Absolute scam of the company, sold bikes that were faulty, now took few months to 'inspect' and based on few photos they said they can issue me 400 euro voucher to use in their store, paid almost 2000... Näytä lisää
Zeer slecht Ruim een jaar moeten wachten op de inspectiecontrole.Nu nog geen 6 maanden later de bakfiets weer kapot eror code.Afspraak aan huis gepland.Die is vervolgens afgezegd.Er zou met spoed een... Näytä lisää
Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Näytä lisää
Babboe bakfiets, e-curve, vanaf begin matig. Geen vering, stuitert keihard over de weg heen en framedelen zijn scheef gefabriceerd en/of gemonteerd. Daarnaast nu na het bericht van de verplich... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Babboe
Yrityksen kirjoittama
Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist
Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.
Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!
Vragen?
Neem contact op met de Babboe klantenservice.
Links
Koedijkerweg 12A, 3816 BV, Amersfoort, Hollanti
- babboe.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Babboe klantenservice
De kwaliteit van de medewerker(s) aan de telefoon is nog slechter dan het model fiets van de terugroepactie.
Maandag 27 mei: omruilcertificaat krijg je binnen 24 tot 48 uur.
Donderdag 30 mei: omruilcertificaat krijg je binnen een week
Maandag 3 mei: je moet geduld hebben, het kan weken duren.
Doorverbinden met een manager oid is niet mogelijk en na vragen van de naam van de medewerker om een klachtbrief te sturen werd er opgehangen.
Lever je fiets niet in
Lever je fiets niet in! En als je hem inlevert, maak foto’s ter bewijs.
Inmiddels is onze fiets al 5 weken geleden opgehaald maar nog steeds geen omruilcertificaat ontvangen. Al 50x gebeld en gemaild maar elke keer krijg ik hetzelfde verhaal; we gaan het doorzetten naar de afdeling met spoed.
Deze week de DAS ingeschakeld.
Lijntje gehouden....geen afspraak
Ons framenummer werd niet meteen herkend en dus extra informatie ingezonden. (Meteen toen het kon). 3 weken geleden gebeld met babboe en informatie was goed ontvangen en type bekend. We zouden eind mei een mail ontvangen met informatie voor een afspraak. Zojuist wederom naar babboe gebeld en krijgen nu te horen dat wedetom enkele weken geduld moeten hebben. Ze zijn voor onze groep nog geen afspraken aan het inplannen. Kortom gewoon aan het bekende lijntje gehouden. Daarnaast is de aangeboden vergoeding een lachertje in vergelijking met de hinder en kosten welke jezelf hebt.
4 maanden kapotte bakfiets…
Onze bakfiets is kapot en ten gevolge van de terugroepactie wachten we inmiddels al 4 maanden op controle en reparatie van onze bakfiets. Inmiddels al meer dan 10 keer telefonisch contact gehad, waarbij iedere keer het kastje-muur verhaal is. Iedere keer wordt iets anders gezegd, niemand geeft de informatie waar je om vraagt en beloftes worden niet nagemaakt. Diep triest, ik zou nooit meer voor een babboe bakfiets gaan.
Oplichters. Tegemoetkoming is sigaar uit eigen doos..
Schandalig wat Babboe biedt ter compensatie: een certificaat voor de dagwaarde. En dat terwijl ik de fiets mondeling al voor 750 euro had verkocht. Een babboe bakfiets wil ik niet meer. Mijn kids zijn er te groot voor en heb inmiddels voor mezelf een nieuwe normale e bike gekocht. Dat certificaat kan ik dus net zo goed door de wc spoelen. Inmiddels wel voor 750 euro gedupeerd! Woedend ben ik. Ga kijken of ik rechtsbijstand kan inschakelen. Ik wil geen certificaat maar geld!!! Advies ga nooit in zee met Babboe.
Babboe laat je horen…
Op 14 feb heeft iedereen bericht gehad de fietsen van Babboe niet meer te gebruiken op 10 april kon je de fiets registreren. Sindsdien is het stil. De eerste fietsen worden omgeruild maar wanneer je een fiets heb die “slechts” na een inspectie weer de weg op kan dan weet je niet waar je aan toe bent.
Medewerkers spreken mekaar tegen of wijzen naar de NVWA.
