Bamboi Arvostelua

2 643
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vanuit de ING spaarpunten met korting een grootverpakking aangeschaft. Een beetje op de gok dat het fijn zou zijn, nou fijn is het! Op een of andere manier gaat een rol langer mee dan een "normale... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op vrijdag besteld, op zaterdag al bezorgd. Nu de 3e keer dat ik het heb besteld. Het is erg fijn zacht, stevig closetpapier met oneindig veel velletjes op de rol. Alle rollen zitten apart verpa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Naast dat bamboe gewoon fijn wc-papier oplevert, is Bamboi ook gewoon een fijne club. Tijdig een berichtje dat je nieuwe voorraad er volgens je abonnement aan komt en geen probleem als je de levering... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik had wel positieve feedback willen geven, maar minus een ster (op z’n minst) omdat ik gedwongen wordt om tekst aan te leveren.

Erinomainen

(2 643)

1 029 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

We hebben nu een klein jaar een…

We hebben nu een klein jaar een abonnement en dat werkt heel goed voor ons gezin. En belangrijker nog dat we het heel fijn toiletpapier vinden. Zacht en er zit heel veel op een rol.

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat het abonnement al bijna een jaar zo goed werkt voor jullie gezin! Geweldig dat het toiletpapier zelf ook zo goed bevalt: zacht, prettig in gebruik en lekker veel papier op één rol.

27. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat je bestelling zo snel is geleverd! Dankjewel voor je review.

Prima en duurzaam product

Prima en duurzaam product. Sterk en toch zacht. Makkelijk bestellen en snelle (gratis) levering.

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat je zo tevreden bent! Mooi dat het toiletpapier sterk én zacht is, en dat ook het bestellen en de snelle gratis levering goed bevallen.

Goed product

Snelle levering, goed product.

2. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat de levering snel verliep en het product goed bevalt! Dankjewel voor je review.

Superfijn product

Superfijn product, vind het beter en steviger papier dan van "gewone" merken. Wc rol gaat heel lang mee en is echt zacht.
Daarnaast ook snelle bezorging en geen plastic verspilling. Helemaal top!

2. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat je het papier steviger en zachter vindt dan gewone merken en dat je merkt hoe lang één rol meegaat. Mooi dat ook de snelle bezorging en plasticvrije verpakking zo goed bevallen.

Geweldig product

Geweldig product

26. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat een mooi compliment! Geweldig dat je zo tevreden bent met Bamboi.

Saanut 5/5 tähteä

Bamboi papier is zeer efficiënt en…

Bamboi papier is zeer efficiënt en sterk.

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat je Bamboi als efficiënt en sterk ervaart! Mooi dat je daardoor met weinig papier toch goed uit de voeten kunt.

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk zacht en stevig en lang te…

Heerlijk zacht en stevig en lang te gebruiken. Helemaal tevreden.

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat het toiletpapier zacht, stevig én lang in gebruik is. Helemaal tevreden is precies waar we voor gaan.

Saanut 5/5 tähteä

Omdat na de verwarring over de…

Omdat na de verwarring over de hoeveelheid toiletrollen er een serieuze en goede oplossing is gekomen.
Het product is fantastisch!

31. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat we de verwarring goed en serieus hebben kunnen oplossen! En helemaal mooi dat het product zelf fantastisch bevalt.

Goed product

Goed product, duurzaam, makkelijk te bestellen

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat het product goed bevalt! Mooi dat je zowel de duurzaamheid als het gemak van bestellen waardeert.

Prima

Prima.
Gaat heel lang mee.

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat je merkt hoe lang het toiletpapier meegaat! Dankjewel voor je review.

Win-Win

Ik heb een contract afgesloten zodat ik niet misgrijp en er altijd fijn, zacht en sterk wc-papier in huis is.
Keurig een aankondiging wanneer er word afgeschreven en wanneer er word geleverd.
Super geregeld en Bamboe is een super product dus help ik de aarde ook een beetje met deze keuze voor wc-papier.

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat het abonnement zo goed bevalt! Mooi dat je altijd zacht en sterk toiletpapier in huis hebt en vooraf duidelijk weet wanneer er wordt afgeschreven en geleverd. En extra fijn dat je met die keuze ook bewust voor bamboe kiest.

Looks can deceive

Op het eerste oog was ik niet onder de indruk. Maar Bamboi WCpapier is zacht, stevig en zuinig. Ik doe opvallend lang met één rol. Het abonnement klopt redelijk precies, maar is ook flexibel aan te passen. Ik ben helemaal tevreden.

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen dat Bamboi je uiteindelijk zo positief heeft verrast! Mooi dat je merkt hoe zacht, stevig en zuinig het papier is, en dat het abonnement goed aansluit én flexibel aan te passen is.

Saanut 5/5 tähteä

Wat een zacht en fijn papier…gaat echt…

Wat een zacht en fijn papier…gaat echt lang mee en het is super sterk

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat het toiletpapier zo zacht, sterk en zuinig in gebruik bevalt en dat je merkt hoe lang één rol meegaat.

Saanut 5/5 tähteä

De klantenservice is echt goed

De klantenservice is echt goed! Erg oplossing gericht! Snel antwoord! Blij met Bamboi😍

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat geweldig om te lezen! Fijn dat onze klantenservice snel, meedenkend en oplossingsgericht heeft kunnen helpen. Daar doen we het voor.

Saanut 4/5 tähteä

Mooi produkt, nu DHL nog verbeteren

Het bestellen van het produkt ging makkelijk, goede informatie. DHL echter leverde het pakket slordig jammer genoeg. De doos was letterlijk open(gemaakt)
Verder heel tevreden over dit mooie produkt.

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat het bestellen makkelijk ging en je tevreden bent over het product! Jammer dat DHL het pakket zo slordig heeft afgeleverd en de doos zelfs open aankwam. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dankjewel dat je dit met ons deelt.

Team Bamboi 🎋💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin