God service og guidance gennem "design" fasen samt flot installation af endelig produkt. Til trods for første leverance var i en forkert farve så var kommunikationen god og løsning orienteret.... Näytä lisää

Fantastisk smuk dør! Alt spillede bare, fra start til slut! Kan kun anbefale firmaet. Det er alle pengene værd! De eftersendte endda en ny liste som matchede døren, da den vi havde ikke passede i hø... Näytä lisää

Vi er meget tilfredse med den dør vi har købt, og servicen er fin. Det kan anbefales at lade deres montører levere varene da det lykkedes Danske Fragtmænd at bøje skinnen til døren hele to gange.

Et fint og elegant produkt med ambitiøse og ærlige mennesker bag. Jeg valgte min dør pga det slanke design og er så gået lidt på kompromis med lydegenskaber, da designet har en luftspalte hele veje... Näytä lisää

1. Huonekalukorjaamo
  2. Sisustusliike

Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Godt produkt, men lidt rodet levering af manglende liste

Vi er meget tilfredse med vores dør. God kommunikation med firmaet i starten af processen, god kvalitet, fair pris og dygtige og søde montører. Desværre manglede vi en bundliste, som det tog noget tid at skaffe, og leveringen/monteringen blev flyttet flere gange, hvilket betød at vi har siddet hjemme forgæves og flere gange har planlagt arbejdet, så vi kunne være hjemme, forgæves. Foruden udfordringerne med leveringen af bundlisten, er vi meget tilfredse.

24. huhtikuuta 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og for de pæne ord om både døren, montørerne og vores indledende dialog. Det glæder os, at I er glade for løsningen samlet set.

Når det så er sagt, så beklager vi virkelig forløbet omkring bundlisten. Det er bare ikke godt nok, at I skulle ændre planer og sidde hjemme forgæves – det forstår vi godt har været frustrerende. Det tager vi med os som en vigtig påmindelse om at få styr på detaljerne hele vejen i mål.

Tak fordi I valgte os – og for at tage jer tid til både at rose og give konstruktiv feedback. Det sætter vi stor pris på.

Fantastisk kunderservice

Igennem hele processen var der fantastisk kundeservice og nogle virkelig flotte produkter. Søde mennesker i salg og montage. Virkelig professionelt. Kæmpe anbefaling herfra.

24. huhtikuuta 2025

Hej Judith,

Hvor er det bare en fornøjelse at læse – tusind tak! Vi sætter virkelig stor pris på, at du har lagt mærke til både servicen og det menneskelige i mødet med os. Vi gør os umage hele vejen rundt, så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Kæmpe tak tilbage – og tak for anbefalingen.

Super service

Super service minded

23. huhtikuuta 2025

Hej Mads,

Kort og godt - sådan kan vi lide det!

Mange tak for din anmeldelse.

Kan kun anbefale Bang & Vejborg

Kan kun anbefale Bang & Vejborg. Service, opmåling, produkt og montage har været en fornøjelse fra start til slut. Vi har fået opsat 2 partier med Newyorkere døre i vores ældre byhus. Montage i stueetagen, var relativt nemt, men partierne på førstesal var vanskeliggjort af et skævt hus. Det hele klappede og er nu opsat. Vi er så tilfredse. Stor ros til både proces og bestemt også til de 2 dygtige montører.

14. huhtikuuta 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at hele forløbet fra opmåling til montage har været en god oplevelse.

Det kræver lidt ekstra at få det hele til at spille i et ældre og skævt hus, så vi er glade for, at du har mærket indsatsen – og vi sender selvfølgelig rosen videre til montørerne, som også sætter stor pris på den slags feedback.

Tak for tilliden og anbefalingen – det betyder meget!

Top service

Top service

11. huhtikuuta 2025

Hej Marijana og Goran,

Tusind tak for jeres anmeldelse og tillykke med det nye hus! Det er virkelig et smukt hjem I har fået jer.

Det pyntede virkelig med et flot New Yorker parti ind mod kontoret.

Rigtig god dag til jer og tusind tak for de 5-stjerner.

// Peter - Bang & Vejborg

Høj kvalitet og solidt håndværk hele vejen igennem

Jeg har haft fornøjelsen af at købe et parti gennem Bang & Vejborg, og det har været en gennemført positiv oplevelse. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og godt håndværk – både i deres udvælgelse og præsentation af partierne.

Partiet levede fuldt op til beskrivelsen, og man kunne mærke, at der var lagt kræfter i både finish og detaljer. Det er ikke bare “gennemført”, det er håndværk, man kan stole på. Derudover var hele processen præget af professionalisme og god kommunikation – alt blev håndteret med respekt for både tid og aftaler.

Kan varmt anbefale Bang & Vejborg til andre, der sætter pris på kvalitet og ordentlighed.

14. huhtikuuta 2025

Hej Emilie,

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at både kvaliteten, håndværket og kommunikationen har levet op til dine forventninger – og at hele forløbet blev en god oplevelse. Det er præcis den standard, vi arbejder for hver dag.

Tak for tilliden og for at anbefale os videre – det betyder meget.

// Peter - Bang & Vejborg

God og professionel service og…

God og professionel service og kommunikation. Montørerne gjorde et rigtig godt arbejde.

10. huhtikuuta 2025

Hej Tore,

Tusind tak for din anmeldelse – det varmer virkelig at læse 🙌

Det betyder meget for os, at både service, kommunikation og montagen har levet op til dine forventninger. Vi sender også rosen videre til montørerne – den slags giver smil hele vejen rundt!

Stort tak for tilliden – og du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

Fin dør, sløj kundeservice

Efter ordre bliver der helt stille ved spørgsmål. Fortæller fugearbejde koster maks.2000 kr. efterfølgende får man tilbud på 3.000 kr.

Magnet sat på forkert side af døren, som ellers er pæn.

10. huhtikuuta 2025

Hej Kristoffer,

Vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse ikke er helt i top – men vi er også ret undrende over den.

Siden du lagde den op, har vi forsøgt at kontakte dig gentagne gange for at finde en løsning: Vi har ringet 4-5 gange, sendt både mails og sms’er – og vi har desværre ikke fået én eneste tilbagemelding.

Vi er stadig undrende over, hvilke spørgsmål du mener vi ikke har besvaret efter du lagde ordren hos os? Vi kan altid fanges på telefon alle hverdage - både hovednummer og direkte.

Vi har lavet en øv-fejl ved at placere magneten på forkerte side. Det beklager vi selvfølgelig. Men vi har også tilfredshedsgaranti, som betyder, at vi uden spørgsmål udbedrer sådanne fejl.

Du blev tilbudt, at vi tog partiet med hjem og fik det lavet om, allerede inden det blev endeligt monteret. Efter 1 dags betænkningstid, ringede du tilbage og sagde, at I havde besluttet jer for at beholde det?

Når det kommer til fugearbejdet, oplyste vi en estimeret pris – hvilket også fremgik I vedhæftede tilbud. Nu hvor du i din anmeldelse har gjort os opmærksomme på, at det endelige tilbud fra vores samarbejdspartner var 1.000 kr. dyrere end estimeret, har vi også tilbudt at dække differencen. Det savner vi også tilbagemelding på :-)

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når noget ikke går helt efter bogen – det er vi enige i.

Vi gør os umage hver eneste dag og tager ansvar, når vi fejler – så lad os da få styr på disse mindre detaljer, så du går fuldt tilfreds herfra :-)

Døren er stadig åben, hvis du vil tage en snak og få lukket sagen ordentligt - ligesom vores tilbud om kompensation / udbedring også stadig står. Vi håber blive lidt klogere - rigtig god dag.

Med venlig hilsen,
Peter / Bang & Vejborg

Professionelle rådgivning og håndværker.

Super god oplevelse at købe en newyorkerdør ved Bang og Vejborg. Meget professionel kommunikation og en tidsplan, der blev fulgt til punkt og prikke. Rigtig god rådgivning ved opmåling. Døren blev sat op med stor præcision. Alt i alt en perfekt oplevelse.

8. huhtikuuta 2025

Hej Ditte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det bare dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem! 🙏

Vi lægger rigtig meget energi i både rådgivning, kommunikation og præcision, så det betyder virkelig meget for os at høre, at det har kunne mærkes hos dig – helt ned til millimeteren 😊

Tak fordi du valgte os til opgaven – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du skal altid være mere end velkommen, hvis vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Fantastisk håndværk

Mega god support - hurtig handling og leveringstid. Perfekt eksekvering og opsætning. Fantastisk smukt håndarbejde - alt i alt - perfekt! :-)

25. maaliskuuta 2025

Hej Michael,

Hvor er det bare en fornøjelse at læse din anmeldelse – tusind tak for de pæne ord 🙏

Vi bliver virkelig glade for, at du har lagt mærke til både supporten, tempoet og det håndværk, vi går og nørkler med hver dag. Det betyder meget for os, at det hele har spillet hos dig – og at du tog dig tid til at skrive så positivt om det bagefter. Det er lige præcis den slags feedback, der giver energi på værkstedet 💪😊

Du skal altid være velkommen, hvis vi kan hjælpe igen en anden gang!

// Peter / Bang & Vejborg

Vi har i går fået monteret en skrå væg…

Vi har i går fået monteret en skrå væg med dør i, en halvvæg på en repos og en dobbeltdør. Det er SÅ smukt. Vi har fået den bedste service. Montørerne som var og måle op, var de samme som monterede det i går. Yders kompetente og meget behagelige. Bang & Vejborg får min største anbefaling.

21. maaliskuuta 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din varme anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at du er glad for både resultatet og processen. Den skrå væg, halvvæggen og dobbeltdøren var virkelig en flot kombi, og vi er glade for, at det hele lykkedes præcis som ønsket. Ekstra dejligt at du også satte pris på, at det var samme montører fra start til slut – det gør altså en forskel.

Tak fordi du valgte os – og for anbefalingen.

// Peter – Bang & Vejborg

Godt forløb hele vejen igennem

Vi fik en super god vejledning og en snak om priser på forskellige løsninger ved en møde hos Bang og Vejborg.
Med en online opmåling, levering og montering er det blevet et super godt resultat på vores to new yorker partier.

Vi er super glade for dem og meget tilfredse med hele forløbet. Så vi kan anbefale Bang og Vejborg, hvis du er på jagt efter et flot new yorker parti.

12. maaliskuuta 2025

Hej Julie,

Tusind tak for de fine ord!

Hvor er det fedt at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem – og at I er glade for jeres New Yorker-partier! Vi gør altid vores bedste for at levere både god vejledning og et flot resultat, så det betyder virkelig meget at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi sætter stor pris på det! 💪

// Peter - Bang & Vejborg

Fantastisk service og smuk kvalitet!

Fantastisk service og smuk kvalitet!

Vi har haft en virkelig god oplevelse! Kvaliteten af arbejdet er helt i top, og servicen har været fremragende fra start til slut. Montørerne var både professionelle, behagelige og yderst kompetente – det var tydeligt, at de vidste, hvad de lavede.

New Yorker-døren, vi har fået monteret, er af virkelig høj kvalitet. Den har et enkelt og elegant look, der passer perfekt ind i vores hjem. De rene linjer og det stilfulde design giver et eksklusivt udtryk, samtidig med at den føles robust og holdbar.

Hele processen var velorganiseret, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. Kan kun give mine varmeste anbefalinger! ⭐⭐⭐⭐⭐

10. maaliskuuta 2025

Tak for de flotte ord, Charlotte! 🙏

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og kvaliteten af din nye New Yorker-dør. Vores montører sætter en ære i at levere professionelt håndværk og sikre, at alt er lige, som det skal være – så det betyder virkelig meget for os at få din anerkendelse.

Det lyder skønt, at døren passer perfekt ind i jeres hjem og giver det elegante og eksklusive look, I ønskede. Vi håber, I får masser af glæde af den i mange år fremover!

Tusind tak for din anbefaling – det sætter vi virkelig stor pris på! 💪

// Peter - Bang & Vejborg

Rigtig god service og et flot produkt!

Rigtig god service og et flot produkt!
Vi blev holdt i hånden igennem processen med opmåling mm. Hurtig levering og montering. Kan klart anbefales!

26. helmikuuta 2025

Hej Camilla,
TUSIND tak for at skrive en rigtig skøn anmeldelse af forløbet. Dejligt at høre I er glade og tilfredse med jeres New Yorker projekt.

Flot New Yorkervæg

Nem bestilling. Godt produkt til god pris. Og flot montering med top service

26. helmikuuta 2025

Hej Esben,
Tusind tak for lige at bruge 2 minutter på at skrive en skarp anmeldelse af forløbet. Dejligt I er tilfredse med vores service og New Yorker produkt. Vi tales ved en anden god gang.

// Peter - Bang & Vejborg

Anden gang var lige så god som første…

Anden gang var lige så god som første gang!
Det er nu 2. gang at vi køber en væg/dør her. Kvaliteten og kundeservicen er super god. Kan kun anbefales!

21. helmikuuta 2025

Hej Jacob,
Vi sørme glade for at I igen har valgt os til jeres New Yorker væg/dør. En fornøjelse at samarbejde med jer! Vi tales ved.

Bedste produkt

Bedste produkt, bedste pris, bedste kundeservice. Kunne ikke være bedre. Super montører… hvis man ku give 6 stjerner sku de ha haft det.. 😀

19. helmikuuta 2025

Hej Carsten,
3x bedste - så får man sku et smil på læben! Tusind tak for de fine ord.. Hele holdet er meget taknemmelige for din anmeldelse. Rigtig god dag til dig!

New Yorker væg + skydedør

Helt fantastisk oplevelse med Bang og Vejborg fra først møde til montering. Der er 100% fokus på kvalitet, rådgivning, og levering / montering efter kundens ønske. Der er få virksomheder i dag der stadig går op i deres håndværk og kundeoplevelse som Bang og Vejborg. 100% der vi kommer til næste gang - alle pengene værd.

18. helmikuuta 2025

Hej Jens Christian,
Waow! Tusind tak for de fine ord. Det har været en kæmpe fornøjelse. Og sikke et fint resultat med jeres New Yorker skydedør! Vi er taknemmelige for I valgte os til jeres opgave og synes vi var pengene værd! Rigtig god dag til dig.

God service

God service, god pris og vi er virkelig glade for new yorker døren.

6. helmikuuta 2025

Hej Heidi,
Når pris, service og kvalitet spiller sammen - så gør man noget rigtigt. Tusind tak for at skrive en anmeldelse af forløbet og dejlig dag til dig.

Perfekt opmåling og montering

Både opmåling og montering har været super tilfredsstillende. Kommunikationen med Bang og Vejborg har også været i top.
Den fugemand vi efterfølgende havde ude for at fuge rundt om døren, kommenterede også på at det var meget flot udført og perfekt monteret ifht andre han havde set. Det gjorde også hans fugearbejde lettere.

Vi er meget tilfredse med vores nye folde-skydedør og kan klart anbefale andre at bruge dem.

29. tammikuuta 2025

Hej Katja,
Tusind tak for at tage dig 2 minutter til at skrive en lidt længere anmeldelse af forløbet.
Det er fantastisk at høre både du og fugemanden har haft en god oplevelse, samt finder kvaliteten helt i top! Det er det vi er bedst til.