Banner for Bestway - Customer Service Poland

Bestway - Customer Service Poland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony obsługą klienta i bardzo szybkim procesem reklamacyjnym. W trzy dni po zgłoszeniu reklamacji dotyczącej pompy basenu, nowa stała już przy basenie. Pompa padł... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Sprawa awarii pompy basenowej szybko załatwiona online z serwisem. Nowa wysłana kurierem dotarla na następny dzień. Szkoda tylko że jakość tej pompy która uległa awarii była taka słaba skoro przestała... Näytä lisää

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

257 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Reklamacja pokrywy basen

Dziękuję za uznanie reklamacji,wszystko było w porządku, tylko łatwiej by było kontaktować się telefonicznie a tak niepotrzebnie musiałam kilkanaście razy wysyłać maila i tracić dwa tygodnie czasu na dosyłanie brakujących informacji

8. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Poland

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że sprawa zakończyła się pomyślnie.
Chcielibyśmy jedynie sprostować kwestię czasu realizacji: Pani zgłoszenie wpłynęło do nas 21.07, a decyzja o uznaniu reklamacji została wysłana zaledwie po 2 dniach.
Komunikacja mailowa jest dla nas niezbędna, aby zachować pełną dokumentację techniczną sprawy. Dziękujemy za cierpliwość podczas dopełniania pozostałych formalności i przekazane uwagi.

Jakuzzi

Jakuzzy pękało na szwach po zgłoszeniu reklamacji czas wymiany na nowe trwał 2 dni .

9. elokuuta 2026

Pozytywna

Wszystko od momentu zgłoszenia reklamacji aż po dostanie paczki od kuriera z nowym silniczkiem przebiegło szybko i sprawnie. Odpowiedzi ma emaile były od razu, jestem zadowolona że udało się to wszystko tak szybko ogarnąć.

3. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Generalnie kontakt jest trochę…

Generalnie kontakt jest trochę utrudniony ze względu na konieczność robienia zdjęć i jest tych wymogów trochę. Problem nie został rozwiązany gdyż wymagana jest aktualizacja aplikacji której obecnie nie ma. Ale otrzymałem prezent od firmy więc jest to bardzo miły gest.

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Poland

Wiemy, że wymóg przesłania zdjęć wymaga dodatkowego czasu, ale jest to niezbędne do rzetelnej weryfikacji usterki. Pracujemy nad rozwinięciem naszej aplikacji, aby kolejne aktualizacje wyeliminowały opisaną trudność.

Bardzo cieszy nas, że docenił Pan nasz upominek. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji!

Saanut 1/5 tähteä

Zbyt długi czas na załatwienie…

Zbyt długi czas na załatwienie reklamacji. Z tytułu wadliwego produktu poniesione dodatkowe koszty i stracony czas. Od momentu zakupu basenu do wymiany minął miesiąc. Lipiec spisany na straty.

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Poland

przepraszamy za zaistniałą sytuację. Wydłużony czas wymiany basenu był spowodowany niezależnym od nas oczekiwaniem na dostawę towaru od producenta.

Doskonale rozumiemy Pana/Pani niezadowolenie z powodu straconego czasu w szczycie sezonu i przepraszamy za powstałe niedogodności. Zapewniamy, że dokładamy starań, aby podobne opóźnienia nie miały miejsca w przyszłości.

Życzliwe Panie w serwisie

Życzliwe Panie w serwisie pomogły rozwiązać problem reklamacji

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Poland

serdecznie dziękujemy za ocenę i docenienie pracy naszego działu serwisu! Cieszymy się, że nasi operatorzy mogli pomóc w sprawnym rozwiązaniu sprawy.

Życzymy wszystkiego dobrego i zapraszamy ponownie!

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin