Ontbijtservice Beschuitje Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf, geen klantenservice. Bevestiging gehad dat het bezorgd zou worden op de juiste dag en werd gewoon niet bezorgd. Na contact een uitleg over niet haalbaar maar wij hebben nooit een b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helaas bekeek ik deze reviews pas achteraf. Voor moederdag 2024 ontbijt besteld maar werd nooit geleverd. Daarna zeer moeizaam contact via email, veelal eenzijdig, zeer gebrekkig Nederlands en erg onb... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bijzonder slechte organisatie. 6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik e... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed gevulde verjaardagsbox voor 2 pers., verse producten, leuke verrassing, voor herhaling vatbaar! Enig minpuntje: op website aangevinkt bezorging om 10u, bij bevestiging stond bezorging tussen 9.30... Näytä lisää

1. Pitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij dagelijks heerlijke uitgebreide ontbijtjes aan huis, waarbij, dagvers, service, kwaliteit & beleving voorop staan. Ontbijtservice Beschuitje wil zijn klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, aan huis bezorgd. Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen. U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

SCAM - Stay away

SCAM - doe geen zaken met deze website tenzij je van je geld afwilt zonder service. Heeft geen telefoonnummer - RED FLAG!

14. lokakuuta 2023

NEP Beschuitje

Voor zondag 17 september bestelde ik een ontbijt ,totale kosten 79,44 euro. Na 7 dagen bleek mij dat deze bestelling niet was afgeleverd. Op mijn mail dd 25 sept. was de reactie: " we zoeken dit uit".
Een dag later werd medegedeeld dat ik 2! dagen te laat was met mijn vraag . En dat mijn gegevens maar 5 dagen mogen worden bewaard. Op 28 oktober werd mij echter gemeld dat de transporteur het ontbijt wel zou hebben afgeleverd. ( Hoezo geen gegevens?)
Niet dus!! daarna een vruchteloze mailwisseling die tot niets heeft geleid. Als' coulance ' nog wel het aanbod om bij een nieuwe bestelling 50% korting te geven. een ontbijt dus voor 118,94." Ontbijt ( koek) je van eigen deeg" dus.
Ik wees dit voorstel af, geen vertrouwen meer in dit bedrijf en vroeg mijn geld nogmaals terug.
Tot op heden geen terugbetaling ontvangen.
Mijn conclusie:
Ontbijtje.nl is een volstrekt onbetrouwbare leverancier.
Vooraf laten betalen maar vervolgens niet leveren. Geen bezoekadres noch telefonisch bereikbaar.
Voel mij opgelicht en heb dit dan ook naar het bedrijf gemaild en het TV programma " Opgelicht" op de hoogte gebracht.

Kortom: Bestel NOOIT bij dit bedrijf.

Gijs B.A.

23. syyskuuta 2023

Niet bestellen!

Geen aanrader! Besteld en betaald.. en vervolgens wordt er niets geleverd op de gewenste dag. Bedrijf is zeer slecht te bereiken en beweren dat je zelf een fout gemaakt hebt. Vandaar vast ook alle andere slechte reviews hier... oplichters zijn het.
Tip: Verzin iets anders als je mensen wilt verrassen of zoek een andere ontbijtservice!

14. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ontbijt niet geleverd, betaling niet geretourneerd

Op 2 september een ontbijtje besteld voor in totaal 104,99 euro. Zou op 3 september geleverd worden, de hele dag thuis geweest, maar helaas.
In de eerste mail die ik hierover stuurde werd gesteld dat het ontbijt volgens hun administratie wel was bereid en geleverd????
Vervolgens werd gezegd dat het bedrag terug gestort zou worden. Bij de eerste mail had ik mijn IBAN nummer al opgegeven, maar dat had men kennelijk niet gezien. Daarom op hun verzoek nogmaals het IBAN nummer doorgegeven. Geen storting gezien. Toen ik hier verder naar informeerde wederom de vraag wat mijn IBAN nummer was. Nogmaals doorgegeven. Maar tot op heden, 27 september helaas geen storting gezien. Wat mij betreft de eerste en de laatste ervaring met beschuitje.nl
Advies aan anderen, nooit vooraf betalen bij dit bedrijf.

27. syyskuuta 2023

Waardeloze service

Een ontbijt besteld voor 2 collega's een collega heeft het keurig gekregen. De andere niet.

