Goed telefonisch bereikbaar. In eerste instantie per e-mail foto’s doorgestuurd, die zorgvuldig werden bekeken. Op basis daarvan kreeg ik snel een duidelijk antwoord via e-mail. Vervolgens telefonisch... Näytä lisää
Ik ga lang terug in de sportdetailhandel. Ik mag zelfs zeggen vanaf 1976, toen we nog met guldens betaalde en pinnen nog lang niet bestond. Mijn ervaringen met bewakingscamera's waren niet zo heel erg... Näytä lisää
Er waren software problemen met de 4 maanden geleden geleverde camera. Op afstand hebben ze dit probleem kunnen oplossen, zonder mij verder lastig te vallen. Ik noem dit SERVICE met hoofdletters.
Goed systeem en super goede service, zodra je bel wordt je geholpen totdat het probleem oid is opgelost, helpen tot het eind. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is goed. Makkelijk zelf te instal... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Hollanti
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super snelle klantenservie
Probleem met camera systeem na stroomuitval is zeer snel opgelost middels een korte mail.
Goeie service
Goeie service, rond de middag bericht, en al na een half uur contact, en alles opgelost met de camera's waar ik al lang mee zat te sukkelen. Goeie raad, niet lang wachten als je een probleem hebt, durven vragen en het komt in orde.
Schitterend product....prima service
Schitterend product....prima service, zeer goede telefonische en online ondersteuning, zouden meer bedrijven moeten doen..;-)
Perfectie service en nazorg
Snelle levering en eenvoudige installatie.
Goede camera's met vooral goed nachtzicht.
Duidelijke beelden op monitor en via de app op tablet en mobiel.
Waar ik helemaal blij en tevreden over ben is de communicatie en nazorg.
Zelden zo'n snelle service en reactie gehad dan bij dit bedrijf.
Door Tom is de recorder op afstand getuned / nageregeld. Perfect zeker aan te bevelen.
Zeer snel en goed geholpen bij het…
Zeer snel en goed geholpen bij het oplossen van mijn probleem. Vriendelijk en deskundig personeel hebben mij hierbij geholpen. Hiervoor dan ook mijn hartelijke dank.
Snel en goed antwoord.
Snel en goed antwoord op een probleem met mijn app en software. Alles weer opgelost.

Geweldige assistentie!
Geweldig geholpen bij het oplossen van een technisch probleem met mijn camera. Een tien met een griffel!
Al enkele jaren klant bij Bascom.
Al enkele jaren klant bij Bascom.
Heel handig is de support,bij problemen stuur ik mail en ze beantwoorden of bellen even op om het probleem op te lossen.
Zeer tevreden over.
super ondersteuning
super ondersteuning, zowel per mail als telefonisch. Ik probeer Bascom aan iedereen aan te raden!

Vastaus yritykseltä Bascom
Probleem met opstarten recorder Bascom…
Probleem met opstarten recorder Bascom gemaild en top geholpen.
En dat binnen paar uur.
Geweldig technische support
Geweldig technische support, klantvriendelijk personeel
Camera’s
Perfecte gratis service, zelfs na jaren installatie!
Goed werkende camera’s.
Goede opname beelden.
Mijn ervaring met bascom is top
Mijn ervaring met bascom is top, bestel al van het begin af aan producten voor bij ons in het bedrijf en levering, service en telefonisch contant is altijd perfect

Vastaus yritykseltä Bascom
een tijdje problemen met een camera…
een tijdje problemen met een camera door de goede support het probleem door rogier verholpen
bedankt voor het fijne contact en het goede support wat gedaan is
Goede service! Mail contact wordt direct op gereageerd met diverse oplos mogelijkheden om het probleem in kaart te krijgen. Dankjewel Tom!
Dhr Hans
Dhr. Tom maakt precies waar wat men bij Bascom toezegde bij aanschaf van een camera systeem. Zeer goede luisteraar die met kennis van zaken de juiste richting geeft waar op te letten en, en da’s zeer sterk, een combinatie maakt met wat te verwachten en te voorkomen. Bovendien empatisch en ook heel klantgericht vriendelijk. Eveneens een uitnodiging voor eventuele vervolgvragen hoe die zelf op de site eventueel terug te vinden voor een oplossing (link e.d.) maar ook niet te schromen nog eens te bellen. Heel prettig gesprek en zeer informatief (to the point). Hartelijk dank!!

prima camera's
prima camera's, gemakkelijke zelfplaatsing. Goede service igv problemen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.