Betwijfel of dit ooit nog goed gaat komen.
Terugroep actie
Wij krijgen bij het invullen van het frame nummer dat onze fiets van een lease maatschappij is. Dit is niet zo. Wij hebben 5 keer gebeld, 3 emails gestuurd en worden niet verder geholpen. Wij zijn dus nog steeds niet gestart met het inlever process van de bakfiets. Tuurlijk ze hebben het druk, maar bij ons is het een vervoers middel, omdat wij 1 auto hebben en worden nu ook niet verder geholpen. Als je belt krijg je mensen aan de telefoon die helemaal niet weten wat ze moeten doen. Wij weten nu ook niet hoe we dit wel verder moeten oplossen.
TERRUGROEPACTIE COMPENSATIE
Compensatie voor al die tijd geen gebruik kunnen maken van je bakfiets is een voucher voor accessoires of een gratis beurt voor je bakfiets! Waardeloos!
Doordat het bedrijf jarenlang fouten heeft gemaakt komen bakfietseigenaren in de problemen en vervolgens moet je iets kopen of een dienst afnemen als schadevergoeding! Hoe verzin je het!
Oproepactie
Is er inmiddels al iemand met een positief bericht wat betreft de oproepactie of heeft een nieuwe bakfiets gekregen?
Mijn bakfiets is nog steeds niet opgehaald, maar als ik deze berichten lees, dan denk ik dat ik de fiets pas inlever als ik gelijk een nieuwe krijg.
Bakfiets afgelopen september…
Bakfiets afgelopen september aangeschaft (E-big). In februari het display kapot gegaan. Display niet leverbaar en klantenservice doet er niks aan. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch word ik doorverbonden naar afdelingen die vervolgens nooit meer contact opnemen.
Enkele weken terug was de display wel op voorraad. Gelijk 2 besteld. Levertijd 1-2 weken. Geen displays. De website geraadpleegd, daar staat accessoires hebben een vertraging van 1-2 weken. Dit is een onderdeel, maar goed ik ging er vanuit dat deze ook vertraging zou hebben. Inmiddels de tweede 1-2 weken ook voorbij. Klantenservice helpt niet. Er wordt over enkele weken (!) contact opgenomen over de levertijd. Ondertussen staat er een gloednieuwe bakfiets al maanden ongebruikt voor de deur. Vele frustraties en ov kosten. Ik ben afhankelijk van deze fiets, want geen rijbewijs. Kan er wel om janken. €3500 door de plee. Wat een asociaal bedrijf, wat niet eens in staat is om hun klanten fatsoenlijk te woord te staan en te helpen met een oplossing. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het weggegooide geld van de niet ontvangen displays.
Een ster is nog teveel voor deze…
Een ster is nog teveel voor deze waardeloze toko. Display is stuk, al maanden kan deze niet gemaakt of vervangen worden en dus kan ik al maanden geen gebruik maken van de bakfiets. Daarbij komt nog de onzekerheid of de fiets werd teruggehaald of niet met een zeeeer slechte klantenservice. Schandalig!
Teleurstellende klantenservice
Mijn bakfiets is nu 2 weken terug (1 mei) opgehaald voor de terugroepactie, volgens jullie moet je dan binnen een week een omruilcertificaat ontvangen om een andere te bestellen. Nu zijn we 2 weken verder en heb ik nog steeds geen omruilcertificaat ontvangen, terwijl op de status pagina staat dat deze wel is verzonden. Ik heb hier al een aantal keren voor gebeld, maar ik krijg steeds een (externe) klantenservice aan de lijn die me niet kan helpen en een interne medewerker krijg ik niet te spreken. Dus ik kom niets verder en ik tast volledig in het duister terwijl ik en geen fiets meer heb en geen omruilcertificaat, schandalig hoe hiermee wordt omgegaan. Ik ben tot nu toe erg geduldig geweest omtrent de hele terugroepactie, maar nu is mijn geduld wel op en wil ik z.s.m. een nieuwe bakfiets!
The utterly unprofessional way of working!
The utterly unprofessional management. All pages for cargo bikes Insuarance are published with deactivated and missing online/contact forms! Customer Service is not responsive! Messages are not responded.
Geen omruilcertificaat ontvangen
Onze bakfiets is op maandag 22 april opgehaald. Op de recall website staat dat ik het omruilcertificaat heb ontvangen, dit is helaas niet het geval. Ik heb de afgelopen week al 8x gebeld en elke keer krijg ik iets anders te horen. U krijgt dit omruilcertificaat morgen, dit kan 3 dagen duren of dit ontvangt u een week nadat de bakfiets is opgehaald. Elke keer geven ze aan dat mijn bericht wordt opgepakt door een speciale afdeling, ze kunnen niks anders dan dit doorsturen. We zijn net als velen anderen afhankelijk van de bakfiets. Dit kan echt niet zo…
Bakfiets kwijt....
Onze bakfiets is opgehaald en dezelfde dag hebben we een omruilcertificaat ontvangen. Prima! Alleen hij werkt niet.... Contact met de klantenservice (al 5x) levert alleen frustratie op. Het wordt doorgestuurd naar een speciale afdeling, maar volgens mij bestaat die niet. Nu hoop geld kwijt voor een bakfiets die opgehaald en waarschijnlijk vernietigd is, en wij zonder fiets zitten. Hoe wordt dit opgelost? Ik vrees dat wij en vele met ons geld en fiets kwijt zijn.
Onze bakfiets van 3,5 jaar oud is…
Onze bakfiets van 3,5 jaar oud is afgelopen maandag (22 april) opgehaald i.v.m. de terugroepactie. Tot nu toe nog geen omruilcertificaat ontvangen. Meerdere keren de klantenservice gebeld. Deze geven aan dat het doorgezet wordt naar een interne afdeling. Nog niets gehoord. Waardeloos!
Bakfiets opgehaald omruil certificaat…
Bakfiets opgehaald omruil certificaat zou verstuurd zijn. Niks ontvangen klantenservice zegt dat het naar een speciale afdeling is gestuurd maar laten niks weten heb inmiddels al een aantal z gebeld. Heb er weinig vertrouwen in, bakfiets weg maar geen omruil certificaat. En als ik hier alle reacties mag
geloven zijn wij niet de enige.
Zaak is afgehandeld terwijl er nog niks is afgehandeld
Binnen een jaar ging mijn Babboe curve-deffect. Monteur is in januari langsgekomen, koffie gehad wist van het gebrek af had geen display mee. Moest een andere afspraak ingepland worden. Gisteren een mail binnen gekregen. Zaak is afgehandeld! Afgehandeld? Ik heb notabene helemaal nog geen reparatie gehad voor mijn fiets. Ik wacht al 4 maanden op reparatie. Ik had al per mail aangegeven dat ik afhankelijk ben van de fiets. Mevrouw heel even geduld. Ja, dat heb ik. Maar als ik na 4 maanden een mail terug krijg dat “deze zaak” is afgehandeld? Gaat het goed mis daar bij bedrijf Babboe. Ik raad niemand aan een Babboe te kopen! Het is 4000 euro weggegooid geld. Inmiddels ligt het aankoopbedrag hoger. Daarbij is het kwaliteit slecht. Ondanks het afdekken onder een doek, het schoonhouden ontstaat er nog steeds roest! Ik ben echt klaar met Babboe. Ik heb spijt dat ik niet iets heb bijgelegd voor een Urban Arrow.
Babboe geeft gebruikte omruilcertificaat uit en lost niets op…
Babboe heeft onze fiets laten ophalen vanwege de terugroepactie. Het omruilcertificaat netjes ontvangen echter een melding bij inwisselen dat deze al gebruikt is. Na inmiddels nu 4x contact met de klantenservice met personeel dat gebrekkig Nederlands spreekt afgewimpeld dat ons probleem doorgezet is naar een interne afdeling? Niemand kan meer vertellen en ook de bevestiging van doorzetten komt niet aan. Bakfiets weg, omruilcertificaat niet werkend, rechtsbijstand is de volgende halte. Dit is niet oké…
Mijn fiets is vandaag opgehaald en ik…
Mijn fiets is vandaag opgehaald en ik zou een voucher code krijgen tot op heden niets ontvangen. Terwijl er aangegeven is dat deze wel is verstuurd.
Gebeld maar ze kunnen niets aangeven waar het aan ligt