Waardeloos bedrijf, geen klantenservice. Bevestiging gehad dat het bezorgd zou worden op de juiste dag en werd gewoon niet bezorgd. Na contact een uitleg over niet haalbaar maar wij hebben nooit een b... Näytä lisää
Helaas bekeek ik deze reviews pas achteraf. Voor moederdag 2024 ontbijt besteld maar werd nooit geleverd. Daarna zeer moeizaam contact via email, veelal eenzijdig, zeer gebrekkig Nederlands en erg onb... Näytä lisää
Bijzonder slechte organisatie. 6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik e... Näytä lisää
Goed gevulde verjaardagsbox voor 2 pers., verse producten, leuke verrassing, voor herhaling vatbaar! Enig minpuntje: op website aangevinkt bezorging om 10u, bij bevestiging stond bezorging tussen 9.30... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij dagelijks heerlijke uitgebreide ontbijtjes aan huis, waarbij, dagvers, service, kwaliteit & beleving voorop staan. Ontbijtservice Beschuitje wil zijn klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, aan huis bezorgd. Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen. U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.
Raadhuisstraat 20, 1016 DE, Amsterdam, Hollanti
- info@beschuitje.nl
- beschuitje.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Zeer slecht en reageert nergens meer op
12 februari heb ik de door mij bestelde ontbijtjes ontvangen. Allereerst waren ze te vroeg… Het ontbijt zou geleverd worden tussen half zeven en half acht want ik had aangegeven om zeven uur. Tien over zes ging de bel al…
Anyway ik had een uitgebreid en een vis ontbijt besteld. Beetje jammer dat het in dezelfde doos geleverd werd, maar goed. Dan doe je de doos open en voel je je letterlijk en figuurlijk genaaid.
Het uitgebreide ontbijt zou o.a. bestaan uit fijngesneden verse vleeswaren en een plateau Hollandse kazen. Voor de prijs van 32,50 mag ik meer verwachten dan kipfilet, ham en een paar plakjes kaas.
Het vis ontbijt zou bestaan uit een plateau verse vis. Een doosje surimisticks en tonijnsalade aangevuld met verse vleeswaren die er niet bij horen? En daar betaald je dan 35 euro voor.
Vers seizoensfruit bestaat voor twee personen niet uit één appel en twee mandarijnen en de bijbehorende koffie en thee? Beetje goedkoop, een theezakje voor een hele pot en een zakje nescafe koffie, er zat niet eens koffiecreamer bij…
Al met al een hele slechte start van de dag en absoluut niet de 67,50 waard wat ik ervoor betaald heb.
Ontbijt
Leuk idee maar uitvoering erg slecht. Besteld voor 10:30-11:30. Staat er iemand om 7:15 aan deur te bellen of ons huis in de brand staat. Met zn schik wakker worden is je dag al we verpest. Meneer gaf aan toevallig in de buurt te zijn. Tja daar heb ik als klant natuurljjk helemaal geen boodschap aan. Ook word er niet gerageerd op email telefoon is niet beschikbaar.
Ook geen koffie of thee.
En ei helemaal groen zwart aan binnen kant. Betalen om je dag zo te laten beginnen 60 euro voor 2 pers.
Blij dat ik het mezelf aan gedaan heb en het niet cadeau gegeven heb.
Bijzonder slechte organisatie.
Bijzonder slechte organisatie.
6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik een factuur, toen kon Niels opeens wel rap reageren. Hij dreigt dezelfde ochtend nog met een incassobureau, wij zijn erg benieuwd hoe dit afloopt. #geenstijl #kassa #koudedouche
Prima service!
Voor onze afdeling landelijk ontbijtjes laten bezorgen. Alle ontbijtjes zijn op tijd afgeleverd en waren prima verzorgd en van uitstekende kwaliteit. Complimenten!
Blijf weg van Beschuitje.nl
Normaal plaats ik niet dit soort negatieven reacties, maar nu was het toch echt nodig om anderen te waarschuwen voor de slechte service van Beschuitje.nl (Beschuitje Ontbijtservice). Een bestelling die per ongeluk niet goed wordt ingevoerd en betaald, wordt zwaar afgestraft met het inhouden van een gedeelte van het betaalde bedrag zonder dat er enige dienst is geleverd. Blijf weg van dit bedrijf!
Toevoeging op mijn review n.a.v. de reactie van Beschuitje.nl : Er is geen 15 euro maar zelfs 71 euro minder aan mij teruggegeven. Zelfs bij de laatste kans om dingen recht te zetten gaan ze nog liegen. Ik blijf dus aanraden om weg te blijven van dit bedrijf.

Heerlijk ontbijt..
Heerlijk ontbijt..
Mooi op tijd bezorgd..
Bestellen ging weer super
Bestellen ging weer super, de levering ook. Alles netjes verzorgd, mooi zeer ruim gevulde ontbijtjes, netjes op tijd geleverd. Helaas daarna wat mindere communicatie over de zakelijke factuur. Uiteindelijk alles wel opgelost en afgerond, maar dat is waarom ik deze keer geen 5 sterren geef.
Goed verzorgd!
Onlangs voor onze afdeling een kerstontbijt/lunch besteld. Het was heerlijk! Compleet en vers. Iedereen was tevreden!
nooit meer bestellen!
het is niet op de afgesproken dag bezorgd! niet gebeld! geen excuus, 3 dagen later vonden wij een doos voor deur in de middag!! watvoor service dit???? nooit meer bestellen!!
aankoopbedrag is niet terugstort. geen excuus aangeboden, geen belletje gehad!!
ze moeten gaan werken, als jullie 3 dagen later op woensdagochtend zonder afspraak komen zijn ze niet thuis. dan is er niemand thuis. telefoonnummer was achter gelaten, jullie hadden eerst kunnen bellen?
update: 26 Jan:
heb rekeningnummer doorgegeven, heb helaas geen geld terug gekregen ondanks jullie blijven zeggen dat het geld terug geboekt is.
update 30 Jan:
geld is terug geboekt. dank ervoor!

(Kerst)ontbijt voor medewerkers
Wij hebben een (kerst)ontbijt besteld voor onze medewerkers, totaal 92 stuks
Beschuitje.nl heeft deze ontbijtjes volgens afspraak afgeleverd. Medewerkers zijn erg verrast en waren zeer tevreden over de inhoud van het pakket.
Lekker en een goede service!
Goed en efficiënt contact vooraf via de mail, fijne bezorgservice en een lekker ontbijt! Alle pakketten waren op tijd geleverd. Ik had een online kerstontbijt met mijn team en heb bij iedereen een pakket laten bezorgen.
Fantastische service
Wat een fantastisch service leveren jullie aan mij als managementassistente. Altijd goed geregeld, snelle service, keurig een factuur en we horen hele goede berichten terug van de fantastische ontbijtjes met of zonder dieet jullie bezorgen.
Echt Top
Ik ga hier nooit meer bestellen
Ik ga hier nooit meer bestellen. Had eerst een ander tijdsblok aangevraagd maar met klantenservice geregeld dat het vervroegd kon worden. Echter was dit niet aan de bezorger doorgegeven. Dus waar het voor was was al vertrokken. Weg verrassing.
Had de bezorger aan telefoon maar die was erg onbeschoft......geen reclame zo. Zou die meteen ontslaan.
Maar telefonisch is bedrijf niet bereikbaar. Alleen via mail. Zeer onpersoonlijk. Geen excuses.
Dacht iets leuks te hebben bedacht. Is het ook maar niet bij dit bedrijf. NOOIT MEER.

Vastaus yritykseltä Ontbijtservice Beschuitje
We hebben een ontbijtje laten bezorgen…
We hebben een ontbijtje laten bezorgen als verassing. De verrassing is goed aangekomen en de familie heeft er van genoten. Snel, voldoet aan verwachting!
Niet volgens afspraak geleverd, ander tijdstip
Vandaag een ontbijt geleverd gekregen voor het 50 jarig huwelijk van mijn ouders, toch wel belangrijk zou je zeggen.
Eerst de avond ervoor een telefoontje dat de tijd waarop je graag het ontbijt geleverd wil hebben, niet haalbaar gaat zijn.
Dan vervolgens een nieuwe tijd afgesproken, wederom een half uur te laat, waardoor de hele verassing weg was, aangezien 1 persoon van het 50 jarig stel inmiddels de deur uit was.
En na contact op te nemen met de organisatie hierachter, allemaal flauwe excuses.
Eten in de vorm van ontbijt was prima, maar afspraken nakomen ho maar en als je daar een klacht over indient, doen ze net of het tegenwoordig de nomaalste zaak van de wereld is.
Ik werk zelf in het ziekenhuis, kom daar maar eens een dagje meekijken ipv op een bepaald tijdstip een pakketje afgeven.

Telefonisch niet te bereiken
Telefonisch niet te bereiken
Ontbijt besteld maar betalen via iDeal lukte niet en dus geannuleerd en bij een ander besteld
Moest ik toch 50% van het bedrag betalen en 50% van de bezorgkosten
Natuurlijk waanzin dat je bezorgkosten moet betalen wat niet geleverd wordt
Hele slechte service
Advies is ….. niet bestellen

Slechte service
Mijn ouders werden ruim 2 uur voor het volgens hun voorwaarden gegarandeerde tijdstip ruw uit hun bed gebeld. Op een ingestuurde klacht komt niet eens een reactie.
Hele slechte service!
Hele slechte service!
Ontbijtje is veel te laat geleverd. Het zou tussen half 9 en half 10 geleverd moeten worden maar werd pas om 10.15 uur geleverd. De jarige job en haar partner had verplichtingen buitenshuis dus ik zat op hete kolen.
Uiteindelijk via chat contact gekregen (geen telefoonnummer bekend). Men kon mij niet vertellen wanneer het ontbijt werd geleverd want ze hadden geen telefoonnummer van de chauffeur. Erg slecht.
Ik kreeg bovendien als antwoord dat uitloop altijd mogelijk was alsof dat heel normaal is en dat ik daar rekening mee had moeten houden. Nergens op de website staat dat er rekening gehouden moet worden met uitloop wat ik ook zeer bijzonder vind voor een ontbijtservice die tijdsblokken van een uur hanteren. Ook stond in de chat dat er contact zou worden opgenomen als het ontbijt later geleverd zou worden. Dat is niet gebeurt.
Kortom; zeer slechte service en ik mijn klacht werd niet serieus genomen. Het ontbijt zou toch bezorgd worden dus waar klaag ik dan over?
Ik zou niemand adviseren hier een ontbijtje te bestellen. Voor deze bedragen verwacht je uitstekende service.
Ontbijt veel te laat!
Ontbijt besteld voor ouders. Tijdvak gekozen 07:30-08:30 om 09:00 nog niemand gezien.
Via fb heb ik alleen contact op kunnen nemen met ze.
Vroeg om telefoonnummer van transporteur maar ze hebben geen nummers van chauffeurs. Behoorlijk slecht!!! Hoe kun je nu geen nummers hebben. Klanten willen toch weten waar het blijft. Helemaal bij zoiets.
Vervolgens is het om 09:30 bezorgd! Erg slecht! Geen bericht helemaal niks. Gelijk de laatste keer dat we daar hebben besteld!

Zeer slechte klantenservice
Op 21 Aug hebben wij een ontbijt met bubbels besteld voor bezorging op 23 aug tussen 07.00 - 08.00 bij mijn schoonouders ivm hun 50-jarig huwelijk.
In de middag hebben wij nog niks gehoord van hun en ben ik nagegaan bij beschuitje.nl of de bezorging heeft plaatsgevonden. Hierop krijg ik alleen als antwoord dat de bezorging voor 28 aug staat. Wij hebben daarop onze bevestiging gestuurd waar duidelijk 23 aug vermeld staat, hierop krijg ik het volgende antwoord: In uw account staat hij op komende zaterdag.
Ziet u dat ook? ik ben uiteindelijk ingelogd en zie idd dat daar 28 aug staat, dus ik vraag hoe dit kan. Zij geven aan dat wij dit zelf hebben gedaan. Ik geef aan dat dit niet mogelijk is, op 21 aug om 10.33 hebben wij de bevestiging ontvangen, de betaling gedaan en de wijziging naar 28 aug. Dit kan absoluut niet, daarbij zie ik in mijn account ook geen mogelijkheid tot wijzigen van de datum. Uiteindelijk naar veel heen en weer gemaild wordt totaal niet meegedacht over een eventuele oplossing. De "fout" wordt volledig bij ons neergelegd. Rare is ook dat wij "onze" wijziging nooit een bevestiging hebben ontvangen voor de nieuwe datum van 28 Aug.
Gedurende de gehele mail wisseling want telefonisch zijn ze niet bereikbaar ben ik met "iemand" aan het mailen. Ik geef ook aan dat ik dit raar vindt om met een anoniem persoon te mailen, maar hier krijg ik de volgende reactie op: helaas werkt het voor ons een stuk prettiger, daar ook wij vaak het een en ander moeten nakijken navragen. Overigens zien wij het steeds vaker bij bedrijven.
Zelf werk ik ook veel met de consument, maar ik weet zeker dat ik zo niet met mijn klant kan en wil omgaan. Door beschuitje.nl wordt je zowel via Facebook als over de mail als klant totaal niet serieus genomen!! Waarbij ze zich heel makkelijk kunnen verschuilen achter het anoniem mailen.
Voor mij en mijn omgeving; nooit meer beschuitje.nl