Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yritys on vastannut
Fine produkter af høj kvalitet. Har fået installeret 6 elementer fra House of Steel til en pris på 150.000 + montering. Fantastisk markedsføring. Men monteringen er ikke håndværksmæssigt i top. Vi... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Din leverandør af skræddersyede, unikke ståldøre samt glasvægge i høj kvalitet. Vores specialfremstillede ståldøre og vægge er skabt til at give dit hjem eller din virksomhed et unikt og moderne udtryk, samtidig med at de tilfører et tidløst design.
Yhteystiedot
Gråbrødretorv 16 st, 1154, København, Tanska
- +45 93 10 70 00
- info@houseofsteel.dk
- houseofsteel.dk
Fantastisk oplevelse og uovertruffen…
Fantastisk oplevelse og uovertruffen kvalitet! Vi har fået leveret en smuk, specialdesignet dør, hvor der var tænkt på alle detaljer fra start til slut. Anders er ekstremt dedikeret til at levere et højkvalitets design og produkt, og det hele foregik i et tæt og trygt samarbejde med os. Vi er utrolig glade for det endelige resultat og den gode proces. Vi vil helt sikkert bruge Anders igen.
Jeg har fået installeret en New Yorker…
Jeg har fået installeret en New Yorker væg op hjemme hos os af House of steel og jeg er ret glad for resultatet. Man kan både se og mærke, at det er lavet i rigtig god kvalitet det hele føles solidt og godt lavet.
Døren er helt lydløs, når man åbner og lukker den og væggen er faktisk også ret lydisolerende.
Derudover ser det bare super godt ud og passer perfekt ind. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
God kvalitet og ærligt firma.
Flot produkt, god kvalitet. Et ærligt og serviceminded firma.

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
Fra design processen til planlægning og…
Fra design processen til planlægning og eksekvering har det var en stor fornøjelse hele vejen igennem. Anders er optaget af at levere et højkvalitets design og produkt i tæt samarbejde med os. Vi er virkelig glade for resultatet og samarbejdet. Vi har fået den fedeste vinkælder 😀

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
Jeg stod akut og manglende 2 new Yorker…
Jeg stod akut og manglende 2 new Yorker døre som jeg havde bestilt fra en anden virksomhed. Jeg blev så brændt midt i et større renoveringsprojekts. Anders sørgede ikke desto mindre for en rigtig god pris, men producerede nogle endnu federe døre som jeg er mega glade for! Super god service og kontaktbar under hele processen! Kan klart anbefales! 🥳💪🏾

Vinrum i topkvalitet
Anders fra House of Steel har været sublim i forløbet hvor vi har fået lavet en glasvæg til et vinrum. House of steel var den eneste leverandør på markedet som kunne levere løsningen med tætningslister som gør at rummet lukker tæt og danner et vakuum. Vi har fået installeret en luftpumpe som regulere temperaturen i vinrummet. Det havde ikke kunne lade sig gøre hvis løsningen ikke var i denne kvalitet.
Stor anbefaling, både når det kommer til service, kvalitet og pris.

Blandede bolsjer
Men monteringen er ikke håndværksmæssigt i top. Vi har rettet op og justeret skæve døråbninger samt forskelle i højden på åbningerne. Senest er holdere ved gulv til skydedøre i et fast glasparti faldet af (limet på). Dette glasparti er skævt og vi piller det nu ned og vil forsøge at montere det hele som en fast glasvæg.

Over al forventning!
Jeg vidste ikke at man kunne blive så forelsket i en dør - men her er vi…
I forbindelse med renoveringen af vores stue hjalp Anders os med at designe en New Yorker-væg, der passer perfekt til vores hjem. Resultatet er blevet virkelig flot – det åbner rummet op og har givet både mere plads og naturligt lys!
Vi er fra starten blevet mødt med super god service fra teamet.
Varm anbefaling herfra - tusind tak Anders!

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
Anders Glarborg kan sit kram.
Simpelthen den bedste oplevelse og slutresultat af House Of Steel. Anders har gennem hele procesforløbet samt efterfølgende, været en klippefast og serviceminded ung mand, som har guidet os i gennem 2 projekter. Fruen er happy og jeg har fået fred, men også et pænere walk in område samt mellemgang på parcellen.

