Babboe Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Absolute scam of the company, sold bikes that were faulty, now took few months to 'inspect' and based on few photos they said they can issue me 400 euro voucher to use in their store, paid almost 2000... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht Ruim een jaar moeten wachten op de inspectiecontrole.Nu nog geen 6 maanden later de bakfiets weer kapot eror code.Afspraak aan huis gepland.Die is vervolgens afgezegd.Er zou met spoed een... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Babboe bakfiets, e-curve, vanaf begin matig. Geen vering, stuitert keihard over de weg heen en framedelen zijn scheef gefabriceerd en/of gemonteerd. Daarnaast nu na het bericht van de verplich... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Tietoja yrityksestä Babboe

Yrityksen kirjoittama

Babboe

Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist

Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.

Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!

Vragen?

Neem contact op met de Babboe klantenservice.

Links

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Omruilcertificaat niet ontvangen drama

Hier al 7 weken aan het wachten op het ontvangen van een omruilcertificaat nadat mijn bakfiets eindelijk is opgehaald. Ik bel serieus elke dag maar altijd ander excuus is case is in behandeling u staat op de lijst etc. Doorverbinden naar manager / mailen het maakt allemaal geen bal uit!!!

Wat een ellende, geen bakfiets geen certificaat niks! Ik heb er een advocaat op gezet want weet niet wat ik nog kan doen. Slecht dat er voor gedupeerde vanuit hogere macht niks wordt gedaan tegen dit soort schandalige bedrijven….

1. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Het liefst geef ik geen sterren

Het liefst geef ik geen sterren, sinds de terugroep actie is de service ver te zoeken.

Tot aan het leveren van de “nieuwe” fiets, welke we kregen als vervanging van, ging het opzich prima omdat we geen problemen ervaarden.
Echter bleek de “nieuw” geleverde fiets kapot. Ik heb wel tig keer gebeld met de servicedesk waarbij je, naar het lijkt, een extern bedrijf aan de lijn krijgt die zegt je klacht te zullen doorzetten.
Ik heb sinds de levering van deze kapotte elke week 2x gebeld. Waarbij ik dezebpersoon dus sprak. De volgende opties heb ik gehoord;

- De gene die fietsen repareert in ons district is op vakantie.
- ik maak een spoed melding aan en dan wordt u er morgen over bericht.
- ik kan u niet doorverbinden met de juiste afdeling/manager.
Ik heb tevens aangegeven net zolang te wachten tot ze me doorverbonden, toen werd de telefoon opgegooid.

Als de winkel nog open was dan was ik zeker weten langs gegaan.
Tevens een officiele klacht indienen heeft geen nut meer

Kortom: één grote bende. Ik raad aan, om met de huidige problemen, absoluut geen fiets te kopen bij babboe. Dit bedrijf valt niet meer te redden.

30. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Verschrikkelijke omgang met gedupeerden…

Het is verschrikkelijk gesteld met het uitleveren van de nieuwe fietsen. Wij wachten nog steeds en worden van het kastje naar de muur gestuurd. De meid bij de klantenservice hangt gewoon op omdat wij in herhaling vallen volgens haar. Helaas vallen zij in herhaling want alles wat zij kunnen vertellen is dat ze niet weten wanneer wij eindelijk eens een nieuwe fiets krijgen. En je dan te bedenken dat de mensen met nieuwe fiets het op marktplaats dumpen maar wij de nieuwe fiets echt willen gebruiken!! Dat is zo triest! Enorm sneu voor de gedupeerde klanten hoe het bij Babboe verloopt! Babboe neem eens contact met ons op!! Lever ons een nieuwe fiets of stort de aankoopprijs terug!

30. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

The recall action is a sham

The recall action is a sham. Babboe management should face criminal charges for what they put us bakfiets owners go through. A negative review scale should be invented for Babboe, because they belong to a different league, one star is waaay to much for this company.

26. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Je komt absoluut niet af van hun…

Je komt absoluut niet af van hun mailings. Ik heb ooit eens iets gekocht als cadeau voor iemand anders. Vanaf toen dachten ze blijkbaar dat ik eigenaar ben van zo'n fiets. Ze stuurden mij telkens een nieuwsbrief of andere update. Ik probeer mij al 2 jaar fatsoenlijk afgemeld te krijgen en nog steeds krijg ik die nieuwsbrieven e.d.

