Na een hoortest, mocht ik mijn hoortoestellen testen, na afloop test werden er wat aanpassingen gedaan. Ben zeer tevreden over de mij geleverde toestelletjes. Achteraf blijkt dat de conusjes ( rubber... Näytä lisää
Emmasingel 1, 6001 BA Weert, Limburg, NL
Yritys on vastannut
Na enkele jaren getwijfeld te hebben toch de stap genomen om gehoorondersteuning aan te schaffen. Na twee andere zaken te hebben bezocht zakte de moed weer in mijn schoenen. Als jongedame van 32 jaar... Näytä lisää
Ik ben heel tevreden over de geleverde toestelletjes. De service en de deskundigheid van de audicien en het resultaat was helemaal goed !
Yritys on vastannut
Duidelijke uitleg. Omdat ik dacht dat de hoortoestellen steeds uitvielen ben ik teruggegaan naar beter horen. Bleek een knik in beide slangetjes te zitten. Bleek later dat dit is gebeurd door mijn... Näytä lisää
Emmasingel 1, 6001 BA, Weert, Limburg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Ben zeer tevreden over de mij geleverde toestelletjes. Achteraf blijkt dat de conusjes ( rubber) wat aan de kleine kant zijn. Was geen probleem maatje groter gekregen .

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Het was een goede ervaring omdat ze vriendelijk waren , ook kwamen ze profesjoneel over .
Geduldig met uitleg , ook als er hethasld moest worden
We waren ook in Budel wat ook zeer prettig is ook omdat we dasr eonen

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Heb in december nieuwe hoortoestellen gekregen, alles werkt naar behoren mede door de deskundigheid van een zeer vriendelijke medewerkster van jullie.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Omdat de audicien goed heeft geluisterd waardoor ik een nieuw hoorapparaat heb wat prima voldoet aan mijn wensen, en driederde beter hoor. Bedankt hiervoor.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
De hulp van Natascha bij het testen en uitzoeken van de hoorapparaatjes was geweldig. Veel tijd en rust had ze voor me. Heel aangenaam.

Service verbeteren klantvriendelijker

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Zeer vriendelijk en een duidelijke uit leg en zeer behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Het aanmeten, begeleiden en aanpassen is geweldig gegaan. Ben blij met het apparaat.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Werden netjes te woord gestaan.
Goed uitleg
Waren zeer te vreden
Snelle doorlooptijd . vriendelijk behulpzaampersoneel . Makkelijk bereikbaar. Inloopdagen is perfect geregeld.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Klant vriendelijk.Professionele uitleg.Er werd ook goed geluisterd zodat de instellingen mijn gehoorapparaat meteen goed aangepast werden.
Ontzettend vriendelijk, informatief en behulpzaam personeel met alle tijd voor je!

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Weert
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.