Badkamervoordeelshop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Alle problemen waar we tegen aan lopen met de verbouwing werden snel opgelost en onderdelen die we te kort kwamen konden we zo ophalen in de winkel erg fijn veel op vooraad Helaas paste alleen d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vestiging Almere. Niet zo'n enorme toonzaal, maar wel voldoende keuze. Meteen een goed gevoel bij klantvriendelijke adviseur Marcel die meedacht en onze wensen uitstekend wist te vertalen. Het hele pr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeer fijn en goed geholpen bij badkamervoordeelshop Helmond door Johnny. Hij heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van de badkamer spullen.

Saanut 4/5 tähteä

Zeer goed geholpen door Erwin op de locatie Beuningen. Vriendelijke mensen over het algemeen en tussentijds nog een paar keer contact gehad en altijd zeer goed geholpen. Ik kwam uiteindelijk 1 pak te... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Laattamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Of je nu op zoek bent naar een moderne wastafel, een luxe inloopdouche, trendy tegels of een complete badkamer, wij hebben het allemaal. We inspireren je met onze producten, geven professioneel advies, leveren snel en bieden topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Van losse onderdelen tot een complete badkamer Of je nu alleen een klein onderdeel nodig hebt, nieuw sanitair zoekt of een volledige badkamer wilt renoveren: Badkamervoordeelshop heeft wat je nodig hebt! In onze showrooms vind je verschillende accessoires, onderdelen en complete badkamers, samen met een groot tegelplein. Wist je dat onze tegels ook geschikt zijn voor gebruik als woonvloer? Bezoek een van onze showrooms en ontdek ons volledige aanbod.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

66 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vestiging Venlo

Vestiging Venlo: Heel fijn geholpen door George. Hij kon snel twee monteurs regelen, die het probleem vakkundig en snel hebben opgelost. Erg tevreden over de snelle service en de vriendelijke aanpak. Badkamervoordeelshop is zeker een aanrader!

9. heinäkuuta 2026

Badkamervoordeelshop in Helmond.

Badkamervoordeelshop in Helmond.
Ik kwam alleen voor een nieuwe toiletbril, soft close.
Ben heel vriendelijk geholpen alsof ik een hele badkamer kocht.
Vandaag moest ik er helaas voor ons nog 1 bij gaan halen.
Wederom goed en vriendelijk geholpen.
Een hele mooie zaak om eens binnen te lopen.

3. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Vestiging Beuningen

Vestiging Beuningen : erg onaardige chauffeur,meerdere keren terug geweest omdat hij spullen was vergeten keek ontzettend stoned uit zijn ogen denk daarom ook zo vergeetachtigheid.
Zijn kleding stonk ook naar wiet en zweet.

26. kesäkuuta 2026
Badkamervoordeelshop-logo

Vastaus yritykseltä Badkamervoordeelshop

Bedankt voor uw reactie.

Wij vinden het vervelend dat u onze dienstverlening op deze manier heeft beoordeeld. De inhoud van uw review bestaat grotendeels uit persoonlijke uitlatingen over een van onze medewerkers. Wij vinden het niet passend om dergelijke privézaken via een openbaar platform te bespreken.

Als organisatie beoordelen wij onze dienstverlening op basis van feiten en concrete ervaringen. Mocht er sprake zijn geweest van een tekortkoming in onze service, dan horen wij dat graag rechtstreeks, zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken en waar nodig verbeteren.

Wij vertrouwen erop dat persoonlijke aangelegenheden buiten de beoordeling van ons bedrijf worden gehouden.

Saanut 5/5 tähteä

Jeroen uit filiaal Enschede heeft mij…

Jeroen uit filiaal Enschede heeft mij prima geholpen, denkt mee, maar luistert ook naar jou als klant. Meerdere keren bij hem geweest om dingen te wijzigen en dit was iedere keer een prettige ervaring! Word vervolgd als de levering is geweest en de installatie in september. Ik heb hier ook vertrouwen in, maar dat is nog even afwachten. Voor nu heel erg bedankt Jeroen!

27. kesäkuuta 2026

Zeer tevreden

Onlangs hebben we onze badkamer gerenoveerd. Nieuwe badkamer uitgezocht bij Badkamervoordeelshop Venlo. Goed geholpen door Janneke en Raymond, denken heel goed mee. Via de winkel ook in zee gegaan met aannemer George en zijn team. Echte vakmannen, super werk geleverd.
Een prachtige badkamer afgeleverd en ook het aanleggen van ons nieuwe was en drogergedeelte en de daarbij benodigde installatie van water, afvoer en stroom zijn vakkundig gedaan. Wij zijn zeer tevreden

13. kesäkuuta 2026

De reden van aankoop

De eerste keer dat we in de winkel kwamen, kregen we rustig de tijd om rond te kijken en vragen te stellen.
Na enkele weken zijn we terug gegaan om ons verder te informeren.
Met behulp van een 3D tekening kregen we gratis advies en de tekening mee naar huis.

Dat vonden we wel erg prettig, zodat we nog rustig na konden denken.

20. kesäkuuta 2026

Positieve ervaring

Geholpen door Frans van de vestiging in Doetinchem. Hele vriendelijke en meedenkende man die goed naar ons wensen heeft geluisterd en met ons meedacht. Er werd rustig de tijd voor ons genomen.

19. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bij deze Badkamervoordeelshop in Doetinchem hebben ze mooie badkamers voor een goede prijs.

Bij deze Badkamervoordeelshop in Doetinchem zijn we zeer vriendelijk en vakkundig door Ricardo geholpen.
Hij nam alle tijd en gaf ons zeer goede adviezen en dacht met ons mee. Deze man heeft er verstand van.
We voelden totaal geen druk en dat is ook zeker een plus punt.
We hebben een mooie badkamer uitgezocht voor een hele mooie prijs. Dit bedrijf beveel ik zeker aan.

9. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Wij komen hier zeker terug

Wij zijn geholpen door Michael en zijn erg blij met hem. Hij neemt alle tijd voor je en is erg meedenkend en behulpzaam. Ik raad deze winkel iedereen ten zeerste aan!

11. maaliskuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Great results

We had a very positive experience with Badkamer Voordeelshop for our new bathroom. Marcel is very experienced and quickly understood what we were looking for, translating it into a complete new bathroom design. His advice was clear, practical, and honest – which we really appreciated. He combines strong technical knowledge with a good sense of design, making the decision process much easier for us.

After visiting several other stores, we felt that Badkamer Voordeelshop offered the best balance between quality, price, and guidance.

The installation team also did an excellent job and delivered a high-quality finish.

We would definitely recommend them to anyone looking for a reliable partner for their bathroom project.

17. maaliskuuta 2026

Badkamervoordeelshop Helmond

Normaal schrijf ik nooit reviews maar nu maak ik een uitzondering.
Via het inspiratieboek van de Badkamervoordeelshop (Gratis on-line te bestellen) kwamen we bij de Badkamervoordeelshop in Helmond terecht. Daar werden we vriendelijk en vakkundig geholpen door Johnny van Bommel. Nam uitgebreid de tijd en gaf ons vele goede suggesties. Na honorering van de offerte werden we netjes op de hoogte gehouden van de leveringen, die op tijd en compleet volgens afspraak werden geleverd. Tevens had Johnny ook een aannemer aanbevolen waarmee hij goede ervaringen had. Nu de badkamer geplaatst is door Mathijs van de Water en zijn team kan ik zeggen dat er niets van gelogen is. Werken werden heel netjes uitgevoerd en alles volgens afspraak. Ik kan zeggen dat wij totaal werden ontzorgd. Daarom hele grote dank aan Johnny van de badkamervoordeelshop Helmond en aan de aannemer Mathijs van de Water en zijn team voor service en werkzaamheden.

27. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin