Hurtig levering, MEN de squishies jeg modtog ligner slet ikke dem, jeg bestilte. Jeg er med på, at billedet på hjemmesiden er AI-genereret, men der er simpelthen for stor forskel fra billedet til de r... Näytä lisää
Jeg har bestilt en masse fra Barato gennem tiden. Kun en gang har jeg været i kontakt med kundeservice da der manglede noget i en af de pakkekalendere jeg havde bestilt, men uden nogen problemer efter... Näytä lisää
Gode priser, god leveringstid, god kundeservice, de svare og er søde til at bytte vare eller gå med til at sende andet, eller ny vare, uden at få varen i retur. Har handlet hos den mange gange i flere... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super tilfreds
Super tilfreds, altid hurtig levering!! Hvilket er genialt, når man køber gaver til klassekammeraters fødselsdage🥳
Jeg har altid været tilfreds med mine…
Jeg har altid været tilfreds med mine køb og levering hos Barato.
Derudover synes jeg at priserne er fair, og de har en masse forskelligt, som ungerne elsker.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse
Sødt personale
Alt i orden
Der er kun godt at sige ang Barato.
Der er kun godt at sige ang Barato.. Forsendelse og produkterne kommer som lovet og produkterne er som der står i beskrivelsen 👍👍
Hurtig forsendelse & god kvalitet.
Fantastisk
Gode ting til børn, overkommelige priser, hurtig levering, jeg hander der igen og igen, anbefaler gerne Barato til fam. Og venner. Fantastisk sted at finde på ideer.
Altid hurtig levering og god…
Altid hurtig levering og god kundeservice med spørgsmål - samt godt priser :)
Meget forskelligt slags legetøj til…
Meget forskelligt slags legetøj til overkommelige priser 😍🤩
Godt udvalg af populære squishies og…
Godt udvalg af populære squishies og hurtig levering 🙌
Barato er altid et besøg vær
Barato er altid et besøg vær . Stort udvalg til små penge, så bliver gaverne lidt mere spændende. God service . hurtig levering . Varerne lever op til forventningen. Børnene bliver glade Hvad mere kan man forvente. ;-)
Fantastisk side
Fantastisk side, har handlet flere gange hos barato, altid spækket med gode tilbud, bliver aldrig skuffet 🙌
Altid hurtig levering og mit barnebarn…
Altid hurtig levering og mit barnebarn er glad for paw patrol og hot wheels
De har virkelig mange sjove og…
De har virkelig mange sjove og anderledes ting.. et rigtigt børneeldorado👍🏼
Altid gode tilbud på produkter
Altid gode tilbud på produkter, som man oftest ikke ser andre steder.
Jeg har købt pakkekalendere til mine…
Jeg har købt pakkekalendere til mine børnebørn. Fint sortiment. God til prisen. Det kan klart anbefales.
Godt udvalg af “dimseting”
Godt udvalg af “dimseting”, som børnene elsker. Jeg har handlet her mange gange -og jeg kommer til at gøre det igen 😉
Super fin købsoplevelse
Super fin købsoplevelse. De havde det vi søgte, endda på tilbud, godt udvalg og vi havde pakken efter en hver dag. Vi anbefaler absolut Barato.
Professionel service og hurtig…
Professionel service og hurtig levering. Stort udvalg og de har meget rimelige priser:)
Fantastisk service.
Fantastisk service.
God kommunikation. Da jeg havde brug for lidt hjælp fik jeg det med det samme og tingene blev sendt hurtigt.
Produkterne var lige som jeg havde forestillet mig.
Mystery box = stor papkasse
Jeg bestilte en Mystery Box til min datter i gave, men de Squishys lå ikke i en lille æske eller lign., de lå bare oveni hinanden i den store papkasse, de blev sendt i. Det var ikke en mystery box, men 15 squishys kastet ned i en stor papkasse . Så skuffende!

Vastaus yritykseltä Barato