BECKSÖNDERGAARD Arvostelua 126

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Utmärkt kundservice! Eftersökte en speciell väska till min frus födelsedag som var slut i alla butiker och tyvärr var den slut även hos Beck Söndergaard men jag tog kontakt med deras kundservice och f... Näytä lisää

Jeg købte en matchende underdel og overdel (bikini) hvor overdelens stropper går op ved første brug. De havde ikke flere tilbage da jeg skrev en reklamation. De ville kun tilbyde refundering (rabatko... Näytä lisää

1. Asusteet
  2. Laukkukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Becksöndergaard is a Danish tongue-in-cheek accessories brand. With an emphasis on great detailing, we design fun, feminine and unexpected items to create an empowered and independent style.

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Rücksendung und immer noch kein Geld

Guten Tag, ich habe eine Tasche bestellt. Diese wurde dann in einem Paketshop geschickt. Inzwischen müsste das Paket auch wieder zurückgekommen sein. Ich habe bis heute das Geld noch nicht erhalten sehr ärgerlich

8. toukokuuta 2026

Virkelig flot kundeservice

Jeg bestilte en flot bikini til min datters fødselsdag, men inden jeg gav den i gave, blev bikinien sat ned. Jeg skrev til BECKSÖNDERGAARD, og de krediterede differencen - og uden sure miner. Det synes jeg er super fin kundeservice - og af en rigtig person, Sofie, frem for et AI-svar. Og så er min datter glad for den flotte bikini. Tak :-)

4. toukokuuta 2026

Excellent service!

Great service! The first bag was faulty (can happen with handmade items), but they sent a perfect replacement right away. Highly recommend!

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BECKSÖNDERGAARD

Thank you so much Peter, happy we could help! :-)

Kindest,

Scarsa qualità

Ho ordinato la Lamb Giana Bag e sono veramente delusa dalla qualità del prodotto. Il design è dozzinale, nulla a che vedere con le foto del prodotto. Mi è stata spedita dentro un semplice sacchetto di plastica, senza una sufficiente protezione ed infatti la pelle presenta delle pieghe dovute probabilmente al trasporto. Insomma ho pagato 127 euro per una borsa che avrei comprato al mercato a 30 euro al massimo. Una grande delusione.

26. elokuuta 2025

Dear Chiara,

Thanks for your email. Im sorry to hear, that you recieved a product, who dosent fit you.
Please, sent me a email on our customerservice@becksondergaard.com, and i will help you with this issue! :-)

Kindest,

Taske Pala bonita

Jeg er virkelig glad for den taske, jeg bestilte fra Pala Bonita. Jeg kontaktede servicen og fik et hurtigt svar, de var høflige, kun ros.

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä BECKSÖNDERGAARD

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jelena. Det sætter vi så meget pris på! :-)

Kh Sofie

Har bestilt sokker for 14 dage siden og…

Har bestilt sokker for 14 dage siden og har endnu ikke fået mail om de er afsendt,

Fik virkelig fin service efter jeg tog kontakt til butikken.

26. heinäkuuta 2025

Hej Mette,

Du må altid gerne kontakte os, såfremt du ikke får en ordrebekræftelse eller besked om, at de er afsendt.
Nogle gange kan det skyldes, at man har tastet forkert i ens email, og dermed ikke modtager mails omkring forsendelse mm. Det kan jeg altid rette for jer! :-)
Vores leveringstid i DK er altid 1-3 hverdage.

Lad mig vide om jeg kan gøre noget for dig, så kontakt mig på vores kundeservice mail.

Kh Sofie

Den bedste service

Jeg havde set den fineste bikini top på hjemmesiden, men problemet var jeg skulle på ferie om 2 dage. Så jeg ringede til dem, om det kunne lade sig gøre at få det afsendt samme dag, jeg afgav ordren, og fik det sendt til kundeservice som så satte skub i det, så den kom med Dao. Den søde medarbejder jeg snakkede med i telefonen var god til at vejlede mig mhb på str. på bikini. Da jeg modtog pakken passede bikinien, så det kan kun blive en god ferie :-) det er mega god service fra Beck Söndergaard tommelop herfra

26. kesäkuuta 2025

dårlig kvalitet

Jeg fik for nyligt en Pala Bonita Bags fra becksöndergaard af mine veninder. Allerede efter at ha brugt den få gange gik stoffet op. Jeg har kontaktet kundeservice og de svarede hurtigt tilbage, men kunne dsv ikke sende mig en ny taske. De vil overføre mig 50% af taskens beløb i stedet. Det en mega flot taske, men kvaliteten holder dsv ikke op til tasken pris.

1. kesäkuuta 2025

Kære Marie Louise
Tak for din anmeldelse :-)
Vi er kede af at høre, at oplevelsen med vores kundeservice ikke levede 100% op til forventningerne.
Vi har haft nogle issues med vores Pala Bonita i farven du har fået, hvor stoffet ikke har været forseglet godt nok. Det er selvfølgelig beklageligt, og en fejl der er rettet op på, fra vores produktions side :-)

Ønsker du yderligere hjælp, kan du kontakte os igen, så vil vi hjælpe dig på vej.

