God service og guidance gennem "design" fasen samt flot installation af endelig produkt. Til trods for første leverance var i en forkert farve så var kommunikationen god og løsning orienteret.... Näytä lisää

Fantastisk smuk dør! Alt spillede bare, fra start til slut! Kan kun anbefale firmaet. Det er alle pengene værd! De eftersendte endda en ny liste som matchede døren, da den vi havde ikke passede i hø... Näytä lisää

Vi er meget tilfredse med den dør vi har købt, og servicen er fin. Det kan anbefales at lade deres montører levere varene da det lykkedes Danske Fragtmænd at bøje skinnen til døren hele to gange.

Et fint og elegant produkt med ambitiøse og ærlige mennesker bag. Jeg valgte min dør pga det slanke design og er så gået lidt på kompromis med lydegenskaber, da designet har en luftspalte hele veje... Näytä lisää

1. Huonekalukorjaamo
  2. Sisustusliike

Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Nemt og i orden

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Carsten, mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du synes, det har været nemt og i orden hele vejen.

Peter // Bang & Vejborg.

Professionel virksomhed

God betjening ved bestilling og svar på alle spørgsmål.Alle aftaler vedr. levering blev overholdt til tiden.
Professionel team som monterede døren til vores fulde tilfredshed

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Bent, tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at både bestilling, levering og monteringen levede op til dine forventninger. Vi er stolte af vores team, og det glæder mig, at du oplevede dem som professionelle og imødekommende.

Nem York partier.

Ifm vores store ombygning i 2025, valgte vi både badvæg, et gulv til loft New Yorker parti og en New Yorker dør fra Bang & Vejborg.
Yderst god service og hjælp til opmåling som nemt foregår via de link der bliver sendt.
Hurtig levering og super flot montering.
God oplevelse og kan klart anbefales.

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Michael, tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at både brusevæg, New Yorker-partiet og døren lever op til forventningerne, og at opmålingen og monteringen forløb nemt og hurtigt. Det har været en fornøjelse at være med i jeres store ombygning, og jeg håber, I nyder det flotte resultat.

Peter // Bang & Vejborg

Tjekket fra start til slut - fagfolk der brænder for sagen

Super fin oplevelse fra skitse til det færdige resultat.
Meget professionelt forløb.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Peter Christensen, tusind tak for de flotte ord! Det glæder mig virkelig at høre, at du oplevede forløbet som både tjekket og professionelt – det er lige præcis sådan, vi gerne vil levere det. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig hele vejen fra skitse til det færdige resultat.

Super flot skydedør

Super flot skydedør. Rigtig god rådgivning igennem hele projektet. Fik Bang & Vejborg til at montere skydedøren. Flot arbejde. Meget tilfreds

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Søren, tusind tak for de flotte ord! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning og monteringen af skydedøren – det er jo netop det, vi går efter. Vi håber, du får stor glæde af din nye dør i mange år fremover.

Fuldstændig fantastisk købsoplevelse…

Fuldstændig fantastisk købsoplevelse fra design, bestilling, produktion og montering af en virkelig super flot skydedør - der på alle måder lever op til vores forventninger. Kompetente og imødekommende mennesker i alle interaktioner.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Marlene, tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder mig virkelig, at hele processen – fra design til montering – har levet op til jeres forventninger, og at du har oplevet vores team som både kompetente og imødekommende. Det betyder meget for os at kunne skabe løsninger, som I bliver glade for hver dag.

Responsiv og kompetent.

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej! Kort og godt - lige sådan det skal være. Tusind tak for anmeldelsen.

Peter // Bang & Vejborg

Udsøgt design og service fra start til…

Udsøgt design og service fra start til slut👍

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Jytte, tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du har oplevet både design og service som udsøgt – vi gør altid vores bedste for, at hele processen bliver lige så god som det færdige resultat.

Flot arbejde til tiden

Flot arbejde til tiden

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Bay, tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at du er glad for både kvaliteten og at vi kunne levere til tiden – præcis som aftalt. Vi håber, dit nye New Yorker-parti vil give dig glæde i mange år fremover.

Super god oplevelse med Bang & Vejborg

Super god oplevelse med Bang & Vejborg. De har leveret en virkelig flot dør til os, og alt fungerede helt som det skulle – fra god vejledning og nem bestilling til levering og montage. Professionelt og behageligt hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Hanne, tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig virkelig, at du har haft en god oplevelse med både vejledning, bestilling og montage. Det har været en fornøjelse at levere en flot dør til jer!

Glarmester fra Køge ;)

Bang & Vejborg, er klart de førende på markedet når vi snakker new yorker. Super lækkert smalt design, kan lave det med ingen synlige svejsninger, flinke og rare montører. de holder deres tidsplan. Har brugt dem mange gange.
så helt klart 5 stjerner herfra, i gør det godt drenge :)

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej Michael, tusind tak for de varme ord og de fem stjerner. Det er store ord, som vi sætter stor pris på. Vi ser frem til mange flere gode samarbejder med dig på Sjælland.

Kære Fam. Strandqvist

Tusind tak for jeres flotte ord – det var en fornøjelse at levere et New Yorker-parti til jer, og jeg er virkelig glad for, at I er tilfredse med både det flotte resultat og det gode samarbejde. Tak for at vælge os!

Peter // Bang & Vejborg

New Yorker dør og side parti

Vi bliv modtaget med vendlighed og mega lydhørt
Med vores idé så kan varmt anbefales

9. tammikuuta 2026

Kære Birgitte og Ole,

Tusind tak for de varme ord! Fantastisk at læse I har værdsat vores service. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer.

Peter // Bang & Vejborg

Meget flot og gennemført resultat!

Meget flot og gennemført resultat!

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Katrine, tusind tak for din fine anmeldelse! Fantastisk at høre du er glad og tilfreds. Dejlig aften til dig.

Peter // Bang & Vejborg

Pæn dør i en kvalitet som var som…

Pæn dør i en kvalitet som var som forventet.
Monteringen er dog ikke af en 5 stjernet kvalitet. De fleste afstandskiler er faldet ud og de gav sig ikke tid til at rengøre den efter montering, så den var meget beskidt.
Kan anbefale dem da kvaliteten af døren er rigtig god, men hele oplevelser matcher ikke prisen med montering.

15. joulukuuta 2025

Kære Alex,

Tak for din ærlige og konstruktive feedback. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af døren, men jeg ked af at høre, du ikke føler kvaliteten af montagen levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere eller den slags feedback vi normalvis får fra vores kunder på montage.

Samtidig ærger det mig, at du ikke har kontaktet os efterfølgende, så vi kunne rette op på fejlen eller kompensere på anden vis.

Vi tager din oplevelse til efterretning, så vi kan forbedre vores service fremover. Tak fordi du alligevel vil anbefale os.

Flot kvalitet

Nem bestilling og opmåling. Leveret som aftalt og i en super flot kvalitet. De varmeste anbefalinger herfra.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Kære Jesper, tusind tak for de varme ord! Det glæder mig virkelig, at både bestilling, opmåling og leveringen levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med kvaliteten. Det betyder meget for os at kunne levere lige præcis det, du ønsker.

Peter // Bang & Vejborg

Smukt produkt og glimrende service fra…

Smukt produkt og glimrende service fra start til slut.

8. joulukuuta 2025

Kære Line

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du både er tilfreds med produktet og servicen hele vejen igennem.

Peter // Bang & Vejborg

Super flot dørparti i fantastisk…

Super flot dørparti i fantastisk kvalitet.

15. joulukuuta 2025

Kære Caroline,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at du er glad for kvaliteten og designet af dit dørparti.

// Peter - Bang & Vejborg

New Yorker-vinduer

Jeg overvejede flere forskellige producenter til New Yorker væg i stuen, men valgte B&V pga de særligt smalle sprosser, som jeg mente, tilføjede en rå væg en del elegance.
Opmålingsprocessen online var nem og overskuelig, og selv om leveringstiden var længere end hos andre producenter, så var det ventetiden værd.
Vinduerne ankom præcist og til tiden, monteringsfolkene var omhyggelige og ordentlige i alt fra håndværk til hensyn til boligen til omgangstone.
For en über-pertentlig gør-det-selv-mand med hang til snorlige kanter og lækker finish, så har hele processen været upåklagelig, og jeg nyder mine nye vinduer.

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej Claus, tak for de fine ord!
Vi er glade for, at ventetiden var det hele værd – og at både ekstra slanke sprosser, finish og montagen levede op til forventningerne.

Når selv en habil gør-det-selv-mand er tilfreds, så ved vi, vi har ramt rigtigt 😄

God jul!

// Peter – Bang & Vejborg

Flot arbejde og montørerne var meget…

Flot arbejde og montørerne var meget omhyggelige.

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bang & Vejborg

Hej Ole – tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre, at både arbejdet og montørerne levede op til forventningerne. Vi giver rosen videre til teamet – de sætter en ære i at være grundige og ordentlige i det hele 👌
Tak fordi du valgte os.
// Peter – Bang & Vejborg