Ik heb bij Bamberg Jansma Automotive 2 auto's aangeschaft. Ik heb met beide auto's geen problemen gehad en ik rij ze met veel plezier. Deze auto's zijn ook in onderhoud bij BJA, waarbij dit zorgvuldig... Näytä lisää
We werden op een leuke en goede professionele manier ontvangen. De geschiedenis van de auto werd openlijk gedeeld. Een klein min puntje, de garantie bepaling zijn wel minimaal weergegeven op pap... Näytä lisää
Geachte Frank en Sipke, Afgelopen week heb ik bij jullie een auto aangeschaft. Het betreft een Mercedes A-klasse waarover ik meer dan tevreden ben. Buiten de auto om die mij perfect bevalt wil i... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bamberg Automotive heeft jarenlange ervaring in de autobranche, onze werkzaamheden zijn gericht op het importeren van auto’s uit het luxere segment.
Hoge Traan 16, 9351 VV, Leek, Hollanti
- 0594442155
- info@bambergautomotive.nl
- bambergautomotive.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Alles was top!
Top service!
Prachtige auto's.. aardige mensen en goede service! Wat wil een mens nog meer?!
Netjes.vriendelijk.bereidwillig en…
Netjes.vriendelijk.bereidwillig en kundig zijn wij behandeld.daarvoor jullie dank.
Heel nette garage met fijne eigenaren
Heel nette garage met fijne eigenaren, zodra je daar binnen stapt zie je de kwalitatief hoge wagens. Top geholpen en vooral een fijne auto gekocht. Bedankt mannen!
Prettige snelle service
Prettige snelle service. Flexibel, ook wanneer het gaat om crediteren van niet afgenomen diensten.
Gewoon top!!!
Zeer goed bedrijf
Zeer goed bedrijf altijd vriendelijk en goede surfers ook de prijzen zijn goed was niet veel kwijt voor mijn bmw x3 👍🏼
We werden op een leuke en goede…
We werden op een leuke en goede professionele manier ontvangen.
De geschiedenis van de auto werd openlijk gedeeld.
Een klein min puntje, de garantie bepaling zijn wel minimaal weergegeven op papier. Maar hopelijk hoeven we hier niet later op terug te komen.
Zeker een bedrijf die ik zou aanraden.
Super geholpen en heel blij met me…
Super geholpen en heel blij met me nieuwe auto
BMW 328i GT
Zeer goede ervaring. Mooi bedrijf en mooie auto's die perfect geprepareerde zijn en die optisch en technisch in absolute nieuw staat verkeren. Hier wordt veel tijd aan besteed. Frank is een vriendelijk jongen en is meteen to the point over de inruilprijs en het bij te betalen bedrag. Ik hoefde voor het eerst van mijn leven niet te onderhandelen over de prijs. Ik kan dit bedrijf iedereen aan bevelen!!!
Zij verkopen Duitse schade autos! pas op!!
Zij verkopen Duitse zware schade autos die zij opknappen en dan invoeren. Dit vertellen ze je niet wanneer je de autos komt bezichtigen. Heb 2 auto's voor ruim 103.000,- aangeschaft. Ze vertonen alleen maar problemen. De ene naar de andere probleem. En zij verzinnen van alles en nog wat om niet de rekening te hoeven te betalen.
Ben naar een schade herstelbedrijf geweest en die kon mij laten zien dat de hele voorkant van mijn auto overnieuw en niet eens goed overgespoten is geweest. Mijn andere auto blijkt schade aan de linkerkant te hebben gehad.
Koop hier NOOIT een auto!
Mooi bedrijf en een goede service.
Mooi bedrijf en een goede service.
Probleem wordt direct verholpen, en voor vragen direct bericht of contact.
Tevreden klant
Wij zijn tevreden wat betreft de aankoop en de afhandeling van de Audi A1, ook op afstand. Mooie zaak met mooie auto's. Aanrader.
Uitsluitend positieve ervaring met deze…
Uitsluitend positieve ervaring met deze bedrijf. Zelfs in een lastige tijd, opvolgen van de auto registratie bij de RDW, verkrijgen van een CWOallemaal uitgevoerd in zo kort mogelijke tijd.
Alles is naar verwachting super…
Alles is naar verwachting super geregeld! Hartelijke dank voor de aflevering en service van onze fijne auto.
Netjes geholpen en goed bereikbaar
Netjes geholpen en goed bereikbaar, ook na 17.00. Houdt zich aan afspraken en denkt in oplossingen. Prima bedrijf om een auto te kopen.
Heb Mijn auto geïmporteerd via …
Heb Mijn auto geïmporteerd via Bamberg-Jansma Automotive. Alles was keurig geregeld van A tot Z