123ontbijt Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goed verzorgd ontbijt. Cadeau gegaan aan mijn ouders. Ze waren aangenaam verrast. Ze konden er 2 keer van eten en alles was vers. Ook werd het geheel mooi op tijd bezorgd.

Saanut 5/5 tähteä

Hallo, Voor 12 1/2 jarig-huwelijk 2 VIP-ontbijten en 2 kinderontbijten laten bezorgen bij onze kinderen. Niets dan lof ............zeer uitgebreid en ze konden gewoon niet kiezen!! Meer dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op 15 maart waren ik en mijn vriendin 4 jaar samen en voor het begin van deze mooie dag hebben wij genoten van een heerlijk ontbijt. Alles was goed warm, een heerlijke gevarieerde ruime keuze a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Als verassing voor het huwelijksfeest van mijn ouders een ontbijt besteld. Dit overtrof mijn verwachtingen! Alles was super vers, heel uitgebreid, en precies op tijd geleverd door een hele aardige me... Näytä lisää

1. Pitopalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ontbijtservice 123 Ontbijt is de lekkerste ontbijtservice van Nederland. Eenvoudig en snel een ontbijtje voor uzelf of iemand anders bestellen. Leuk en verrassend om cadeau te geven!

Erinomainen

Goed verzorgd ontbijt

12. maaliskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte klantenservice/aftersales

Als verjaardagsverrassing had mijn vriendin vanuit Chili een ontbijt besteld. Zaterdag 's Ochtends waren wij aan het Skypen en zij vroeg of ik de deurbel niet gehoord had. Zij had nl. een mail gekregen dat er geprobeerd was het ontbijt aan te bieden, maar er niet opengedaan werd en dat het ontbijt als nog bezorgd zou worden als we contact zouden opnemen. Alleen stond er geen nummer in de mail.
Goed misschien heeft de bezorger bij het verkeerde adres gebeld (gebeurd wel vaker), want ik was die hele tijd thuis (en wakker). Dus maar 123ontbijt gebeld, helaas in het weekend zijn zij niet bereikbaar. Vervolgens maar een mail verstuurd.
Zaterdagavond kreeg ik een vrij bot antwoord, dat het onze eigen schuld was, had ik maar thuis moeten zijn, maar op onze volgende bestelling kon ik wel 10% korting krijgen.
Daarna op maandag nog maar even met het hoofdkantoor gebeld en diverse keren hierna, maar zonder resultaat.
Omdat ze destijds op hun site aangaven bij Thuiswinkel Waarborg aangesloten te zijn, ook daar maar eens geïnformeerd. Alleen ze waren helemaal niet bij Thuiswinkel Waarborg aangesloten. Dit is er dan ook later op last van Thuiswinkel Waarborg afgehaald.

Uiteindelijk hebben we het er maar bij laten zitten, omdat iets wat leuk bedoeld was alleen maar stress en hoofdpijn bezorgde.

2. marraskuuta 2014
Saanut 1/5 tähteä

Niet komen opdagen en niet terugbetalen

Ontbijtje besteld dat vervolgens niet kwam opdagen. Vier uur na de levertijd naar hen gebeld, zij vervolgens contact opgenomen met mijn regio bezorger. Bleek dat er iets gebeurd was waardoor de orders van die dag geannuleerd waren. Teleurstelling, zeker omdat mijn bestelling datum en tijdgevoelig was en ik er zelf achteraan moest gaan in plaats van dat ik netjes afgebeld werd. Niet fijn maar kan gebeuren, dus ik verzoek geplaatst of mijn betaalde bedrag dan teruggestort kon worden omdat een andere datum/tijdstip voor mij geen nut had. Hier ging men mee akkoord. Week later bedrag nog steeds niet ontvangen, ben nog bezig dit van hen terug te krijgen. Kan niet oordelen over het voedsel, maar de service krijgt van mij 1 ster.

29. heinäkuuta 2013

Helemaal top!

Ontbijt besteld voor de 40e verjaardag van mijn partner. Echt helemaal top verzorgd. We konden echt helemaal niets bedenken wat ze vergeten waren. Een zeldzaamheid! Enige minpuntje (als ik er dan toch eentje moet opnoemen) is dat de bezorger al om tien voor half 9 voor de deur stond, terwijl ik het ontbijt tussen 9 en 10 had besteld. Maar ach... duurde de feestdag nog wat langer.

25. huhtikuuta 2012

super

ontbijt besteld ivm 25-jarige huwelijk van mijn ouders

Echt waarde voor je geld krijg je, ze hebben er zelfs nog van genoten in de middag. (zo veel was het )

Echt de moeite waard en zal vaker via 123ontbijt dit soort verrasingen doen.

Keep up the good work

26. maaliskuuta 2012

Een blije vriendin

Alles was goed warm, een heerlijke gevarieerde ruime keuze aan beleg, het was wel veel (we hadden wat over) maar dat is natuurlijk als nog later opgegaan!

We hebben een leuke dag gehad die niet beter kon beginnen, ik raad alle mannen aan die hun vriendin willen verrassen in de vroege ochtend bestel je ontbijt bij 123ontbijt!

Gr. Danny

21. maaliskuuta 2012

Een heerlijke verassing

Mijn vriend had me ontbijt op bed beloofd, nou ik moet zeggen dat heeft hij goed geregeld, verse broodjes , lekker beleg een heerlijk croissantje verse jus en fruit en als toetje Bonbons, wist niet dat hij zo lekker kon bestellen, dat mag hij vaker doen.

Saanut 4/5 tähteä

geweldig

het was prima verzorgd en de mensen voor wie het was hebben er erg van genoten. het was allemaal vers, zelfs de sla zag er uit of het net geplukt was.
ik heb het al bij veel vrienden en kennissen aanbevolen en mijn vriendin gaat het al gauw doen voor haar kinderen.
het jammere is alleen dat je niet een preciese tijd kan afspreken.
maar al met al waren we zeer tevreden.

Saanut 3/5 tähteä

lekker, maar jammer van al die e-mails

Ontbijt was prima in orde.
Dinsdag besteld voor donderdag.
Snel naar huis om alle mails te wissen.
wat schets mijn verbazing, woensdagavond nog een extra mail.
Die was niet aangekondigd !!!
En helaas las mijn vrouw deze mail, WEG VERRASSING !!!
Dus samengevat,
heerlijk ontbijt, weg verrassing
Eens maar nooit weer.
Gr John

Saanut 5/5 tähteä

Helemaal geweldig en dik tevreden, echt veel, leuk, netjes en vriendelijk gebracht!!

We zijn helemaal tevreden over het mooie ontbijtpakket die op de verjaardag van mijn vriend keurig op tijd bezorgd werd. Er zat zoveel in! Niets ontbrak! Heerlijke warme broodjes, warme eitjes, volop beleg en kaas, zoete smeerseltjes, bestek, borden, fruit en zelfs nog twee bonbons, heerlijk! Thee of koffie kon je kiezen. En wat erg belangrijk ook was: de meneer die het bracht was keurig netjes en deed de voordeur voor mij dicht omdat ik mijn handen vol had. Super gedaan! Hartelijk dank voor alles.

Saanut 4/5 tähteä

Echt een verwennerijtje

Het ontbijtje was prima op tijd bezorgd, dus goeie service. Dit betrof een valentijnsontbijtje en degene voor wie dit bestemd was, heeft er echt van genoten. Er zit voor ieders wens voldoende variatie in het ontbijt. Een aanrader dus!

EEN AANRADER!!!!!!!!

Hallo,

Niets dan lof ............zeer uitgebreid en ze konden gewoon niet kiezen!! Meer dan genoeg, zelfs nog voor lunch!!!
Zeer vriendelijke bezorger en keurig op afgesproken tijd!!!

PS De website is ook zeer "toegankelijk"!!!

Saanut 5/5 tähteä

Super ontbijt, verrassing voor mijn ouders

Als verassing voor het huwelijksfeest van mijn ouders een ontbijt besteld. Dit overtrof mijn verwachtingen! Alles was super vers, heel uitgebreid, en precies op tijd geleverd door een hele aardige meneer.
Dit was echt een feestelijk begin van een feestelijke dag!

15. maaliskuuta 2012
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin