God service og guidance gennem "design" fasen samt flot installation af endelig produkt. Til trods for første leverance var i en forkert farve så var kommunikationen god og løsning orienteret.... Näytä lisää

Fantastisk smuk dør! Alt spillede bare, fra start til slut! Kan kun anbefale firmaet. Det er alle pengene værd! De eftersendte endda en ny liste som matchede døren, da den vi havde ikke passede i hø... Näytä lisää

Vi er meget tilfredse med den dør vi har købt, og servicen er fin. Det kan anbefales at lade deres montører levere varene da det lykkedes Danske Fragtmænd at bøje skinnen til døren hele to gange.

Et fint og elegant produkt med ambitiøse og ærlige mennesker bag. Jeg valgte min dør pga det slanke design og er så gået lidt på kompromis med lydegenskaber, da designet har en luftspalte hele veje... Näytä lisää

1. Huonekalukorjaamo
  2. Sisustusliike

Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super professionelt

Det var super god respons, sparring og vejledning helt fra start til slut:) Døren blev leveret som lovet og fantastisk monteringsarbejde. Design og kvalitet af døren er så lækker, kan kun give de bedste anbefalinger med herfra.

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej Morten – tusind tak for roserne!

Det betyder meget for os at høre, at både respons, sparring og vejledning fungerede hele vejen igennem, og at døren blev leveret og monteret præcis som lovet.

Og et ekstra tak for anbefalingen 🙌

Top kvalitet.

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej Morten – tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at kvaliteten levede op til forventningerne 🙌
// Peter – Bang & Vejborg

Fantastisk service hele vejen igennem.

Fantastisk service hele vejen igennem.
Fantastiske fagfolk der ved hvad de laver, og hvordan det skal monteres.
Kæmpe anbefaling herfra.
Vi kommer til at bruge Bang og Vejborg igen.

Nikolaj

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej Nikolaj – tusind tak!
Skønt at høre, at både servicen og det faglige niveau blev oplevet hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på anbefalingen – og på at I vil vælge os igen 🙌
// Peter – Bang & Vejborg

Vi er super glade for vores New Yorker…

Vi er super glade for vores New Yorker væg med skydedør fra Bang & Vejborg. Hele processen fra opmåling til montering spillede bare…
Vi kan bestemt kun give dem vores allerbedste anbefaling 😊

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Per, tusind tak for din varme anbefaling! Det glæder mig virkelig, at både opmåling og montering forløb gnidningsfrit, og at I er så glade for jeres New Yorker væg med skydedør. Det betyder meget for os at kunne levere en løsning, der spiller perfekt ind i jeres hjem.

Bedste hilsner,
Peter // Bang & Vejborg

Vi har kun gode ting at sige om Bang &…

Vi har kun gode ting at sige om Bang & Vejborg. Alt er forløbet perfekt og yderst professionelt og det færdige resultat bekræfter os i, at vi valgte rigtigt.
Den allerstørste anbefaling fra vores side.

23. lokakuuta 2025

Kære Torben,

Tak for en fantastisk anmeldelse - den er vi meget taknemmelige for. Det kan være en svær beslutning - både økonomisk og med mange alternativer - derfor er vi meget glade for at du sidder tilbage med følelsen af at have valgt rigtigt!

NewYorker dør, lille vinrum

Vi hentede selv vores New Yourker dør som vi skulle bruge til vores lille vinrum, da vi kom var de meget imødekommende og hjalp os med at bære den ud i vores trailer.
Vi har selv sat døren i og den passede perfekt.
Vi er meget tilfredse og et virkelig flot resultat.

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Henning, tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at døren passede perfekt, og at I er glade for resultatet i jeres vinrum. Det var en fornøjelse at hjælpe jer med både råd og bæring – tak fordi I valgte os til projektet.

// Peter - Bang & Vejborg

Har kun positivt at sige om Bang &…

Har kun positivt at sige om Bang & Vejborg
Efter vi besøgt deres showroom var vi overbevist om
de skulle lave vores nye new yorkerdør og det færdig resultat har bestemt ikke skuffet
Kan varmt anbefales

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Thomas, tusind tak for din varme anbefaling og de fine ord om både showroom og det færdige resultat – det glæder mig virkelig at høre, at New Yorkerdøren lever op til forventningerne. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med projektet!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, alt spillede. Lige fra opmålingen, som foregik via FaceTime, modtagelsen af skitsen af væggen, bestillingen, delbetalingen, dato for montering, de søde mænd der kom og monterede væggen, til den flotte væg med skydedør var fastmonteret i mit hjem. Kæmpe ros herfra.

15. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Pernille, tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at hele processen – fra FaceTime-opmålingen til monteringen – har fungeret så gnidningsfrit, og at du er glad for både væggen og vores team. Vi sætter stor pris på din ros og håber, at din nye skydedør vil pryde dit hjem de næste mange år.

// Peter - Bang & Vejborg

Virkelig lækker kvalitet og super…

Virkelig lækker kvalitet og super service. Vi er så glade for vores skræddersyede løsninger. Kan varmt anbefales.

