Ontbijtservice Beschuitje Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf, geen klantenservice. Bevestiging gehad dat het bezorgd zou worden op de juiste dag en werd gewoon niet bezorgd. Na contact een uitleg over niet haalbaar maar wij hebben nooit een b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helaas bekeek ik deze reviews pas achteraf. Voor moederdag 2024 ontbijt besteld maar werd nooit geleverd. Daarna zeer moeizaam contact via email, veelal eenzijdig, zeer gebrekkig Nederlands en erg onb... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bijzonder slechte organisatie. 6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik e... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed gevulde verjaardagsbox voor 2 pers., verse producten, leuke verrassing, voor herhaling vatbaar! Enig minpuntje: op website aangevinkt bezorging om 10u, bij bevestiging stond bezorging tussen 9.30... Näytä lisää

1. Pitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij dagelijks heerlijke uitgebreide ontbijtjes aan huis, waarbij, dagvers, service, kwaliteit & beleving voorop staan. Ontbijtservice Beschuitje wil zijn klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, aan huis bezorgd. Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen. U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

ontbijt ter waarde van 80 euro besteld…

ontbijt ter waarde van 80 euro besteld voor 40-jarige schoonzoon op 6 december. Helaas geen ontbijt ontvangen en na 15+ mails over en weer komt het erop neer dat ze ontbijt op 9 december willen brengen...de zogenaamde mosterd na de maaltijd! Maar we willen gewoon ons geld terug en dat vertikken ze rondweg. Slechte service van deze firma list en bedrog. We beraden ons nog of we een juridische zaak gaan aanspannen want het is een principekwestie geworden en deze schurken zijn al jaren bezig klanten geld afhandig te maken. 1 ster is nog te veel van het goede.

5. joulukuuta 2022

Verrassing …

Schoonzoon ontvangt ipv verjaardags ontbijt helemaal geen ontbijt De datum op de bestelbevestiging is door het bedrijf zelf gewijzigd (3 dagen later) Ze volharden in deze leugen Claimen zelfs annulering kosten De klantenservice is om te huilen Afrader voor een ieder Niet doen!

5. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Eindelijk heeft Beschuitje.nl ons geld teruggestort

Na een soap die meer dan een maand geduurd heeft (Beschuitje.nl kon onze bestelling van 3 november niet nakomen door 'coronaquarantaine van medewerkers'), waarna dit bedrijfje nergens op reageerde of zich verschool achter 'overmacht' of 'niet van toepassing', gebeurde dat uiteindelijk wél na een sommatiebrief van onze advocaat. Zojuist vonden wij onze betaling van € 128,80 teruggestort op onze bankrekening.

4. joulukuuta 2022

Alles ging hier mis!!

Alles ging hier mis!!

Luxe ontbijt besteld en correct bezorgadres erbij gezet voor 20 nov. voor 50-jarig huwelijk van m’n zus & zwager.
Moest vooraf betalen a 53 €.
Doch op zondagochtend blijkt bij het openen van de ontbijtdoos er een 1-persoons ontbijt in te zitten voor een 80-jarige meneer!!
Gelijk mailtje(s) gestuurd & geprobeerd te bellen. Doch het telefoonnummer was/is onbereikbaar!! Vijf keer geprobeerd te bellen; steeds geen contact!!
Geen reactie op m’n mails gehad!
Schandalig!!
Hier nooit iets bestellen!!

20. marraskuuta 2022

Geen ontbijt, geen reactie

Wij bestelden een luxe ontbijt als huwelijksontbijt. Helaas is het ontbijt niet op de afgesproken datum (dinsdag) bezorgd. In de loop van de gekozen bezorgdag ontvingen wij zonder overleg een nieuwe bevestiging voor bezorging zaterdag. Daar gaat de verrassing op een feestelijk moment. Via mail en Facebook contact opgenomen maar geen enkele reactie ontvangen: geen uitleg, geen excuses. Een telefoonnummer is nergens te vinden. Dit was eens maar nooit meer.

Update: ook vandaag (zaterdag) heeft geen bezorging plaatsgevonden in het gekozen tijdvak (08.30-09.30). Pas na een mail dat we ons geld terug wilden (rond 11.00) is het ontbijt ineens nog bezorgd rond 11.40. Nog steeds geen enkele reactie op e-mails en Facebookberichten: geen uitleg, geen excuses, geen simpel “goh wat vervelend, we lossen dit voor u op.”

1. marraskuuta 2022

Hele Slechte Ervaring met Beschuitje.nl

Hele slechte eerste (en beslist de laatste) ervaring met Beschuitje.nl Er wordt niets bezorgd op de geplande datum (van een huwelijksfeest). Bij klacht daarover wordt er met de datum in hun systeem gerommeld. Plots een week later, maar dan is er geen feest meer! Omdat ik dat zou hebben gewijzigd (grote onzin) wordt er geen terugbetaling gedaan. Een leuke verrassing als een Champagne ontbijt ad euro 74,95 loopt uit op een koude douche door jammerlijk falen en dan ook nog je geld niet retour krijgen. En het komt blijkbaar veel vaker voor bij Beschuitje.nl Had ik dat maar vooraf geweten. Bedenkelijk en dubieus verdienmodel. Mijn recht (en geld) ga ik nu alsnog zien te halen met: NietBezorgd.nl

21. lokakuuta 2022

Ontbijtservice.NL

Ontbijtservice.NL
Klonk zo mooi maar helaas.
0,5 liter jus wordt geleverd in liter fles.
Klein berichtje er bij wordt afgeleverd op een blanco A4 print papier met de door hun handgeschreven tekst.
Balon wat betaalt was en mee geleverd zou zijn is onaangekondigd door een doos celebrations vervangen! ( snoepen tijdens ontbijt?)
Ook de communicatie per mail was ver onder maats.
Beroepen zich op de kleine Letters . Nooit meer!

25. lokakuuta 2022

Datum wijzigt zomaar

NIET DOEN! Kreeg na betaling rekening met goede datum. Maar in hun systeem staat 't ineens een dag later. Heb ik gedaan beweren ze. WAT? Waarom zou ik dat doen? Probeer ik ze nog te helpen door aan te geven waar het mis gaat in hun systeem. Kansloos. Mailcontact zó slecht (wel "met smakelijke groet" en dan geen naam, niks, haha). Krijg maar 50% terug. Triest oplichtertje of te dom om te poepen. Ik denk 't laatste. Veel plezier met die paar afgetroggelde tientjes. (is van HappySandwich.nl dus daar ook maar niks kopen lijkt me!)

4. lokakuuta 2022

Te late bezorging

Voor vandaag ontbijtje besteld bij beschuitje.nl. Tijdvak tussen 8-9 uur. Werd bezorgd om 9.30 met als reden file.
Dat is wel erg makkelijk gezegd. Op de route waar ze vandaan kwamen staat dagelijks file, dus daar hadden ze rekening mee moeten houden.
Na mailcontact werd er gezegd dat ik akkoord was gegaan als er buiten het tijdvak bezorgd zou worden.
Nou nooit meer bestellen bij beschuitje.nl
Wat een slechte service!!!!!!!

13. syyskuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Zeer slechte service

Was eens maar nooit meer een ontbijt bestellen bij beschuitje.nl
Ruim 2 weken voor het huwelijk van mijn dochter een ontbijt besteld, betaald en bevestigd gekregen.
Komen ze anderhalve dag van te voren op zaterdag dat ivm vakantie planning het onmogelijk was om het ontbijt op maandag te leveren of het zondag mocht. Dit was niet mogelijk voor ons omdat ze dan moest werken, dan was er vanuit hun kant geen mogelijkheid, moest ik maar een andere keer plannen later stadium wat natuurlijk compleet zijn doel dan voorbij schiet was als verrassing op haar huwelijksdag.
Op zeer korte termijn bij een ander bedrijf nog wel ontbijtje voor die dag kunnen regelen, dus aan beschuitje.nl gevraagd of ze mijn geld terug willen storten dat ik iets anders ging regelen.
Ipv de verwachte uiteraard, sorry voor het ongemak en fijn dat het toch nog lukt kreeg ik alleen. U bent bij bestellen akkoord gegaan met de voorwaarden waarin dit staat dus er kunnen uw geld niet terug storten.nou wat in de voorwaarden staat is dat ze de tijd niet kunnen garanderen naar niets over een andere dag, toen was het ineens iets met zieke chauffeurs en onderbezettingstijd wat onder calamiteiten valt.
Ik had al snel door dat er niet viel te praten met dit bedrijf en heb het op zondag bij mij zelf af laten leveren ( andere bedrijf waar ik ontbijtje daarna besteld had was gelukkig zo coulant om de bestelling kosteloos te annuleren)
Ik ben s morgens zelf het ontbijt maar naar mijn dochter gaan brengen minder vers minder leuk.
Jammer van de halsstarrige onvriendelijke houding van dit bedrijf
Ik ga voortaan wel naar ontbijtservice.nl

10. elokuuta 2022

Bestel geen ontbijt bij Beschuitje

Bestel geen ontbijt bij Beschuitje.
Ten eerste kon mijn bijbestelde cadeau niet geleverd worden, kan gebeuren. Hebben op de mail een aantal keuzes gegeven, super. Totdat ik mijn bestelling kreeg, er mistte een hoop producten waardoor ik het idee had dat ze me het goedkopere (en dus verkeerde) ontbijt hadden geleverd. Weer een mail gestuurd, waarbij ze heel makkelijk zeiden, ja hadden het niet geleverd gekregen, we zullen het bedrag terugstorten wat je niet geleverd hebt gekregen, dit was wel geteld 2 euro (voor 2x een uitgebreid ontbijt waarbij zeker 6 producten niet geleverd waren)

5. elokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Levert bestelling niet en rekent wel kosten

Levert niet en zegt dat bestelling op een andere dag geleverd wordt; maar daar heb je niets aan als het op een persoonlijke feestdag bezorgd moet worden en je die andere dag moet werken. Annuleren kost 50procent van de kosten terwijl je dus niet krijgt wat besteld. Ellendige firma! Wegblijven!

5. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

NIETS BEZORGD EN WEL GELD VANGEN!

Voor zusje en zieke zwager 3-7-22 ontbijtje besteld en betaald. NIETS bezorgd. Mail wisselingen: vage filmpjes en foto"s die niets bewijzen. Wel dat het te vroeg was. Ontvanger zou gebeld zijn, die telefoon meldde geen meldingen op dat tijdstip. Conclusie: snel langsrijden, fotootje maken en weer door....snel verdiend. Mijn cadeau in het water gevallen en mijn geld kwijt!! En in de mail antwoord dat ze juridisch schrijven afwachten...voor dat bedrag dus niet. Wees gewaarschuwd!

4. heinäkuuta 2022

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf!
Heb vorig jaar een cadeaubon van 100 euro gekregen.
Op deze bon staat geen geldigheids datum vermeld.
Deze werkte niet en heb 2 x in januari een mail gestuurd met de vraag waarom deze niet werkte. Kreeg geen antwoord terug!
7 juni weer een mail gestuurd en kreeg gelijk een antwoord terug.
Heelaas is uw bon verlopen!
gevraagd wanneer deze is verlopen, kreeg een screenshot met datum 22 mei.
gevraagd waarom ze mij niet hadden geantwoord in januari.
kreeg mail terug dat de bon toen gewoon werkte en nu verlopen is.
nog vele mailen heen en weer gemaild maar krijg steeds te horen bon is verlopen.
Besteld hier niet alleen maar narigheid en je bent je geld kwijt!
Ook voor het bedrijf waar ik de bon van kreeg is dit een enorme domper zij dachten iemand blij te maken!

8. kesäkuuta 2022

Vandaag

Vandaag, 26 mei, 50ste trouwdag van mijn ouders, geen ontbijtje.
Mailen (geen telefoonnummer) en wat krijg ik te horen: u heeft de datum aangepast naar 27 mei.
HOE DAN? Waarom zou ik dat doen? Via mijn beveiligde account, ja dikke doei.... Nou SCHANDALIG. BESTEL HIER NIET NIET NIET NIET. Ik kan het dus ook niet kosteloos annuleren zeggen ze. Nou dat gaat wel gebeuren hopelijk want daar ga ik achteraan.

26. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Prima verzorgd ontbijt

Prima verzorgd ontbijt, wat voldeed aan de verwachtingen van een ontbijt aan huis geleverd. In het tijdvak van voorkeur is het keurig bezorgd, dit in hartje Amsterdam

20. toukokuuta 2022

Wat een ballentent

Wat een ballentent! Ontbijt een dag te vroeg geleverd en dan beweren dat ik de datum zelf heb aangepast. Totaal niet waar dus!! Nooit bestellen daar!

26. huhtikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Een bestelling gedaan, en niets afgelverd

Een bestelling gedaan, betaald een leveringsbevestiging en tot op heden niets ontvangen, ik ben dan ook zwaar teleurgesteld, zelfs geen excuus, diverse keren een app gestuurd terwijl ze online zijn mails gestuurd, en de arrogantie ten top, het zijn vuile zakkenvullers

25. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht en niet op tijd

Zeer slecht
Ik gaf zojuist overal 1 ster aan en als je de uitslag ziet makken ze er 5.3 van .
Door deze site wordt ook nogeens belazerd, ze maken er zelf een score van die hun het beste uitkomt.
Geloof niet alles maar leest goed de review en besluit dan pas.
Jc van zon

10. maaliskuuta 2022
Ontbijtservice Beschuitje-logo

Vastaus yritykseltä Ontbijtservice Beschuitje

Goedenavond,

Wat is uw klacht? ons is geen klacht bekend? wij zien ook geen email van u?

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin