Saanut 5/5 tähteä

Winkel loosduinen. Was weer prima na twee jaar meting en met drie brillen waarvan 1 zonnebril met alles erop en eraan en voor het eerst multifocale glazen voor 770 incl garantie en verzekering.

1. Silmälasien tukkumyynti

Tietoja yrityksestä Hans Anders

Yrityksen kirjoittama

Hans Anders is dé Nederlandse optiek- en audioketen die de mooiste en slimste oplossingen voor beter zicht en gehoor biedt voor verrassend lage prijzen. Met maar één doel: iedere klant blij maken. Daarom zeggen we: Hans Anders opent je ogen!

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen een scherpe prijs, service of kwaliteit. Wij bieden het allemaal. Persoonlijke service. Betrouwbare oog- en hoorzorg van onze goed opgeleide opticiens en audiciens. De allernieuwste collecties brillen, zonnebrillen, lenzen en hoortoestellen. Onze 5x Anders garanties. En natuurlijk de nieuwste technieken, in onze winkels en online. En dat alles voor minder geld. Slim bekeken!

Bij Hans Anders maak je altijd een slimme keuze. Want bij ons krijg je een bril van topkwaliteit, maar dan voor een prijs die écht Anders is. Zo doen we het al vanaf het begin. Dezelfde bekende merken en kwaliteit glazen en hoortoestellen, maar dan voor minder. Omdat wij vinden dat goede oog- en hoorzorg betaalbaar moet zijn voor iedereen.

3,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Ik snap niet dat daar nog mensen komen

Ik snap niet dat daar nog mensen komen.
Voor het werk mocht ik gehoorbescherming aan laten meten, kom ik daar op een doordeweekse dag niet druk in de winkel, moet ik een afspraak maken. Dit kan alleen op zaterdagen, ik toch een afspraak gemaakt, kom ik daar, moet ik tien min wachten, eindelijk aan de beurt, zegt ze dat mijn oren vol oorsmeer zitten, dus dat ze niks aanmeet en ik eerst een afspraak moet maken bij mijn huisarts om de oren leeg te maken. Kom ik bij mijn huisarts en die ziet bijna geen oorsmeer. Dus die heeft niks gedaan. Ik weer opnieuw een afspraak gemaakt op een zaterdag. Uitgelegd wat de dokter zei. Daar snapte ze niks van. Maar door aandringen toch aangemeten en toen zei ze dat ze toch geen last had van dat oorsmeer. Vier weken gewacht na zelf langs te gaan konden ze mijn doppen nergens vinden.. maar ze zou het navragen. De volgende dag wordt ik gebeld dat ze klaarliggen. Geen excuses . Kom ik daar moet ik eerst tien min wachten omdat ze aan het kletsen is met haar collega … zeg ik daar wat van zegt ze : dat is nou eenmaal mijn werk… na nog vijf min wachten kreeg ik heel bot mijn gehoorbescherming.

Dus…. Ik kom hier noooit meer .

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig geholpen door Donato na wat…

Geweldig geholpen door Donato na wat strubbelingen met mn bril toch alsnog weer een nieuwe gekregen. Heel blij mee, fijn dat de service zo goed is en er met je mee gekeken word voor een oplossing ! Aanrader om zeker hier langs te gaan en Donato zijn hulp in te schakelen hij is zeer klantvriendelijk en behulpzaam wat heel fijn is.

Met al ruim 25 jaar ervaring met IN oor apparaten

Al ruim 25 jaar ervaring met inhoor apparaten. Dus meerdere ervaringen met verschillende audiciens. Maar de rust en doelgerichtheid om een optimale geluidskwaliteit te krijgen van de audiciene van Hans Anders in Deurne heeft mij als ervaringsdeskundige positief verrast. Met, om audio termen te blijven, een klinkend resultaat. Kortom ijskoud warm aanbevolen.

Was weer prima

16. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wat een slechte service mijn ogen laten…

Wat een slechte service mijn ogen laten meten, lenzen moesten besteld worden zou een week duren heeft uiteindelijk drie weken geduurd ik heb er zelf vier keer achteraan moeten bellen winkel is niet bereikbaar klantenservice 2x te pakken kunnen krijgen. Geen excuses voor de vertraging toen ik de lenzen op kwam halen en nul uitleg over de lenzen dit is mijn eerste keer dat ik lenzen ga dragen ze hebben me gelijk de deur weer uitgewerkt met een foldertje Ik heb twee verschillende soorten lenzen gekregen Ik weet niet eens in welk oog welke lens moet zelfs dat hebben ze me nog niet even uitgelegd. Ik vind het echt ontzettend slechte winkel kom hier nooit weer

16. huhtikuuta 2026

bril

Koop nooit een bril bij Hans Anders in Gorinchem wat een slechte service...bril gekocht Juni 2025 al vaker mee terug geweest ...en nu zeggen ze we hebben een oplossing die ik zelf betaald heb daar verzekering voor afgeloten ....mij zien ze daar Nooit meer 😡

14. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

De hele aktie 3 brillen compleet voor…

De hele aktie 3 brillen compleet voor de prijs van 1 ze neppen de boel ik Ken mensen die moesten 1200euro afrekenen normaal betaall ik 400 voor een bril nu met aktie 800 dus nep aktie je moet gewoon betalen voor 3 brillen
En de brillen zitten voor geen meter vallen steeds van mijn hoofd. Mensen trap niet in die oplicht aktie van Hans Anders allemaal nep

4. syyskuuta 2025

Genegeerd door personeel…

In de winkel staan twee medewerksters achter de kassa. De een krijgt uitleg van de ander. 5 minuten word ik compleet genegeerd. Geen groet, of we zijn bezig ik vraag even mijn collega. Na na 8 minuten komt er een collega vragen of hij mij kan helpen. Vervolgens word mijn klacht niet verholpen want de bril is al oud. Notabene net twee jaar oud. Dure Swarowskibril waar inmiddels 4 steentjes uit missen.

14. huhtikuuta 2026

Lenzen besteld op 31 Maart, verwachte levering pas eind April

Lenzen besteld op 31 Maart, moet zelf bellen met Hans Anders voor een update, heb de lenzen namelijk nog niet ontvangen op 13 April.

Aan de telefoon een mevrouw die moeite heeft met mijn order vinden (?) en doodleuk aangeeft dat er twee weken vertraging zit op mijn lenzen order.

Oftewel: Bijna een maand wachten op lenzen.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt is bij Hans Anders.

13. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik wzerd snel behandeld,en hoefde niet…

Ik werd snel behandeld,en hoefde niet te wachten.Heel vriendelijk ontvangen.
Voor de eerste keer daar geweest ,op het stadsplein van Genk.
Ze hebben mijn ogen gemeten,en ze had ook heel veel geduld,omdat de bril die ik uitgekozen had,niet voldeed voor mijn ogen,een nieuwe moeten kiezen.
Nu nog wachten op mijne nieuwe zonnebril,ben benieuwd.
En een dikke duim voor het team.

9. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Heb vorig jaar een bril gekocht bij…

Heb vorig jaar een bril gekocht bij Hans Anders , ze hebben me een bril verkocht maar kon er niet beter door zien ,reden staar , in plaats om mij door te verwijzen naar de oog arts . Denken alleen aan verkopen . Inmiddels nieuwe lens gekregen bij de oogarts. Ben bij hun langs geweest of ze uit service of coulance een glas wilde vervangen omdat ik aan een oog geopereerd ben ,antwoord dat deden ze niet ,kon dan beter een nieuwe bril kopen dan een glas want ze hadden nu 50% korting ! Dat was goedkoper ,de oplichters denken toch niet dat ik ooit nog iets bij hun koop 😡😡

8. huhtikuuta 2026

Fijne brillenzaak

Fijne brillenzaak. Goede service en vriendelijke medewerkers. Niks is te gek voor ze om je een mooi montuur te vinden en zo aan te passen dat hij perfect zit

3. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik kom voor niets helemaal naar Maastricht....

Ik woon in Schiedam en moest een nieuwe contactlens meting laten doen na een staaroperatie. Er is daar geen filiaal die dit doet. Aangezien ik het paasweekend bij familie in Maastricht zou zijn, en zo'n meting bij het filiaal Brusselsepoort het wel mogelijk zou zijn, heb ik daar een week van tevoren online een afspraak voor gemaakt voor zaterdag 4 april.
Daar aangekomen kreeg ik echter te horen dat voor mij de meting niet mogelijk was (ivm een cilinder).
Ik kwam dus voor niets.
Was er dan niemand daar zo slim om van tevoren even contact met mij op te nemen? Zo van 'Goh, die mevrouw woont in Schiedam, misschien even handig om contact met haar op te nemen zodat ze niet voor niets komt'?
Ze hebben al mijn oogmeet gegevens, email en telefoonnummer. Ik kreeg 3 bevestigingen van de afspraak.
Dit is echt belabberde klantenservice!!

4. huhtikuuta 2026

Fantastische zaak.

Heb een hele goede ervaring met Hans Anders. De klant is daar echt koning. Ik werd er fantastisch geholpen met zowel de keuze van mijn monturen tot goed advies, maar ook met een zeer goede service. Die stopt niet als je je brillen hebt. Die gaat gewoon door als je terug komt om je brillen nog te laten aanpassen waar nodig of wat dan ook. Ben al een paar jaren klant en dat blijft ook zo. Hans Anders, jullie krijgen van mij meer dan een tien op tien.

4. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin