service Ik probeer in contact te komen over de aankoop en een oplossing voor retourneren van de bakfiets, maar dat is erg lastig
Bakfiets carry 2, zwart-bruin besteld bij fietsoptimaal vanwege de prima prijs in vergelijking tot andere winkels. Fiets werd binnen de afgesproken 20 dagen geleverd door Westra Service. Fiets zelf be... Näytä lisää
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
service
service
Bijzondere service niet echt over te…
Bijzondere service niet echt over te spreken maar oké er was een fiets
Wij hebben een driewiel e bike bij…
Wij hebben een driewiel e bike bij Fietsoptimaal gekocht. We zijn keurig geholpen in de showroom en zijn ook op de hoogte gesteld van een aanbieding, die wij hebben genomen. Servicepakket is prima. Verzekering is ook keurig geregeld. Aflevering is ook netjes en snel geregeld. Vragen achteraf worden ook keurig afgehandeld.
Een gebruikte bakfiets en een gebruikte…
Een gebruikte bakfiets en een gebruikte e-bike bij ze gekocht voor een zeer geschikte prijs. Afgeleverd zoals afgesproken, met een heel goed afgewerkt deurtje voor de hond, ring voor de riem en tot onze verrassing een mooie huif erbij. Plus goede accu's voor beide fietsen. Dikke pluim van ons!
Top service op alle gebieden en super fiets
Ben geweest in de winkel in surhuisterveen Ali heeft ons heel netjes geholpen de mogelijkheden besproken (ben minderinvalide)' dus moesten aanpassingen opkomen. Mijn toen huidige driewielfiets ingeruild mooie prijs voor terug gekregen. Alles was snel klaar snelle verkoop zeer positief. Naderhand ook heel fijn contact gehad met de montage service erg duidelijk en fijn contact ook de aflevering was top ' eigenijk geen negatieve ervaringen. Snel accuraat en zorgvuldig helemaal tevreden . En heel erg blij met de fiets uitterraad!!
Vakkundig en vriendelijk
Vakkundige uitleg
Niet gehaast nemen alle tijd
Vriendelijk in omgang.
Veel bakfiets aanbod filiaal Beesd
Echt een fijne ervaring gehad in de winkel in Beesd. We werden direct vriendelijk ontvangen en mochten op ons gemak alle bakfietsen uitproberen. De medewerker die ons hielp wist waar hij het over had en gaf eerlijk advies over de verschillende modellen. Geen haastwerk, maar persoonlijke aandacht tot de we onze hadden gemaakt. Erg blij mee!
We deden testritten met twee vouwbare…
We deden testritten met twee vouwbare driewielers.
Heel behulpzame medewerker, die alle tijd nam om ons te begeleiden bij de testritten. Hij had er ook echt verstand van. Fijne ervaring
Transparantie
Allereerst app contact gehad over een bakfiets en vanwege de duidelijke en snelle communicatie besloten wij om naar het filiaal in Beesd te gaan. Het was druk toen wij in het filiaal een bakfiets kwamen bekijken en uittesten maar ze deden er alles aan om iedereen te woord te staan en tussendoor kregen we netjes een bakje koffie aangeboden als we iets langer moesten wachten. Ik kon mijn oude bakfiets inruilen en er werd heel goed geluisterd naar mijn wensen en hierop ingespeeld. De levering was ook nog eens super vlot. Nog geen week later werd mijn nieuwe bakfiets al bezorgd en voorafgaande werd ik goed op de hoogte gesteld over de bezorging. De bezorger belde nog keurig op om aan te geven dat hij bijna bij ons was en deed zijn uiterste best om ons goed te woord te staan, ook al sprak hij gebrekkig Nederlands. Dit was overigens ook nog eens keurig gemeld in een email vooraf dus wij waren daar op voorbereid en qua vriendelijkheid was er absoluut niks op aan te merken. Helaas had mijn bakfiets direct bij de eerste rit al een probleempje maar ook nu waren ze goed telefonisch bereikbaar en via filmpjes en app contact werd er ook nu weer spoedig een juiste oplossing bedacht en de bevestiging kwam ook weer keurig via de mail. Echt een bedrijf met transparantie. Als ik 1 nadeel moet noemen dan is het de locatie van het filiaal, wat puur voor het maken van de proefritjes met de bakfiets niet prettig was. Het filiaal zit aan een minder toegankelijke weg voor het fietsverkeer. Echter is hun parkeerplaats ook heel ruim dus ook daar kun je de bakfiets uittesten als je het minder veilig vindt op de openbare weg.
Bijzonder tevreden!
Bijzonder tevreden met hoe alles is gegaan. In de winkel ben ik erg goed geïnformeerd en er werd goed meegedacht wat het beste bij mijn voorkeuren past. Hierdoor was een beslissing maken voor een mooie elektrische fiets gemakkelijk. Deze is trouwens snel en netjes afgeleverd. Ik heb er al heel wat fijne kilometers op gefietst. Dank jullie wel team Fietsoptimaal en Westra-service.
Snelle service
Afgelopen vrijdag een bakfiets besteld bij Fietsoptimaal Hardenberg. Onze bakfiets was gestolen en wij hadden er 1 met spoed nodig. Vandaag heb ik de bakfiets in Hardenberg mogen ophalen. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor de snelle service!
ZEER SLECHTE COMMUNUCATIE.
In November 2025 (19november) een bakfiets besteld bij fietsoptimaal in Hardenberg, dat zou via fietsplan(lease abike) gaan. Na 2 weken nog niks te hebben gehoord maar even zelf contact opgezocht via de telefoon, ze schuiven het steeds op een andere afdeling, nog een week gewacht, nu maar persoonlijk er langs heen. Weer schuiven ze het op een andere afdeling. Na de kerstdagen iets van hun gehoord, hun zouden het naar lease a bike sturen. Is het bij lease a bike, geeft lease a bike door aan hun dat de betreffende fietenmerk niet in hun arsortiment is en er ook niet in komt, fietsoptimaal Hardenberg zegt tegen ons dat ze lease a bike hebben gebeld en dat ze de fiets moeten opnemen in hun arsotiment. Uiteindelijk lease a bike opgebeld en uitleg gevraagd. Die fietenmerk staat niet in hun arsotiment en er ook niet in komt, zij hebben fietsoptimaal Hardenberg dat ook gezegt. Wij zijn nu klaar met fietsoptimaal in Hardenberg, ze houden je aan het lijntje, communucatie is ver te zoeken bij hun. Uiteindelijk bij een andere fietsenwinkel ons fiets besteld, had fietsoptimaal Hardenberg nog de order niet geannuleerd terwijl ik de annulering van de fiets per mail heb gedaan in week 3. Geven ze aan de telefoon door aan ons "tja, dat is een andere afdeling"...En zo zijn we in week 4 nog steeds geen bevestigingsmail... gek wordt je van hun. Zeer slecht!!!!
Maar...
Op een slechte revieuw kunnen ze wel gelijk reageren...En nu krijgt de werkgever de schuld... Echt waar, waar halen ze het LEF vandaan??? En of ik de revieuw wil verwijderen, nou dacht het ff niet!! IK LAAT MIJ NIET CHANTEREN!!! ZE ZIJN ECHT DE WEG VOLLEDIG KWIJT!!!
Maar een bevestigingsmail sturen over de annulering van de fiets kunnen ze nog steeds niet! Iedereen krijgt de schuld. Behalve hun... Afschuifsysteem... Zolang hun straatje maar schoon blijft. Wat een bedrijf zeg!!!
Graag hoop ik in de toekomst dat ze een communicatie cursus gaan volgen. Dat zou ze sieren.

Vastaus yritykseltä Fietsoptimaal
Helaas als je eenmaal je bakfiets hebt…
Helaas als je eenmaal je bakfiets hebt gekocht is service ver te zoeken..
Schuiven alles af op Vogue, als je het zo slecht vindt ga je toch niet dealen in dit merk zou ik zeggen.. Jammer..
Er kwam iemand langs had geen verstand…
Er kwam iemand langs had geen verstand fiets
Afstellen fiets zelf moeten doen
Alles zelf uitgezocht
Neem aan dat je zo’n dure fiets neemt dat ze de tijd nemen om uit te leggen
Wist nog niet hoe het licht aan moest
Vindt het heel slecht
Contact
Contact, levering én nazorg zijn bij FietsOptimaal allemaal zeer uitstekend verlopen. Alles was duidelijk, snel en professioneel geregeld.
Een dikke shout-out naar Ali van vestiging Beesd en de Bezorger! Ze hebben mijn vriendin super netjes en geduldig geholpen met al haar vragen over de bestelling en de status. Echt top!
Klasse, ik ben super tevreden!
Nu kan ik lekker op een goeie fiets naar mijn werk!
Bedankt Fietsoptimaal! 🚴♂️✨
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie, komen afspraken niet na. Wegens gezondheid kunnen wij niet meer fietsen. Allereerst hebben wij veel te veel betaald voor onze fietsen.zijn nu anderhalf jaar oud nog geen 500 km mee gereden en krijgen nu 600 euro terug. De fietsen hebben 2200 per stuk gekost !!!Schandalig!, we voelen ons echt in de maling genomen.Koop er GEEN fietsen je krijgt ontzettend spijt.

winkel in Beesd
Bezoek gebracht in Beesd. De aangeboden fiets (Vogue comfort 7sp, mat zwart) op de website was niet meer te leveren. De website dus niet up to date. Dus een reis voor niets. Ontvangst was niet erg gastvrij en behulpzaam.. Eerst maar even bellen voordat je daar gaat kijken. Koffie kon er ook niet af.

Echt wat een ouderwetse top service!11
Echt wat een geweldige service. Snel antwoord en zeer behulpzaam. En de bakfiets is ook geweldig.

Zeer tevreden
Goede informatie, duidelijkheid, gedegen kennis van Mohammed (Vestiging Mook)

Vastaus yritykseltä Fietsoptimaal
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.