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej Damian, tusind tak for de varme ord! Det glæder mig virkelig at høre, at du er så glad for både kvaliteten og servicen – vi elsker at skræddersy løsninger, der passer perfekt til vores kunder. Tak fordi du vil anbefale os videre.

Nemt og overskueligt fra start til…

Nemt og overskueligt fra start til slut.
Fra forespørgsel på tilbud til opmålingsguide og montering.

Virkelig flot og stilfuld og enestående skydedør vi fik.

Venlige og hurtige montører.

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Mange tak for dine fine ord! Det glæder mig virkelig at høre, at både opmåling, montering og ikke mindst den nye skydedør levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores montørers venlighed og hurtighed – det betyder meget for os.

Kvalitet og flot design

God, professionel og sikker service fra planlægning til montering. God kvalitet og flot design.

1. lokakuuta 2025

Hej Egon,

Tusind tak for din anmeldelse - den rammer alle de ting vi gerne vil stå for.

Ha' en dejlig aften!

// Peter - Bang & Vejborg

Virkelig lækker materiale og flot…

Virkelig lækker materiale og flot opsætning!

25. elokuuta 2025

Kære Rasmus,

Vi nørder designet og håndværket til mindste detalje, så dine komplimenter går rent ind. Tusind tak!

God aften til dig.

Danmarks bedste leverandør af New Yorker døre

Købsoplevelsen er bare perfekt.
Produktet er super flot og god kvalitet.

1. lokakuuta 2025

Kære Mikkel,

Det fandme' en anmeldelse vi er stolte af - tusind tak til dig!

Jeg ønsker dig en fantastisk aften.

// Peter - Bang & Vejborg

Nemme at koordinere med samt god…

Nemme at koordinere med samt god service. Og aftalerne holder

5. syyskuuta 2025

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse - den er lige i skabet.

Vi går meget op i transparent og tryghed, så dejligt du også sidder med den følelse.

Excellent company Excellent product

We had an excellent experience with this company from start to finish. They truly have everything you would expect from a professional team—clear communication and smooth collaboration from day one, accurate and thoughtful design, and a strong commitment to sticking to the agreed plan. The final installation was done with great attention to detail, and the product was mounted in our home with a high level of professionalism. I highly recommend them to anyone looking for a reliable and skilled company!

20. elokuuta 2025

Hi Hossein,

Thank you so much! We couldn't wish for a better review.

We hope to see you again another time and hope your enjoy your New Yorker glass solutions for the office.

Thanks for the recommendation!

Topprofessionelle

Topprofessionelle, venlige og punktlige. Vi er meget glade for vores nye, flotte new yorker dør!

20. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Anders, tusind tak for dine varme ord! Det glæder mig virkelig, at du både oplevede os som professionelle og venlige, og at du er glad for din nye New Yorker-dør – det er jo netop det, vi stræber efter. Hav en fantastisk aften!

// Peter - Bang & Vejborg

Der er haandvaerk og saa er der Bang &…

Der er haandvaerk og saa er der Bang & Vejborg HAANDVAERK, alt er i super go kvalitet, svejsning, lakering og ikke mindst montering, MEGET proff hele vejen igennem, fra opmaaling til installation.

21. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Torben, tusind tak for dine varme ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at hele processen – fra opmåling til installation – lever op til dine forventninger, og at du sætter pris på kvaliteten i svejsning og lakering. Det er netop den professionalisme og håndværksstolthed, vi brænder for at levere hver gang.

Fantastisk service

Fantastisk service, flot håndværk, professionelle fagfolk med et glimt i øjet.
Kan varmt anbefales👍

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Salameh, tusind tak for de fine ord! Det glæder mig virkelig, at du både har haft en god oplevelse med vores service og er tilfreds med håndværket – og ja, et glimt i øjet skal der selvfølgelig være plads til hos os. Vi sætter stor pris på din anbefaling.
// Peter - Bang & Vejborg

Flot resultat og fabelagtig service

Flot resultat og fabelagtig service!

Vi bestilte vores newyorker parti med tilhørende skydedør hos Bang og vejborg. Det blev leveret og monteret som aftalt, men desværre var der lavet en fejl på skydedøren. Montørerne tog skydedøren med tilbage, der blev lavet en ny så hurtigt det var muligt og de kom retur og monterede den nye.

Alt lige fra online opmåling til montering har forløbet fuldstændig som det skulle. Og så er det tilmed til en pris som mange af konkurrenterne ikke kunne være med på.

Stor anbefaling herfra!

7. elokuuta 2025

Kære Kenneth

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om både vores service og det endelige resultat. Det glæder mig virkelig at høre, at du er glad for dit New Yorker-parti og den skydedør, vi har leveret.

Jeg vil samtidig gerne takke dig for din tålmodighed og forståelse i forbindelse med den fejl, der opstod på skydedøren. Vi sætter en stor ære i at levere produkter af høj kvalitet, og det er klart, at vi ikke levede op til vores egne standarder i første omgang. Det er selvfølgelig ikke ideelt, og vi tager det fuldt ud til os.

Endnu en gang tak for din anbefaling og for at vælge Bang & Vejborg. Det betyder meget for os.