Alle problemen waar we tegen aan lopen met de verbouwing werden snel opgelost en onderdelen die we te kort kwamen konden we zo ophalen in de winkel erg fijn veel op vooraad Helaas paste alleen d... Näytä lisää
Vestiging Almere. Niet zo'n enorme toonzaal, maar wel voldoende keuze. Meteen een goed gevoel bij klantvriendelijke adviseur Marcel die meedacht en onze wensen uitstekend wist te vertalen. Het hele pr... Näytä lisää
We zijn zeer fijn en goed geholpen bij badkamervoordeelshop Helmond door Johnny. Hij heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van de badkamer spullen.
Zeer goed geholpen door Erwin op de locatie Beuningen. Vriendelijke mensen over het algemeen en tussentijds nog een paar keer contact gehad en altijd zeer goed geholpen. Ik kwam uiteindelijk 1 pak te... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Of je nu op zoek bent naar een moderne wastafel, een luxe inloopdouche, trendy tegels of een complete badkamer, wij hebben het allemaal. We inspireren je met onze producten, geven professioneel advies, leveren snel en bieden topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Van losse onderdelen tot een complete badkamer Of je nu alleen een klein onderdeel nodig hebt, nieuw sanitair zoekt of een volledige badkamer wilt renoveren: Badkamervoordeelshop heeft wat je nodig hebt! In onze showrooms vind je verschillende accessoires, onderdelen en complete badkamers, samen met een groot tegelplein. Wist je dat onze tegels ook geschikt zijn voor gebruik als woonvloer? Bezoek een van onze showrooms en ontdek ons volledige aanbod.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Badkamervoordeelshop Almere
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe badkamer ook een bezoek gebracht aan badkamervoordeelshop te Almere. Daar geholpen door Marcel. Na het besproken te hebben qua wensen heeft hij een ontwerp gemaakt. Helemaal naar wens en bij het uitzoeken van de producten merkte wij dat hij veel kennis heeft van het assortiment en de mogelijkheden.
Met een goed gevoel de badkamer besteld die keurig op tijd geleverd is en nu geïnstalleerd wordt.
Nogmaals dank Marcel!
Echte aanrader
Eind vorig jaar bij badkamervoordeelshop Deventer een 3D ontwerp laten maken voor onze badkamer.
Na een aantal keren wat gewijzigd te hebben door ons uiteindelijk de badkamer gekocht geheel volgens onze wens.
Uitstekend geholpen door de verkoper.
Door de verkoper is Tonny Mulder van Renovapro aanbevolen om de klus uit te laten voeren.
Na een afspraak met hem te hebben gemaakt en alles doorgesproken te hebben zijn we met Tonny Mulder van Renovapro in zee gegaan.
Eind april zijn ze begonnen en na ruim 3 weken was alles klaar.
Het resultaat was perfect.
Iedere dag na het werken aan de badkamer werd alles netjes opgeruimd.
Zeer tevereden over het eindresultaat.
Top gedaan zeker een aanrader👌👌
Pas geleden een nieuw kraan gekocht en…
Pas geleden een nieuw kraan gekocht en 2 wc in de vestiging doetinchem. Heel fijn geholpen door de heer bryan. Voorzien van goed advies en een scherpe prijs ben ik zeer tevreden naar huis gegaan.
Ik raad het iedereen aan om hier uw badkamer spullen te gaan halen
Uitstekende hulp bij het ontwerp van de…
Uitstekende hulp bij het ontwerp van de badkamer bij de Badkamervoordeelshop. Men nam de tijd en rust om er samen iets moois van te maken. We waren al enthousiast toen de 3D print er uit rolde. Nog enthousiaster toen onderhoudsbedrijf Eduard liet zien dat het vakmensen zijn ! We zijn erg tevreden !
We zijn uitstekend geholpen en…
We zijn uitstekend geholpen en afspraken werden na gekomen.
Ook tussen door van onze kant dingen aanpassen was geen probleem.
Via hun bedrijf eduards onderhoudsbedrijf alles laten plaatsen, wat een vakmannen. 😁
Net heel goed geholpen met onderdelen…
Net heel goed geholpen met onderdelen voor de badkamer. Goede spullen voor goede prijs
Badkamervoordeelshop Deventer
Afgelopen zomer hebben we een badkamer laten plaatsen. Er kwamen nog enkele aandachtspunten naar voren, die Tonny (Renova Pro), via badkamervoordeelshop Deventer, vakkundig verholpen heeft. Aanrader.

Vastaus yritykseltä Badkamervoordeelshop
Badkamervoordeelshop Almelo geeft topservice!
Ruim twee jaar na de aanschaf van onze badkamer bij de Badkamervoordeelshop in Almelo vroegen wij om advies inzake verkalking van het binnenwerk van onze mengkraan in de douche. Wij ontvingen direct een nieuw binnenwerk inclusief instructies over de (de-)montage. Alles geheel kosteloos. Ook werd het ophangsysteem van de handdouche gratis vervangen.
Vanaf het eerste moment een prettige ervaring!
We zijn vanaf het eerste moment fijn geholpen bij het uitzoeken van de badkamer en wc. Goed advies, ook omdat ik minder valide ben. Advies op maat en in overleg. Meedenken bij keuzes op een prettige manier. Ook het latere contact was fijn. Snel reactie op vragen. Kortom een aanrader!
Na 6jaar weer contact gehad voor een…
Na 6jaar weer contact gehad voor een buiten garantie gevallen dingetje en super geholpen.
Voordelige badkamer, maar slechte aannemer.
Wij gingen in mei 2024 voor een voordelige badkamer naar de Badkamervoordeelshop te Venlo. Nadat de keuze was gemaakt met de vriendelijke verkoper, werd eind juli begonnen met de verbouwing. Vanaf dag 1 trad er vertraging op: de verbouwingsopdracht bleek al zonder overleg te zijn doorgegeven aan een andere aannemer. Deze ZZP-er had zelf met ziekte te kampen en kon nauwelijks werken. Hij riep de hulp in van weer andere ZZP-ers. Telkens werden zaken uitgesteld, en de onderlinge samenwerking was zeer slecht. Dagen werden weken, en weken werden maanden. De afwerking bij de plaatsing van het bad en de vloer was slecht, hadden ze wel een waterpas gebruikt dan had het er beter uitgezien. Slecht snijwerk van de tegels werd geprobeerd te verdoezelen met dikke kitranden. De wc was 6 cm te hoog opgehangen , maar dat ging helaas niet anders! Zoiets moet bij het intekenen van de badkamer opvallen zou je zeggen. Pech gehad zei de winkel in Venlo. Eind oktober was de badkamer klaar, waarbij we nu nog op de afwerking van een detail wachten. Al met al een negatieve ervaring helaas.
Locatie Deventer
Enorm goede service! Ik kwam met een probleem over de toiletzitting en deze werd snel en adequaat verholpen. Wij komen zeker nog eens terug.
Vriendelijk deskundig personeel en goede service
Tevreden met badkamer en toilet ruimte, deze zijn inmiddels 4 jaar oud. Helaas begon fonteinkraantje deze maand te lekken. Na contact te hebben opgenomen kon ik een nieuwe fonteinkraan ophalen zonder verdere kosten. Uitstekende service dus.
(vestiging Beuningen)
Locatie Venlo
Locatie Venlo!
Raymond, Chris en Johnny hebben geweldige service geleverd!
Mijn vriendin en ik hebben er 2 badkamers gekocht voor een scherpe prijs en we konden er alles naar onze wens inplannen qua tijd, planning en levering.
2 jaar geleden gekocht en we zijn er nog steeds heel tevreden mee.
Dank voor de service!
Chantal en Hans
Ouderwetse service
Het rubberringetje van het afvoerputje gescheurd van de badkamer die door badkamervoordeelshop 7 jaar geleden was geleverd. Hierdoor werkte het waterslot van de sifon niet goed meer. Vanmiddag even langs geweest in Deventer met de vraag of zij een nieuw ringetje konden leveren. Ze doken even het magazijn in en kwamen terug met een compleet nieuw sifon zonder iets in rekening te brengen, "fijn weekend meneer". Dat noem ik nog eens service!!
Bkvs locatie Deventer is een zeer fijn…
Bkvs locatie Deventer is een zeer fijn en deskundige vestiging. Snelle service en deskundige adviseurs. Wanneer er toch iets te kort is, doen ze er alles aan om het snel te leveren. Echt een aanrader.
Top service zelfs na 5 jaar
Zeer goede service zelfs na 5 jaar, doen ze alle moeite om een kapot onderdeel van een kraan te leveren, en dit allemaal zonder kosten.
Fijne service en uitleg
Fijne service en uitleg.Goed geholpen en ook kritisch meegedacht over de (on)mogelijkheden voor onze nieuwe badkamer. Spullen waren er mooi op tijd. Goede communicatie en afstemming
Betreft filiaal Beuningen
Na onze badkamer daar besteld te hebben…
Na onze badkamer daar besteld te hebben na 4 jaar later problemen met douchemengkraan. Dit werd zeer goed opgelost weer.
Aanrader dit bedrijf in Arnhem.