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
Vores nye flotte new Yorker dør
Vi har haft en rigtig god oplevelse med House of Steel i forbindelse med vores lydisolerende New Yorker dør til stuen. Anders fulgte os hele vejen med kompetent rådgivning, hvilket gjorde processen tryg og overskuelig. Resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger. Døren er både smuk og i virkelig god kvalitet. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og har allerede planer om at bruge House of Steel til fremtidige projekter.

Det rette valg for os
Ved første øjekast, da vi så deres tynde stålprofiler, vidste vi med det samme, at House of Steel var det rette valg. Kvaliteten og lydisoleringen på deres ståldøre var præcis hvad vi havde ledt efter. De hjalp os med at få de smukkeste skræddersyede døre til vores hus. Et fantastisk samarbejde og en virkelig god service. Mange tak!

Super tilfreds!
Lydisoleret New Yorker-væg
Jeg valgte House of Steel til at etablere en New Yorker-væg i mit soveværelse, og det har været en rigtig fin oplevelse. Mit vigtigste krav var lydisolering og at den skulle laves på specialmål. Der var kombineret med fokus på detaljer og det har House of Steel leveret.
Døren blev designet præcis efter mine ønsker både i forhold til design og lydisolering. Resultatet er helt i top, og jeg er yderst tilfreds.

Dejlig oplevelse
Efter mange dialoger med forskellige firmaer om en specialdesignet skydedør, valgte vi House of Steel, og det viste sig at være den helt rigtige beslutning. Fra starten blev vi guidet professionelt gennem hele processen, og 6 uger senere stod vi med en smuk skydedør i højeste kvalitet og med soft close-funktion. Vi er utrolig tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale House of Steel til alle, der ønsker kvalitet.

Great quality sliding doors
We had an excellent experience with House of Steel. The service was pleasant, and the delivery was fast.
Our sliding doors for the living room were custom-made to our design, complete with a specially designed handle that we absolutely love!
5-stars from us here in Kongens Lyngby!

unikt vinrum i stål
Vi ønskede os et unikt vinrum i stål og havde en god snak med Anders, som kunne opfylde vores krav og de ønskede detaljer. Vi står nu med det flotteste og mest funktionelle vinrum, der overgik vores forventninger. Kvaliteten og detaljerne er i særklasse.
Vi kan på det varmeste anbefale House of Steel til alle, der søger et skræddersyet vinrum i termoglas.

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
Fantastisk flot væg - en god oplevelse
Jeg har netop fået installeret en flot hvid new yorker væg med dør ind til mit soveværelse. Jeg er enormt tilfreds med resultatet og forløbet med House of Steel har været informativt og yderst professionel. De er altid hurtige til at svare. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og jeg vil til enhver tid, vælge House of Steel igen.

Jeg har brugt House of Steel til skydedørs element
Jeg har brugt House of Steel til et projekt, og har kun rosende ord om dem.
De var gode i kommunikationen i den indledende fase, og løsnings orienteret omkring diverse muligheder og faglig kompetente undervejs. Og produktet lever fuldt op til mine forventninger i udtryk og funktion.
De bedste anbefalinger herfra og jeg vil klart bruge dem igen.
Jacob Pedersen

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
Har fået den flotteste new yorker væg…
Har fået den flotteste new yorker væg op i min klinik. Den er perfekt lavet og sat op. Har kun haft en god oplevelse af hele forløbet og kan varmt anbefale firmaet til andre.

Vi havde fornøjelsen af House of Steel
Vi havde fornøjelsen af House of Steel, da vi ønskede specialfremstillede vinduer til vores hjem. kommunikationen var fremragende, og de forstod vores tanker og ideer. Håndværket og kvaliteten af de færdige vinduer er rigtig godt og vi er meget tilfredse og vil varmt anbefale til alle. Tak for en fantastisk service!

Vastaus yritykseltä House of Steel ApS
Super service og fantastisk resultat
God service fra start til slut, leveringstiden var lidt længere end forventet men helt klart ventetiden værd. Vi har ikke en finger at sætte på noget ellers.
Vi benytter House of steel igen 👍

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.