22. heinäkuuta 2024

PAS OP

PAS OP! Mijn bakfiets is al een tijd stuk en ik heb de fiets geen eens een jaar. Als ik bel wordt er altijd hetzelfde gezegd: ze weten niet wanneer er contact opgenomen gaat worden met mij. Inmiddels ben ik drie maanden verder. Ik wil graag juridische stappen ondernemen en ik zoek mensen die dit ook willen!

22. heinäkuuta 2024

NVWA/Babboe actie: controles

Ook mijn klacht heeft betrekking tot de NVWA/Babboe actie. Fiets zou gecontroleerd/gerepareerd worden en ook wij zitten al bijna 6 maanden zonder fiets.
De houding van Babboe m.b.t. niet communiceren, extreme doorlooptijden en de onveiligheid van producten gericht op kinderen, ik walg van deze organisatie

21. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Babboe, ver onder de maat

Wij zijn Babboe-kopers van het vroege uur uit 2012. Enkele jaren na onze koop kregen wij te horen dat de fiets niet deugde. De fiets werd opgehaald en veel onderdelen werden vervangen. Kan gebeuren, niet leuk maar kan gebeuren. Enkele jaren later in 2024, je raadt het al, kregen wij te maken met een terughaal actie. Lang verhaal kort: mijn eensporige bakfiets fiets heeft een dagwaarde van 419,- en die wil ik terug via een tegoedbon NIET OP NAAM zoals de verplichting gaat bij Babboe. Mijn kinderen zijn 14 en 16 en zitten niet meer in een bakfiets. Mijn zoon rijdt inmiddels op een Super 73 en daar weten ze wél hoe ze fietsen moeten bouwen zonder risico op crashen. En wat het ergste is, is dat Babboe gelogen heeft over de kwaliteit van hun product. Schandalig en ver beneden peil. Ik wil niet voor een derde maal een terugroep actie meemaken. Ik wil niet verplicht worden met een tegoedbon een product van Babboe moeten kopen. Ik wil mijn tegoedbon aan mijn buurvrouw kunnen geven die op haar naam een fiets kan kopen bij Babboe.

16. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Krijgen we ooit nog een bakfiets...?

2 weken na aanschaf van de bakfiets mocht deze niet meer gebruikt worden vanwege de terugroepactie. Recent een bestelling gedaan van een nieuwe bakfiets (na maanden), maar nu loopt de levertijd op van 6 weken tot MINIMAAL 3 maanden.

Krijgen we ooit nog een bakfiets of ons geld terug?

16. heinäkuuta 2024

Waardeloze terugroepactie

Waardeloze terugroepactie. Onze fiets is net 5 jaar oud waardoor we maar een voucher voor 1000 euro krijgen. Zogenaamd waarde op basis van 50% van nieuwprijs. De voucher kan je alleen maar inleveren voor een beperkt aantal normale fietsen en 1 bakfiets waarvoor ik dan 3000 euro bij moet betalen!!!
Ik wil geen nieuwe bakfiets. ik wil een goed werkende betrouwbare bakfiets zonder extra kosten. Repareer mijn huidige bakfiets zodat ik zonder risico verder kan fietsen.
Een grote schande deze 'compensatie' van Babboe. Ik ga hier niet mee akkoord.

14. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Mini aangeschaft en ingeleverd met 35…

Mini aangeschaft en ingeleverd met 35 km
Kan nog steeds geen fiets bestellen, want is er elke keer niet.
Genoodzaakt een gewone fiets te kopen, want de andere passen niet in de berging. Geen recatie. Belachelijk! 3000 euro naar de kl*te voor niets.
Spijt van de aankoop en het inruilen, want we kunnen al maanden niet fietsen!

13. kesäkuuta 2024

Wat een flut bedrijf

Wat een flut bedrijf! Zitten inmiddels al 3-4 maanden zonder de bakfiets te kunnen gebruiken. Eerst vanwege onveiligheid, nu omdat de bakfiets is opgehaald vanwege de terugroepactie. Op 27 mei eindelijk het omruilcertificaat ontvangen en gelijk de bestelling gedaan waarbij 4 weken levertijd stond. Inmiddels zitten we alweer in juli en wordt er doodleuk aan de telefoon verteld dat het tot wel 3 maanden kan duren.

