Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desværre lige 6 måneder før kontraktens udløb har Ayvens opkøbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke på e-mails og ringer a... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Anbefalingen herfra er at gå langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle på værksted i 3 uger! Efterfølgen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min søster oplevede desværre en uheldig situation, hvor hendes bil blev totalskadet, selvom værkstedet havde sagt, at hun ville få en ny bil. Det gjorde hun desværre ikke, og hendes leasingk... Näytä lisää
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjordt det . Hvis I leder efter en firmabils-løsning så find en anden . De svarer ikke på henvendelser efter mere end 1 måned , måtte vente 4 timer på at... Näytä lisää
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God service hele vejen igennem
Hej ALD
Hej ALD
Jeg har i dag afleveret min GoMore leasing bil til tjek ind og var i den forbindelse ikke helt enig i, at en af de skader FDM konstaterede ikke hørte sammen med en, som jeg allerede havde fået udbedret.
Det førte til en telefondans igennem først GoMore, FDM også til jeres forsikrings “hotline”. Magen til dårlig oplevelse har jeg aldrig oplevet.
Jeg har indledningsvis en god dialog med jeres medarbejder, men det løber af sporet, da medarbejderen begynder at vurdere om skaderne hænger sammen, og til sidst konstaterer at det “han ikke er sikker” og det er en taksators opgave. Det kunne vi fint have konstateret uden personlige spekulationer. Han sidder samtidig og kigger på en taksator rapport fra uge 29 og tjek ind rapporten fra idag. I den forbindelse beder jeg ham en eller to gange sende mig rapporten i forlængelse af vores opkald, hvorefter responsen er “det skal jeg nok lige prøve at huske”. Det synes jeg er decideret dårlig service og dårligt ordvalg - selvfølgelig skal han sende denne afsted, så jeg selv kan se billeder og rapport og sammenholde disse. OK at han ikke kan sende tjek ind rapporten, da den kommer automatisk.
Herefter skærper jeg tonen og beder ham sende taksator rapporten og efter jeg har sagt det et par gange siger han “ok - hej”, efterfulgt af en 4-5 sekunders stilhed hvorefter der lægges på i den anden ende. Lidt forvirret og forundret over en dårlig serviceoplevelse og en samtale der ender mærkeligt, tænker jeg at han så i det mindste har sendt rapporten til mig, men det er ikke tilfældet.
Jeg ved snart ikke, hvad jeg kan forvente. En ting er, at jeg grundet overfladiske (efter min egen personlige mening) brugsskader skal betale en stor ekstra regning efter en leasing periode, men at jeg samtidig skal møde en uforstående og decideret uhøflig medarbejder, der kloger sig på taksatorens opgaver i forbindelse med at jeg prøver at skabe et indblik i taksator rapporter mm., det synes jeg er under målet. især at der lægges på i den anden ende uden at afslutte samtalen på ordentlig vis.
Jeg er efter et ellers godt og venligt forløb i hele min leasingperiode et stort spørgsmålstegn ved, at det er måden, at I ønsker at behandle eksisterende kunder.
Det synes jeg er ærgerligt, når jeg ellers havde været en positiv ambassadør for jer, den mulighed er desværre forpasset nu, og jeg håber ikke det er den service standard I sætter for dagen.
I øvrigt mangler jeg forståelse for, at jeg fortsat skal ringe til Jer for at tale mit egentlige problem igennem overfor ‘Ald carmarket’ og forstår ikke, at jeres medarbejder ikke kan dele og videresende min forespørgsel istedet for at jeg skal starte dialogen på ny et andet sted i jeres organisation, men det er så blot en personlig holdning.
PS så forventer jeg egentlig snart de taksator rapporter.

Vastaus yritykseltä Ayvens
Brug dem ikke! (Læs hele anmeldelsen)
Jeg må sige at jeg næppe har oplevet mere utjekket adfærd. Da jeg startede med at lease fik jeg utallige fejlfaktureringer af depositum selv om jeg havde betalt alt til punkt og prikke da jeg bestilte bilen, og hvergang jeg ringede var der ingen der helt vidste om det var dem jeg skulle tale med ALD eller GOMore. Jeg er efter endt leasingperiode stadig i tvivl om hvem der har ansvar for hvad derfor får begge firmaer min kritik....
Jeg ringer på et tidspunkt for at bede en medarbejder checke i min kontrakt om jeg har en ordning med vinterdæk, og får af vide at det har jeg ikke, sætter selv vinterdæk på, og nu her hvor jeg afleverer bilen får jeg af vide at det har jeg da, og selv om jeg selv kunne have gravet min kontrakt frem, så var jeg i fuld tillid til at medarbejderen selvfølgelig svarede mig i overenstemmelse med min kontrakt, ydermere tænkte jeg at det var bedst at tjekke med en der sad med mine oplysninger derinde, da der havde været så meget rod med at få svar på ting, lige begyndelsen. Jeg havde tidligere fået af vide at der var ting i min kontakt som var anderledes end det var skrevet, så det var bedst lige at tjekke med dem. Så jeg følte jeg havde taget alle hensyn mulige. Nu hvor det så viser sig at jeg faktisk havde vinterdækordning og har betalt for den, men har fået noget andet oplyst, får jeg af vide at det jo bare er min påstand mod deres...jeg mener, hvem betaler 3700 om mdr for en bil, og checker ikke lige inden de så sætter vinterdæk på for 3500 for egen regning??? Jeg forsøger at spørge ind til om jeg evt kunne få de penge jeg har betalt for en vinterdækordning tilbage, men bliver mødt med minus forståelse og tillid iøvrigt. Jeg er ikke i tvivl om at disse firmaer er skabt for at tjene penge og det gør de helt sikkert. Men suk for en facon...Lad være med at bruge disse firmaer, det er en iskold pengemaskine og fair nok hvis servicen svarede til leasingprisen. Men det gør den ikke.
Tak for nedenstående svar, jeg ser frem til at I kontakter mig, mvh Mette, mandag d. 11. Juni.
Efterfølgende tog ALD min kritik alvorlig og mødte mig klart mere åbent, og de har sagt at de vil kompensere mig for min ekstra udgift til vinterdæk. Det er jeg GLAD for! De er klar over at deres fejl og derfor synes jeg de fortjener denne efternote og lidt flere stjerner når sagen er afsluttet :)
Så er sagen afsluttet, ALD kom fint igen efter min anmeldelse her, dog skulle vi lige igennem endnu en omgang rod med forskellige fejlkrediteringer før alle penge var landet de rette steder, noget jeg synes der sagtens kunne komme bedre styr på, altså ALDs faktureringssystem :) Men de får tre stjerner for at have lyst til at prøve at rette op, og jeg håber andre får bedre vilkår fremover. Mvh M

Vastaus yritykseltä Ayvens
Greedy and zero customer focus
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.