God service og guidance gennem "design" fasen samt flot installation af endelig produkt. Til trods for første leverance var i en forkert farve så var kommunikationen god og løsning orienteret.... Näytä lisää

Fantastisk smuk dør! Alt spillede bare, fra start til slut! Kan kun anbefale firmaet. Det er alle pengene værd! De eftersendte endda en ny liste som matchede døren, da den vi havde ikke passede i hø... Näytä lisää

Vi er meget tilfredse med den dør vi har købt, og servicen er fin. Det kan anbefales at lade deres montører levere varene da det lykkedes Danske Fragtmænd at bøje skinnen til døren hele to gange.

Et fint og elegant produkt med ambitiøse og ærlige mennesker bag. Jeg valgte min dør pga det slanke design og er så gået lidt på kompromis med lydegenskaber, da designet har en luftspalte hele veje... Näytä lisää

1. Huonekalukorjaamo
  2. Sisustusliike

Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Mest professionelle

Mest professionelle, og flotteste opsætning

22. tammikuuta 2025

Hej,
Tusind tak for anmeldelsen - så er alt lige efter bogen. Skøn dag til dig.
// Peter - Bang & Vejborg

Outstandig service og kvaliteten er…

Outstandig service og kvaliteten er indiskutabel fantastisk. Det er simpelthen møg lækkert.

27. tammikuuta 2025

Hej Klaus,
For søren hvor er vi glade for din anmeldelse. Vi vokser lige et par centimeter efter at have læst dine rosende ord. Skal hilse fra mine kollegaer og sige mange tak.

Varmeste anbefalinger herfra

Varmeste anbefalinger herfra.

Kanon service og hjælp hele vejen igennem, og alle tider overholdt.

Produktet er også i top.

22. tammikuuta 2025

Hej Anders,
Fantastisk at høre du er glad for både produktet samt servicen undervejs. Ønsker dig en god dag.

God rådgivning og vejledning

God rådgivning og vejledning ift. opmåling, da jeg som kunde selv ønskede at gøre dette. Vi fik egen håndværker til at monter glasvæggen og det ser fantastisk ud. Vi er SÅ tilfredse med produktet og vil til enhver tid anbefale det til andre.
Hurtig svartid!

17. joulukuuta 2024

Hej Line,
Vores online opmåling er nemlig super effektivt - dejligt du havde en god oplevelse med det.
Lige så at håndværkeren havde en overkommelig opgave foran sig :-) Mange tusind tak for de fine ord - alle mand i firmaet er meget stolte over, at I er så tilfredse med produkt og kvalitet.

Fair pris

Fair pris, leverede som aftalt og er selvkritisk over for kvaliteten

20. tammikuuta 2025

Hej Lars,
Tak for endnu et godt samarbejde på New Yorker-partier. Vi er glade for alt er blevet som forventet. Du ringer bare næste gang vi skal samarbejde!

Ganske enkelt, PERFEKT!

Professionelt, punktlig, hjælpsom hele vejen. Og sikke et resultat de aflever.

11. joulukuuta 2024

Hej Allan,
TUSIND tak for roserne. At du synes oplevelsen og vores New Yorker partier er perfekte, er vi meget stolte af at høre. Det var en fornøjelse at samarbejde med dig.

// Peter - Bang & Vejborg

Super professionel firma med en god…

Super professionel firma med en god hjemme side og dialog. God information om forløbet både med fremstillingen og montering. Alle lovede aftaler blev overholdt

18. joulukuuta 2024

Hej,
Hvor er vi glade for, at du synes vi har været professionelle under forløbet - det er jo lige sådan det skal være! Rigtig dejlig dag til dig.
// Peter - Bang & Vejborg

Fantastisk service og virkelig god…

Fantastisk service og virkelig god kvalitet, vi har fået så mange positive kommentarer fra venner og familie, døren givet et lækkert touch af luksus kombineret med et råt look. Kæmpe anbefaling herfra!

11. joulukuuta 2024

Hej Lea,
Hvor er det altid skønt at få anmeldelser som din :-) En ting er man selv er glad for sin nye løsning, men endnu federe når venner og bekendte også bekræfter det. TAK!

Fin service

Fin service - de står ind for det de lover

17. joulukuuta 2024

Hej Jesper,
Tak for din anmeldelse - det er lige hvad vi gør.

Præcision og kvalitet

Alt fra tilbudsprocessen, showroom, rådgivning og installation fremstår Bang og Vejborg yderst professionelle. Det er nogle fantastisk flotte løsninger der bliver leveret, og de får min varmeste anbefaling.

Hej Jesper,
Jeg er sikker på mange andre vil finde tryghed i din anmeldelse af vores New Yorker partier og service - så tusind tak for den! Håber vi tales ved en anden god gang.

Flot udført håndværk.

Det var nemt at bestille døren på mål, og god kommunikation efterfølgende, da jeg havde lidt specifikke ønsker til mit projekt.
Fik en dør, udført i gedigne materialer, og med fokus på godt håndværk.
Kan varmt anbefales.

Hej Jesper,
Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi sørme glade for. Det var vores fornøjelse!

Imponerende håndværk

Håndværk, når det er bedst!
Elegant, enkelt og gedigent design samlet i en håndholdt kunde proces med sparring, koordinering med lokal tømrer og os som slutbruger.
Fra opmåling af asymmetrisk kip løsning til montering - en stor anbefaling værdig.
Tjek til metal- og glasgutterne fra Djursland 💪

15. joulukuuta 2024

Hej Jesper,
Vi takker og bukker for de fine ord - din anmeldelse er vi meget stolte af. Det er altid fantastisk når opgaver lidt udover det sædvanlige bliver en stor succes. Du ringer bare en anden god gang :-)

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra.

Det er virkelig en helt igennem flot og elegant dør. Valget med messing håndtag er prikken over i'et.

Hele processen og vejledningen har været super god og positiv.
Vi havde kun valgt levering, hvilket foregik helt problemfrit. Døren var (ifølge egen tømer) nemt og overskuelig at montere.

Eneste lille bitte men, så er vi lidt i tvivl om det var pengene værd at have valgt ekstra lydisolerende glas, da der alligevel er lidt mellemrum imellem dør og ramme.

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Tusind tak for din anmeldelse! Messing-greb giver det nemlig lige et ekstra eksklusivt pift! Dejligt håndværkeren også var tilfreds - så går alting lidt lettere.
Lydglas gør bestemt en mærkbar forskel ift. lydniveauet, ift. alm. glas (6 dB ift. almindeligt glas) - men det afhænger i høj grad af, hvad behov man har. De 3 mm luft mellem dør og ramme er desværre nødvendigt af funktionshensyn - man kunne vælge lave anslag eller gummilister, men vi synes personligt det ødelægger æstetikken af vores slanke rammer. Ikke desto mindre tusind tak for en brugbar anmeldelse, som jeg er sikker på vil gavne nye potentielle kunder. Mvh. Peter / Bang & Vejborg

Vi giver Bang & Vejborg vores…

Vi giver Bang & Vejborg vores allerbedste anbefalinger. En unik og meget positiv oplevelse fra overvejelse til færdigt monteret dørparti - og så endda før tid. Ingen slinger i valsen og et meget flot og smukt resultat, som pynter i vores hus. Elsker det enkle og simple look med de tynde sprosser - flot håndværk.
Vi siger tak 👏

Hej Sanne,
Mange tak for at dele din oplevelse af at købe dine New Yorker partier hos os. Det er lige præcis sådan det skal være! Kan vi være behjælpelige en anden gang, så ringer du bare. Mvh. Peter / Bang & Vejborg

Anden gang vi bruger Bang & Vejborg og…

Anden gang vi bruger Bang & Vejborg og begge gange har det været med succes. Deres service er i top og produkterne er af højeste kvalitet. Kan varmt anbefales til levering af faste partier og døre😊

2. joulukuuta 2024

Hej igen Michael,
Endnu engang en fornøjelse at samarbejde med dig. Vi er virkelig glade for din anmeldelse. Mvh. Peter / Bang & Vejborg

Perfekt resultat og super service.

Stor anbefaling. Super service, leveret før tid og perfekt resultat. Montørene passede virkelig godt på ved montering og havde en omhyggelighed man kunne ønske alle håndværkere udviste.

3. joulukuuta 2024

Hej Mikkel,
Vi takker og bukker for anbefalingen - en fornøjelse at samarbejde med dig. Montørerne blev rigtig glade for din anmeldelse af deres arbejde - det er er de meget stolte over! Rigtig god jul! Mvh. Peter / Bang & Vejborg

God service, jeg blev hjulpet igennem opmåling etc

22. marraskuuta 2024

Hej,
Tusind tak fordi du gad tage dig tid til at skrive en anmeldelse af vores samarbejde - det bare fantastisk når alt spiller. Mvh. Peter / Bang & Vejborg

De leverede som aftalt

De leverede som aftalt, produktet er flot, og montørene gjorde et godt stykke arbejde, jeg er godt tilfreds.

18. marraskuuta 2024

Hej Dennis,
Tusind tak for din anmeldelse! Den er vi sørme glade for. Kan vi være behjælpelig en anden god gang, så ringer du bare. Mvh. Peter / Bang & Vejborg

Det flotteste New Yorker parti og topklasse levering og montering

Jeg har fået det flotteste dørparti på Fyn!
Jeg lavede en del research inden bestilling, da jeg normalt ikke bestiller så dyre ting uden jeg har en personlig anbefaling.
Men med alle de flotte anmeldelser turde jeg godt kaste mig ud i det.
Og jeg skal da lige love for, at jeg på ingen måde har fortrudt og har fået fuld valuta for pengene!

Jeg bestilte den 'store pakke' med opmåling og det hele.
Med det samme bliver man taget virkelig godt hånd om, og de sødeste mennesker (Simon og Julian) kom forbi og målte op til mit dørparti. De havde på ingen måder travlt og gav sig god tid til en snak om designet og endda tid til at nusse med hunden ☺️

Umiddelbart derefter modtog jeg et designforslag, som jeg kommunikerede lidt frem og tilbage med Nicklas omkring, da jeg havde nogle specielle ønsker i forhold til målene.
God dialog på både mail og telefon, og vi fik et super design på plads og godkendt.
Med det samme modtager jeg detaljeret information omkring processen og den forventede leveringsdag.
Alle datoer holdt stik, og snart fik jeg en mail omkring levering og montering, og endnu engang fik jeg besøg af de super søde montører Simon og Julian - til stor glæde for både mig og hunden, ha ha.

Partiet blev monteret meget flot, og det har i den grad sat prikken over i'et i min lejlighed.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Bang & Vejborg og der er kæmpe store 5 stjerner herfra.

Ville ønske jeg havde brug for flere New Yorker partier i min lejlighed ...

7. marraskuuta 2024

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse - det er nu nok en af de fineste vi nogensinde har modtaget og alle mand er meget taknemmelige for dine fine ord! Vi er enormt glade for du er tilfreds med produktet og oplevelsen af at handle med os :-) Kan vi være behjælpelig en anden gang så sig endelig til. Mvh. Peter / Bang & Vejborg