Leuk zo'n zomer tegemoet gaan met 2 jonge kinderen zonder bakfiets...

11. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vreselijk slechte service bij Babboe.

Vreselijk slechte service bij Babboe.
Bakfiets is eindelijk opgehaald, geen omruilcertificaat of bevestiging ontvangen van Babboe. Je staat dus met lege handen, geen bakfiets, geen bewijs, geen geld.
Bij de klantenservice wordt er een script voor gelezen, ze kunnen je niet door verbinden en geen antwoord geven op vragen. Beloftes worden niet nagekomen, je wordt niet teruggebeld en of gemaild en ben vanmiddag zelfs gewoon 25 minuten in de wacht gezet 'met de betreffende afdeling' en toen werd de verbinding verbroken. Babboe schaam je.

5. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Wij kampen al weken met een kapotte…

Wij kampen al weken met een kapotte accu. Al meer dan twee maanden bijna wekelijk met Babboe aan de telefoon. Ook alle stappen doorlopen die we moesten doen. NIKS. NADA. NOPPES. Geen reactie, geen fatsoenlijk antwoord en niemand die terug belt! IK BEN WOEDEND.

3. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vandaag een medewerker gesproken over…

Vandaag een medewerker gesproken over de inspecties die er zouden komen.
In Nederland zijn ze blijkbaar nog niet eens begonnen.
Ze kunnen niets zeggen over wanneer wel.
Ja het zou pas echt vervelend zijn als je er echt van afhankelijk was. Meine gute. 😢 Je hebt zo'n fiets en dat ding moer rijden. Niet minimaal al een half jaar stil staan.

1. heinäkuuta 2024

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Inruilactie ging goed. Certificaat ontvangen en een nieuwe fiets gekregen. Dit ging vlot totdat we de fiets kregen. Zag er prachtig uit. Totdat we zagen dat de fiets niet compleet is. Spatbord ontbreekt aan de achterkant en geen ringslot. Meerdere keren gemaild en gebeld, maar niks helpt.

Hele slechte service van Babboe. Heel jammer.

19. kesäkuuta 2024

Worse Customer Service

We purchased a display from this company and have not received any response from customer service regarding our inquiries. We are unsure if we will ever receive the display we paid for. This lack of communication and service is highly disappointing and unprofessional.

12. kesäkuuta 2024

Worst customer service

Worst customer service, in the proces of recall of cargo bikes. Six months since they banned the use of our Babboe cargo bike and very little information regarding the recall process, registration or pick up. Very disappointing experience all along.

14. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nooit gedacht dat ik het noodzakelijk…

Nooit gedacht dat ik het noodzakelijk zou vinden een recensie achter te laten maar wat maakt Babboe als bedrijf er een potje van.

Op 27 februari mijn Babboe Mini aangeboden voor de terugroepactie. Het framenummer is om onduidelijke redenen intern niet bekend bij Babboe. Hoe kan dit? Aanvullende foto's en gegevens online achter gelaten. Bevestiging van ontvangst gekregen met de vraag voor wat geduld, want binnen enkele weken zou contact opgenomen worden.

Inmiddels is het 5 juni, en heb ik na verschillende telefoontjes (zelf moeten bellen) nog geen enkele extra informatie ontvangen. Klantenservice geeft aan dat de case intern bekend is maar er nog geen informatie over bekend is. Met de vraag welke informatie er nog bekend moet worden krijg ik het antwoord dat ze dit niet weten, en ook niet weten waar deze informatie vandaan moet komen.

Intern krijg je niemand aan de lijn, want dit kan niet. Vreemd genoeg kunnen ze wel intern casussen bevragen maar kennelijk niemand spreken.

Zojuist wederom de vraag gekregen nog enkele weken geduld te hebben want het onderzoek loopt nog. Welk onderzoek? HET ONDERZOEK WAAROM HET FRAMENUMMER NIET BEKEND INTERN IS..

Ik heb toch alle gegevens, foto's, omschrijving van de staat etc doorgegeven.. wat moet er nu dan nog onderzocht worden..

Ze maken er één groot debacle van, met de terugroepactie. Dit is ook te zien aan de andere recensies.

Mensen, begin er niet aan. Tenzij je graag voor de gek gehouden wordt en met shabby twijfelachtige producten te maken wilt hebben.

5. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin