Heerlijk zacht en sterk wc papier wie wil dat nou niet. Dit is een Natuurlijk product verpakt in recycled papier en karton. Ik heb een abonnement zodat ik op tijd mijn voorraad kan vullen en voord... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De zending werd op de afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt Het is heerlijk zacht toiletpapier , waar je inderdaad zeker de helft minder nodig van hebt dan 'gewoon' toiletpapier
Yritys on vastannut
Hun inspanning om je kennis en gebruik te laten van Bamboi getuigt van een sterke passie en visie. Super service en inderdaad een geweldig product voor thuis.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Zeer goede kwaliteit van product. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Elke rol toiletpapier gaat oneindig lang mee!
Sterk en duurzaam toiletpapier
het bedrijf heeft goed gecommuniceerd omtrent de levering en het product, bamboe toiletpapier, is echt heel goed. Het is dun en toch heel sterk waardoor je minder papier nodig hebt. Het is dus veel beter voor het milieu en duurzaam.
Can’t speak Dutch (sorry) but I like…
Can’t speak Dutch (sorry) but I like this toilet paper and the delivery was fine, with emails from an actual human being to sort out the subscription.
Heerlijk eerlijk toilet papier
Hun inspanning om je kennis en gebruik…

Geweldig produkt
Geweldig produkt, duurzaam, lekker veel op een rol, niet die slappe rollen van andere merken, super zacht en stevig. Je hoeft er minder van te gebruiken. Ik ben zeer tevreden!

Super fijn toiletpapier
Super fijn toiletpapier. Maakt goed schoon en zelfs aambeien lijken minder te worden. Ik ben fan!

Mond op mond reclame
Via via gehoord van dit product.
Was gemakkelijk te vinden op internet.
Duidelijke website, snelle levering.
Product is precies zoals omschreven 👌

fijn toiletpapier
De zending werd op de afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt

Fijne communicatie
Fijne communicatie.
We hadden onze twijfels maar na het proefpakket waren we helemaal verkocht! Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Bamboi
Dat ze goed en betrouwbaar bezig en de…
Dat ze goed en betrouwbaar bezig en de wereld een stukje beter maken en wij kunnen door hun ook onze bijdrage aan leveren
Dus bedankt voor de mogelijkheid 👍🙏🍀

Vastaus yritykseltä Bamboi
Uitstekend en mooi produkt!
Prima verzending, uitstekend produkt! Fijn zacht papier, elke rol apart verpakt, met aandacht voor detail. Mooi om (jezelf) cadeau te geven:-)

Bamboe, mooi product.
Snelle levering, mooie verpakt. En een bijdrage aan het milieu.

Vastaus yritykseltä Bamboi
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.