Bamboi Arvostelua

2 643
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vanuit de ING spaarpunten met korting een grootverpakking aangeschaft. Een beetje op de gok dat het fijn zou zijn, nou fijn is het! Op een of andere manier gaat een rol langer mee dan een "normale... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op vrijdag besteld, op zaterdag al bezorgd. Nu de 3e keer dat ik het heb besteld. Het is erg fijn zacht, stevig closetpapier met oneindig veel velletjes op de rol. Alle rollen zitten apart verpa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Naast dat bamboe gewoon fijn wc-papier oplevert, is Bamboi ook gewoon een fijne club. Tijdig een berichtje dat je nieuwe voorraad er volgens je abonnement aan komt en geen probleem als je de levering... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik had wel positieve feedback willen geven, maar minus een ster (op z’n minst) omdat ik gedwongen wordt om tekst aan te leveren.

Erinomainen

Tres satisfaite et économique

Tres satisfaite et économique

11. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis que Bamboi vous plaise autant et que vous le trouviez économique à l’usage.

Douces salutations,

Goed produkt

Goed produkt
Goede levering

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat zowel het product als de levering goed bevallen! Dankjewel voor je review.

Ik ben om!

Dat was niet moeilijk, 1 keer gebruiken en besluiten om voortaan dit toiletpapier te gebruiken. Ziet er netjes uit, is zacht en doet zijn werk. Pakketje was goed verpakt, fijn ook dat de rollen individueel in papier zijn verpakt.

10. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat leuk om te lezen dat je na één keer gebruiken al om was! Fijn dat het papier zacht is, goed zijn werk doet en dat ook de nette, individueel papieren verpakking zo goed bevalt.

fantastisch en bewust toiletpapier

Ik vind het fantastisch toiletpapier! stevig en zacht en echt goed voor het milieu! Superblij mee;-)

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat je het toiletpapier stevig én zacht vindt en blij bent met de bewustere keuze voor het milieu.

Saanut 3/5 tähteä

Jammer dat de rollen apart nog weer …

Jammer dat de rollen apart nog weer verpakt zijn

23. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Dankjewel voor je eerlijke feedback! We begrijpen dat individueel verpakken als extra materiaal kan voelen. De papieren wikkel beschermt de rollen tegen stof en vocht en vervangt plastic, maar we blijven natuurlijk kijken hoe we de verpakking verder kunnen verminderen.

Milieuvriendelijk toiletpapier

Uitstekend milieuvriendelijk toiletpapier tegen een acceptabele prijs en ook nog keurig thuisbezorgd. Bestel eens in de 9 maanden, jammer dat ik met die frequentie geen abonnement kan aangaan, dat is ook tevens mijn enige minpunt :-)

31. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het toiletpapier, de prijs en de bezorging! Een abonnement met een langere frequentie is gelukkig gewoon mogelijk. Je kunt de bezorgfrequentie eenvoudig aanpassen in je klantenaccount, dus ook bijvoorbeeld naar eens per 9 maanden.

Lukt dat niet helemaal? Stuur ons gerust een mailtje, dan helpen we je graag even verder.

Prima closetpapier

Prima closetpapier, flexibele levering (op maat).

8. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat het toiletpapier goed bevalt en dat de flexibele levering prettig werkt. Zo kun je de bezorging mooi afstemmen op je eigen verbruik!

Altijd keurige afwikkeling!

Altijd keurige afwikkeling van de bestellingen. Ook bij een abonnement word je goed op de hoogte gehouden. Erg fijn!

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Mooi dat de bestellingen steeds soepel worden afgehandeld en dat de updates rondom het abonnement prettig werken.

Goed product

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Fijn om te horen dat het product goed bevalt. Bedankt voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Na een hoop gedoe van geen levering

Na een hoop gedoe van geen levering, toch nog een pakket ontvangen

8. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat vervelend dat de levering zoveel gedoe heeft opgeleverd. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan. Wel fijn dat het pakket uiteindelijk alsnog is aangekomen. Mocht er nog iets niet helemaal goed zijn, stuur ons gerust een mailtje, dan kijken we met je mee.

Saanut 5/5 tähteä

Duurzaam schone kont en zacht ❤️

Zacht, sterk, duurzaam en wetenschap dat je geen onnodige middelen aan je kont smeert (puur voor de kleur of patroon) is heel fijn 😊
Kan het iedereen zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat mooi verwoord! Fijn dat je vooral de combinatie van zacht, sterk en bewust waardeert. Ons papier is ongebleekt en we voegen geen onnodige middelen toe voor kleur of uitstraling. Dankjewel voor het aanraden!

Prima product

Al een aantal jaar gebruiken wij dit toiletpapier. Tot volle tevredenheid.
En ook fijn dat we hiermee het milieu mindrr belasten.

31. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat jullie al jarenlang tevreden zijn met Bamboi! Extra mooi dat naast het gebruiksgemak ook de duurzamere keuze voor jullie belangrijk is. Dankjewel voor het vertrouwen door de jaren heen!

Saanut 5/5 tähteä

Tweede keer besteld omdat het goed is…

Tweede keer besteld omdat het goed is bevallen. Vlotte levering.

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn dat het de eerste keer zo goed beviel dat je opnieuw hebt besteld! En mooi dat ook de levering weer vlot verliep. Bedankt voor je vertrouwen!

Tevreden klant

Tevreden klant

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te horen! Bedankt dat je voor Bamboi kiest en voor je review.

Geweldig product

Geweldig product, hoge kwaliteit. Zuinig in gebruik. Gemakkelijk dat het bezorgd wordt. Eenvoudig te bestellen. Door verpakking per rol staat het ook leuk op de WC

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat je de kwaliteit, het zuinige gebruik en het gemak van bestellen en bezorgen zo waardeert. En leuk dat de papieren wikkels de rollen ook nog eens mooi laten staan op het toilet.

super kwaliteit

Snel geleverd, goed verpakt en super tevreden over de kwaliteit. Duurzaamheid vinden we heel belangrijk en als de kwaliteit dan ook nog super is, dan zijn we heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Mooi dat de snelle levering, goede verpakking en vooral de kwaliteit zo goed bevallen. Extra fijn dat jullie bewust voor duurzaamheid kiezen zonder in te leveren op gebruiksgemak en kwaliteit.

PFAS vrij!

Belangrijkst voor mij, die een hoge PFAS concentratie blijk te hebben in bloed (25 mcgr/ml): BAMBOI heeft géén PFAS in zijn product, niet zoals bij anderen (én bvb in Flos draad, en A4 papier, en water resistant eye-liner, en ....)
Dr. Cuigniez F

Prima toiletpapier

Prima toiletpapier. Stevig en zacht.

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te horen dat het toiletpapier goed bevalt! Geweldig dat je de combinatie van stevig en zacht waardeert.

Echt goed wc papier

Echt goed wc papier! Sterk en zacht voor de billen. Snelle en correcte verzending

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bamboi

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat het toiletpapier sterk én zacht bevalt, en dat ook de verzending snel en correct verliep.

Team Bamboi 🎋💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin