Barato Arvostelua 4 597

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Billige sager til fx pakkekalender og børnefødselsdage. Ofte gode tilbud. Herhjemme har vi en kasse med forskelligt legetøj købt til 5-10 kr, som mit barn vælger mellem når han skal til fødselsd... Näytä lisää

Vi har handlet flere gange hos Barato - og kun haft rigtig god oplevelse. Et enkelt tilfælde var det en forkert varer vi havde fået - og det blev løst hurtigere og mere venligt en man kunne forve... Näytä lisää

De har et stort udvalg og mange gode tilbud, hvis man får deres nyhedsbrev. Fine pakkekalendere til børnene, så man ikke skal bruge en masse tid på at finde ting til en hel pakkekalender. Gode priser... Näytä lisää

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

5 t. arvostelua

On vastannut 41 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Dårlig kundeservice og forsinkede varer

Jeg bestilte en masse surprise-æg herfra som skulle bruges til ungerne til påske. Efter flere dage havde jeg stadigvæk intet modtaget om, at det skulle være sendt. Jeg kontakter kundeservice som skriver at GLS har smidt pakken væk. De tilbyder at lave og sende ordren på ny, men hele 6 ting fra ordren er i mellemtiden udsolgt. De tilbyder at jeg kan vælge noget andet de erstatter det med, men de har intet tilbage i den prisklasse og uanset hvad jeg finder som er tæt på samme pris, vil de ikke sende det med. Jeg finder noget andet til dyrere pris og spørg derefter om det så stadigvæk kan nå hjem til påske. Det bliver jeg lovet. Det er nu påske og jeg har intet modtaget, ej heller en mail eller sms om, at det skulle være sendt. VIRKELIG dårlig service!! Sidste gang jeg handler ved dem.

30. maaliskuuta 2026

Fint tilfreds med varene

Fint tilfreds med varene. En dårlig ting, er at man ikke længere kan afhente ved lageret. Evt. bare et kortere tidsrum i løbet af ugen. Det virker omsonst at skulle betale 39 kr. for at få en vare sendt fra Godthåb til sorteringsterminal og tilbage igen, når man næsten er nabo til lageret.

28. marraskuuta 2025