De bedste hilsner,

Super service

Jeg havde bestilt en varer der dagen efter var på udsalg. Jeg kontaktede firmaet som sørgede for at jeg fik varen til udsalgsprisen. Hurtig og god service 😊

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BECKSÖNDERGAARD

Tak for en dejlig anmeldelse Charlotte! :-)

As expected

Sehr zufriedenstellend ist die Verarbeitung und Struktur meiner bestellten Tasche, der schwarze Shopper ROLLO LOTTIE im stil der gewebten Struktur von Bottega V. Der Bestell und Versandvorgang verliefen reibungslos - meine einzige Kritik ist der durch die Lagerung und den Versand entsandten starken „Knick“ in der Tasche. Sobald ein Inhalt die Tasche ausfüllt ist dieser nicht mehr so stark vorhanden, die Tasche klappt beim entladen jedoch stets zusammen und steht somit nicht fest. Das Material könnte hier dicker bzw. fester sein um dem entgegenzuwirken. Verschickt wird die Ware in einem dünnen Plastik Sack, hier sollte mehr investiert werden. Die Taschen sind also zu empfehlen, die Tasche ist bereits die zweite von dieser Marke!

13. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä BECKSÖNDERGAARD

Thank you very much for your feedback 🥰
It has been shared with our team.

Warm spring greetings 🌸

Ikke beste kvalitet

Ikke beste kvalitet, kjøpte skinnveske som ble slit ganske fort.

10. joulukuuta 2024

Dear Andrea

Thank you very much for your feedback.
We always strive to better ourselves, so we thank you for taking time out of your day to help us improve.

Please contact us at customerservice@becksondergaard.com - we would like to see some pictures and see if we can help in any way.

I wish you a great day

À eviter!

Absolument épouvantable, à éviter à tout prix. Ils ont perdu ma commande et ensuite leur service client a fait tout ce qu'il pouvait pour ne pas renvoyer les articles commandés ou me rembourser. C'est la première fois que je vis quelque chose comme ça et veuillez considérer cela comme un avertissement. Ils feront absolument tout pour ne pas vous rembourser, c'est à cela que sert leur service client. À éviter à tout prix. Il existe de nombreuses entreprises similaires qui traitent mieux leurs clients, alors contactez-les plutôt.

25. marraskuuta 2024

Dear Anja,

I have tried to find you in my system, but i cant.
Could you please contact me at smj@becksondergaard.com, and talk about your problem? :-)

Best,

Skuffende

Jeg købte en kosmetikpung til 259 kr., og dens lynlås gik i stykker, første gang jeg vaskede den, hvilket var 2 år og 1 uge efter købet.

14. lokakuuta 2024

Hej Julie,

Jeg er ked af din oplevelse med din kosmetik pung. Reklamationsretten er desværre indenfor de 2 år. Du er dog velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular på hjemmesiden med dit ordrenummer, så vil jeg prøve at kigge nærmere på sagen :-)

Bh

Sjove og pæne ting

Sjove og pæne ting. Dårlig kvalitet. Ankel strømper begynder at vise huller efter 2-3 bruger, har flere par strømper og alle strømper er der enten huller i eller begyndende huller max brugt 20 gange. Størrelse svarende til 39. Det er en dyr strømpe når der er huller i allerede efter brug 20 gange. Er det forventeligt at der går hul på så hurtigt. ? Har andre strømper fra andre mærker jeg har brugt over 100 gange der ikke viser lige så meget slitage . Dato købt flere gange over 4 år, samme resultat hver gang

8. heinäkuuta 2024

Vorsicht beim bestellen- Ware kommt aus…

Vorsicht beim bestellen- Ware kommt aus Dänemark und muss auch dahin retourniert werden. Ein - nicht genau definierter - Bereich hat ein DHL Retouren Label im Karton ( da werden 8€ für einbehalten ) . Ich hatte kein Label - keine Ahnung warum nicht. Aufwand voll goss zumal man die Ware in einer Tüte bekommt aber nur ein Karton retourniert werden darf
Laut DHL Alles viel zu aufwendig

2. lokakuuta 2024

retouneren

Heb een tas terug gestuurd met bewijs van aankomst en krijg geen geld terug
Men zegt dat het niet is aan gekomen
85 euro weg
Doordat het bij hun zelf zoek is geraakt
De reactie op eerdere mails duurt erg lang en leggen alle schuld bij ons
Zijn nog aan het wachten

30. heinäkuuta 2024

Meget tilfreds

Efter at have bestilt en fin taske til min mor
Modtog vi den meget hurtigt
Næsten dag til dag
Alt i alt meget tilfreds med jeres firma

7. elokuuta 2024

Gratis rem

Havde købt en taske, men var ikke helt fan af remmen der passede til. De var så søde at sende mig en rem jeg bedre kunne lide helt gratis. Mange tak. Rigtig god service!

27. kesäkuuta 2024