Een ontbijt voor 139 euro en dan wordt het niet geleverd. ipv aangeven "we gaan het oplossen" beginnen ze over algemene voorwaarden e.d..

Kortom waardeloze reactie.

Ik ga nooit meer bestellen bij dit bedrijf.

25. syyskuuta 2023

Zeer zeer zeer slecht

Zeer zeer zeer slecht ! Wanneer je een ontbijt service inschakelt mag je er toch vanuit gaan dat daar geen criminelen achter zitten! Maar dat heb ik dus mooi verkeerd ingeschat! Ze zijn namelijk nooit geweest met het ontbijt.. en je krijgt ook geen gehoor.. Voor mij een zeer wijze les om voortaan eerst reviews te checken, zelfs bij EEN ONTBIJTSERVICE !! Schandalig! Broodje stront kunnen jullie wat mij betreft de rest van je leven vreten!

11. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Niets te klagen!

Vandaag een zalig ontbijt ontvangen. Op tijd geleverd en wij zijn blij.
Jullie kunnen het echt doen via deze site. Er is gekomen wat er was besteld. Dank je wel ontbijtje.nl locatie Amsterdam.

27. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Wat een vreselijke Ontbijtservice!

Wat een vreselijke Ontbijtservice!
2 verjaardagsontbijtjes met champagne besteld, een behoorlijk bedrag aan bezorgkosten betaald en de ontbijtjes zijn niet geleverd!
Bij navraag en het verzoek om een oplossing wordt er doodleuk gezegd dat ze hoor en wederhoor verrichten en dat ze navraag doen bij de transporteur en de chauffeur.
Maar daar heb ik geen zaken mee gedaan. Ik heb zaken gedaan met Beschuitje.nl en verwacht van hun een adequate oplossing of mijn geld terug. Ze geven echter van geen kanten thuis!!
Bij dit bedrijf vooral helemaal NIETS bestellen!

30. toukokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

TOP!

Eerlijk gezegd was ik een sceptisch na het lezen van onderstaande review.
Maar het werd gewoon geleverd en wat zag het er allemaal super uit
Mijn moeder was erg blij en verrast hiermee. Zeer compleet en vooral erg vers. Ze hebben er met 2 personen van gegeten. Was echt genoeg.
Dus gelukkig was mijn ervaring erg goed.

14. toukokuuta 2023

Moederdag oplichters

2 keer champagne ontbijt besteld. Totaalprijs: bijna 80 euro
Zou tussen half 9 en half 10 geleverd worden. Voor moederdag.
Om half 10 een mail gestuurd. Geen reactie. Pas rond 11 uur kwam een busje aanrijden met het ontbijt.
Het verweer van deze oplichters: ik wist dat het buiten het tijdvak geleverd zou kunnen worden.
Krijg mn geld niet terug

14. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Gewoon niets meer bestellen hier. Wordt niet geleverd.

We hadden een ontbijt besteld voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd zijn. Tussen 7:30 en 8:30 zou dit bezorgd worden. Om 9:45 was er nog steeds niks. Ik heb mijn ouders maar een bericht gestuurd dat ze wat moesten gaan eten. Die zaten ook al vanaf 7:30 te wachten....
Het telefoonnummer van de Ontbijtservice was niet meer in gebruik. Via de mail kon ik wel contact krijgen. De order stond volgens hun systeem op "Berzorgd".
Opnieuw een mail gestuurd, dat dit zeker niet het geval was. Ze gingen het uitzoeken en vroegen de gegevens van de bestelling (die ze ook al hadden, maar blijkbaar weinig moeite wilden doen).
Conclusie was mogelijk een menselijke fout volgens hun. Gelukkig wel het geld terug gekregen na dreiging met aangifte.

Ik vind het ook erg dat er in al het mail verkeer, geen 1 keer excuses aangeboden is! Als je zulke fouten maakt, is dat dan wel het minste. Ik heb er maar 1 woord voor; waardeloos!.

Wij zullen in ieder geval hier nooit meer iets bestellen.

3. toukokuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Nooit meer bij beschuitje.nl

Nooit meer bij beschuitje.nl.
We hebben op 2 april een champagne ontbijt geboekt en betaald om op 1 mei te bezorgen bij onze collega die is getrouwd.
Mijn collega gevraagd om 1 mei tussen 8 en 9 open te doen als de deurbel gaat.
Deze is nooit gekomen. Je kan niet bellen, krijg geen bericht alleen mailen. Tot onze verbazing vertelde ze dat we niet betaald hadden. Betaalbewijs en bestel overzicht gemaild met de mededeling dat we vandaag ons geld teruggestort willen hebben. Geprobeerd te bellen. Nummer bestaat niet meer. Adres opgezocht dat was in appartementen complex residence chateau bleu. Daarnaartoe gebeld. Na een vaag verhaal waarin ze eerst dit bedrijf niet kennen maar dan toch wel een ander nummer gekregen. Deze man vertelde van een cathering te zijn en de man van beschuitje.nl te bellen, waarop ik zeg geef mij dat nummer maar. Maar dat mocht niet. Hij zei ik laat hem jou bellen. Nou niet dus mits hij het zelf niet is want dezelfde man belde me terug en zei dat we niet betaald hadden. Weer gemaild met de betaling en boeking.
Hierop geen excuus , helemaal niks . Wel ons geld teruggestort.
Nu wel tegen mijn collega moeten zeggen dat er toch niet aangebeld gaat worden.
Ik ben zeer teleurgesteld en boos.

1. toukokuuta 2023

Ontbijt is niet bezorgd

Ontbijt is niet bezorgd. Reageren alleen op mails en hebben geen idee waar hun bezorgers uithangen. Nu nog wachten op teruggave van mijn geld.
Ik snap niet dat mensen voor zo'n bedrijf willen werken die geld aftroggelen en wat een enorme leuke verrassing had moeten zijn zo kunnen verzieken. In en in triest!!

24. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters van het eerste uur.

Oplichters van het eerste uur.
Ontbijtje besteld nooit geleverd.
Volgens hun had ik het 2 minuten voor de ideal betaling al geannuleerd.
Volgens ontbijtje.nl is er een refund gedaan en laten mij gewoon een spreadsheet zien met wat gegevens, echter nooit wat mogen ontvangen.
Als ik vraag om een afschrift van hun ingbank is dat niet mogelijk omdat ze met een speciaal systeem werken en verwijzen mij naar eerder genoemd spreadsheet.
Dus mensen wees gewaarschuwd ik hou het voor gezien na zo'n 12 mailtjes heen en weer.

Update 23 maart 2023

Refund ontvangen na mail dat ik juridische afdeling de zaak in handen zou geven.

21. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Karige service en weinig waar voor je geld

2x glutenvrij ontbijt besteld.
Het assortiment broodjes, croissant en cracker was vervangen door een half brood in zak en volledig bevroren.
Handgesneden fruit bestond uit 2 takjes smakeloze druiven.
De bekertjes yogghurt waren de goedkope variant van de Aldi. Bij het zoet beleg zat fruithagel en dat bevat gluten.
Voor 2x 40 euro had ik wel wat meer verwacht.

update 21/3: Beschuitje.nl reageert helaas niet inhoudelijk op de klacht, maar maakt zich alleen druk over de slechte review. Ook excuses kunnen er niet af.

11. maaliskuuta 2023

NOOIT hier bestell8

Gezien de eerdere reviews had ik het eigenlijk al kunnen weten... op gewenste bezorgdag geen bezorging, op nieuwe datum geen bezorging. Geen excuses of zo iets. En ook geen geld terug willen geven. Wat een vreselijk slecht bedrijf.

20. helmikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Het ontbijt is nooit bezorgt en de…

Het ontbijt is nooit bezorgt en de klantenservice is niet bereikbaar.
Vrees dat ik kan fluiten naar mijn geld.

20. tammikuuta 2023
Ontbijtservice Beschuitje-logo

Vastaus yritykseltä Ontbijtservice Beschuitje

Goedemorgen Merula Reinders, hartelijk dank voor uw bericht. Wij zien dat u uitgebreid contact heeft met de klantenservice. Het een en ander word voor u uitgezocht. Wat wij tot nu toe hebben begrepen is dat de transporteur waarschijnlijk het uurtijdvak niet heeft behaald en ondertussen de ontvanger niet meer thuis was. Wij zijn dit verder voor u aan het uitzoeken en komen bij u terug met zowel bewijzen als mede een oplossing.

Wij hebben u een oplossing geboden, helaas heeft u hierop niet gereageerd.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin