
Perfecte helpdesk,wist na een paar…
Perfecte helpdesk,wist na een paar vragen wat er aan de hand was en kwam gelijk met de oplossing.
Snel en adequaat
Snel en adequaat. Een van de camera's nam niet op. Toen ik de helpdesk belde werd er op afstand meegekeken en in no time was het issue opgelost. Heel fijn.
Na 5 jaar.
In de loop van de jaren zijn er een aantal systeem problemen geweest, meestal door ons eigen netwerk, maar het team van Bascom heeft alle problemen vlot en goed opgelost met assistentie vanaf afstand.

Direct antwoord en zeer behulpzaam
Direct antwoord en zeer behulpzaam
Snelle reactie
Snelle reactie, verschillende mogelijkheden aangegeven om een probleem op te lossen
Direct hulp via email.
Direct hulp via email.
En alles opgelost.
Heb nu mijn 4 camera's reeds 5jaar.
Was 1 camera die niet meer werkte.
Hebben alles opgelost van op afstand binnen een half uur.
Top
Snelle en correcte levering!
Snelle en correcte levering! Fantastische service!
Degelijk en betrouwbaar
Degelijke camera's en super eenvoudige installatie. Signaal overdracht via het stopcontact, wat een uitvinding! Met èèn camera tot 7 maanden terugkijken. Aanrader 👍

Vastaus yritykseltä Bascom
Medewerker heeft ons bij problemen van…
Medewerker heeft ons bij problemen van begin tot eind geassisteerd! En nu hebben we weer beeld!
Professioneel en zeer behulpzaam
Professioneel en zeer behulpzaam, hulp op afstand gaat altijd goed, ook prettig is als de wachttijd te lang is word de verbinding verbroken, je word dan teruggebeld, dus geen minuten lang dat vervelende muziekje 👍🏻👍🏻

Vastaus yritykseltä Bascom
Als er een probleem is helpen ze je…
Als er een probleem is helpen ze je graag en staan vriendelijk te woord tot het probleem is opgelost
We hebben al vanaf 2018 Bascom…
We hebben al vanaf 2018 Bascom camara's, Bascom is een no-nonsense bedrijf altijd duidelijke uitleg, bij problemen (die er eigenlijk niet echt zijn) helpt de klantenservice je netjes en denken mee.
Het is en blijft een fijn systeem aansluiten en de hele handel werkt.
Al om al gewoonweg goed hardware, software maar ook de klantenservice.

Vastaus yritykseltä Bascom
Info opgevolgd .camera’s doen het .
Info opgevolgd .camera’s doen het .
Zeer tevreden !
Super kwaliteit camera’s,ook in donker!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.