Saanut 5/5 tähteä

Goed telefonisch bereikbaar. In eerste instantie per e-mail foto’s doorgestuurd, die zorgvuldig werden bekeken. Op basis daarvan kreeg ik snel een duidelijk antwoord via e-mail. Vervolgens telefonisch... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ga lang terug in de sportdetailhandel. Ik mag zelfs zeggen vanaf 1976, toen we nog met guldens betaalde en pinnen nog lang niet bestond. Mijn ervaringen met bewakingscamera's waren niet zo heel erg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er waren software problemen met de 4 maanden geleden geleverde camera. Op afstand hebben ze dit probleem kunnen oplossen, zonder mij verder lastig te vallen. Ik noem dit SERVICE met hoofdletters.

Saanut 5/5 tähteä

Goed systeem en super goede service, zodra je bel wordt je geholpen totdat het probleem oid is opgelost, helpen tot het eind. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is goed. Makkelijk zelf te instal... Näytä lisää

1. Turvajärjestelmien toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

SUPER SERVICE

Zeer goed service, iets wat eigenlijk onmogelijk leek qua ietwat verouderde apparatuur toch kunnen realiseren.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bascom

Dank voor uw mooie woorden! Fijn dat we u ondanks oudere apparatuur goed hebben kunnen helpen.

Geweldige helpdesk van Bascom

Bascom levert beveiligingscamera’s en toebehoren van hoge kwaliteit. De beelden overdag en zeker ook in het donker zijn scherp en hebben een goed contrast.
Ook de helpdesk is zeer goed! Je krijgt vakkundig en uitgebreid antwoord op alle vragen en nemen daar echt de tijd voor. Zeker ook wanneer je een iets ouder systeem hebt en dat opnieuw gaat installeren is de helpdesk een absolute aanrader!

12. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bascom

Dank voor uw positieve woorden! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen ondersteunen.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en duidelijke uitleg

Vanaf de aankoop tot aan de hulp bij het instellen vriendelijk geholpen en duidelijk uitleg gekregen. Ze komen de gemaakte afspraken na, denken met je mee en helpen je om alles uit je camerasysteem te halen wat mogelijk is. In de loop van de jaren dat ik hier klant ben (vanaf 2015) alleen maar goede ervaringen gehad. Ga zo door.

12. marraskuuta 2025

Bewakings camera's

Een geweldig bedrijf.
Reageren heel netjes op je mail, en
het probleem wordt heel deskundig opgelost.
We raden iedereen aan als ze bewakings camera's zoeken om bij Bascom te bestellen, daar krijg je zeker geen spijt van.

11. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Als je goede service en goede vakmannen zoekt uit alle eerlijkheid en top service moet je zeker bij bascom zijn. Het aansluiten is zo makkelijk en…

Het aansluiten is zo makkelijk en inderdaad zonder monteur. Lukt iets niet dan kan je bascom bellen en krijg je zeer vriendelijk personeel aan de lijn die alles stap voor stap met je doorlopen en het werkt. Ze leggen niet neer voor het opgelost is. Echt een top service en top personeel. Ik raadt deze echt enorm aan en topkwaliteit met wat je ziet. Dag en nacht je huis en eigendommen bewaken.

10. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bascom

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over zowel het systeem als onze ondersteuning.

Saanut 2/5 tähteä

Servic ist gut aber die Kameras über…

Servic ist gut aber die Kameras über Strom kannst du vergessen nur über Kabel ansonsten Schrot preis geht so .

Ich habe Sie behalten weil ich schon Löscher in der Holzdecke gebohrt habe und jetzt mit Kabel verlegt .

Wollte Sie über Strom laufen lassen geht gar nicht weil Sie brauchen ein Stromkreis sagt der Elektriker es wird am Telefon alles schön geredet .

19. syyskuuta 2025

Sehr geehrter Herr Magnus,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns eine Rückmeldung zu geben.

Wenn es nicht funktioniert und die Alternative einen Mehraufwand bei der Installation bedeutet, ist dies zweifellos sehr ärgerlich. Wir können uns wirklich nur herzlich dafür entschuldigen. Wir haben Ihre Reklamation intern abteilungsübergreifend besprochen und konnten daraus lernen.

Wie telefonisch besprochen, stehen wir Ihnen jederzeit zur Verfügung, wenn wir Ihnen in Zukunft einmal weiterhelfen können.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn zelf een installateur die…

Wij zijn zelf een installateur die service hoog in het vaandel hebben staan dus dan ben je altijd erg scherp op hoe "concullega's" het doen. Recentelijk hadden wij een casus waarbij we onze klant moesten helpen waarbij we zoveel mogelijk rekening moesten houden met de bestaande camera's van Bascom omdat de klant daar gewoon erg tevreden over is. De laatste paar dagen meermaals contact moeten zoeken met de support van Bascom en dit liep voortreffelijk!

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bascom

Hartelijk dank voor uw professionele feedback. Fijn dat de samenwerking prettig en vlot verliep.

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag 03-11-2025 contact gehad met…

Vandaag 03-11-2025 contact gehad met Rogier bij Bascom en werd ontzettend goed geholpen. Heel veel geduld en goed luisterend oor over alle vragen met betrekking tot beveiliging systeem. Bascom is een echte aanrader en geef ze een 10 voor. Je wordt voor elk details super vooruit geholpen en resultaat met positief oplossing.
Dank je wel Rogier voor alles.

3. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Meer dan tevreden over zeer goede…

Meer dan tevreden over zeer goede werking, afhandeling en klantvriendelijkheid ook al is de levering camera s tijdje geleden, Bascom staan altijd met raad en daad terzijde, kunnen anderen nog wat van leren . Ja een 10 met een griffel!

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bascom

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat u al langere tijd tevreden bent over onze support.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin