Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desværre lige 6 måneder før kontraktens udløb har Ayvens opkøbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke på e-mails og ringer a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Anbefalingen herfra er at gå langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle på værksted i 3 uger! Efterfølgen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Min søster oplevede desværre en uheldig situation, hvor hendes bil blev totalskadet, selvom værkstedet havde sagt, at hun ville få en ny bil. Det gjorde hun desværre ikke, og hendes leasingk... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjordt det . Hvis I leder efter en firmabils-løsning så find en anden . De svarer ikke på henvendelser efter mere end 1 måned , måtte vente 4 timer på at... Näytä lisää

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 4/5 tähteä

Jeg fik en opkrævning efter endt leasing …

Jeg fik en opkrævning efter endt leasing, der gik en del ud over det forventede og foreviste ved FDM synet.

Efter henvendelse tog ALD de pågældende krav tilbage uden problemer. Så umiddelbar fin service dér.

Bule/stenslag blev ikke bonnet.

12. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Dårlig service og ingen forståelse

Jeg var hos Autohuset Vestergaard Nærum og lease en Renault Megane E-tech. Jeg modtager en kontrakt fra ALD med forkert pris på, men får af vide det nok skal blive rettet, så jeg kan godt skrive under. Der kommer kort efter, vi snakker om dage, et tilbud der er markant lavere end det jeg fik og snakker med forhandleren der siger vi nok skal finde ud af noget. Men ALD vil nu hverken tilrette til det der er lovet eller til det tilbud som jeg fik af vide de også ville rette til. Så sidder i en klemme og fanget mellem to og føler mig virkelig snydt. Virkelig en dårlig oplevelse!

9. tammikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

God oplevelse, men så kom fakturaen...

Vi havde en god oplevelse med at lease hos ALD, MEN så skulle vi aflevere bilen.
Vi leasede en Opel Corsa fra 2017 og vi lavede fælles en gennemgang af bilen og noterede ridser og fejl. Under forløbet spillede alt, men efter afleveringen får vi en faktura på små 7.000 kr. for skader på bilen. Vi giver kun 2 stjerne, da vi er meget fortørnet over at rapporten, som vi lavede ved modtagelsen, ikke blev taget i betragtning inden denne opkrævning. Vi er bange for det kan ske/sker for mange, så vær meget obs på det. Havde vi ikke reageret, havde vi betalt for skader der var der i forvejen.
Efterfølgende skal siges at vi har fået en kreditnota på 4.342 kr., som vi regner med kommer hurtigt.

3. huhtikuuta 2024

Hej Martin

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os.

Jeg er ked af du ikke har haft en oplevelse, som levede op til dine forventninger.

Vores procedure fungerer sådan at det er FDM som 3 part. (FDM) der gennemgår bilen ved tilbage levering. Du er meget velkommen til også at deltage i dette.

Deres rapport sammenlignes, med vores/din udleverings rapport.

Og på den måde gør vi op hvad der var, før udlevering og hvad er der kommet i leasing perioden.

Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at sende mig en mail tanja.kvisgaard@aldautomotive.com, Så undersøger jeg det gerne nærmere.

Værste leasing selskab derude

Værste leasing selskab derude, vi har leaset 6 biler gennem tiden så har en del erfaring med forskellige leasing løsninger. Det mig en gåde hvorfor der er nogen importør der vil finde sig i deres ekstremt langsomme kreditvurderinger og helt igennem uforståelige afvisninger (ingen grund) på nogen der har mere end rigeligt med penge til rådighed efter udgifter. og som oven i købet har bil i forvejen og vil ligge en udbetaling selvom det ikke er et krav.

14. maaliskuuta 2024

Hej Per

Tak fordi du har taget dig tid til at vurdere os på Trustpilot.

Jeg har brug for lidt yderligere oplysninger. SÅ for at hjælpe dig videre vil det være fint hvis du kunne sende mig en mail på tanja.kvisgaard@aldautomotive.com.

Ald Automotive

Saanut 1/5 tähteä

My car's fast charging stopped working…

My car's fast charging stopped working which is fine, I understand that cars might break. But I have to drive 240 km to work which is too far when only slow charging is available and the Tesla workshop in Aarhus has more than a month waiting time. So now I am paying 6500 DKK per month for a car I cannot use and ALD accepts no responsibility and just tries to push responsibility over to Tesla.
ALD are the ones I am paying 6500 DKK to every month in exchange for a working car so either loan me a spare car or stop taking my money.
I had a conversation with one of their technical support guys who said it does not matter how slow the car is charging (using 2KWH as an example!) as long as it can move forward it is not broken.
Very inconsiderate and clearly do not care about their clients by trying to escape any responsibility but keep sending the invoices.

12. maaliskuuta 2024

Hi Andreas

Thanks for reaching out.

I would like to hear more about your experience.
So if it is possible please send me an email to investigate this further.

Tanja.kvisgaard@aldautomotive.com

Best regards
Tanja Kvisgaard

Saanut 1/5 tähteä

Vær klar på at tage kampen

Vær klar på at tage kampen, og undvære din leasingbil ofte.. Min oplevelse hos ALD er desværre som mange andres, mangelfuld. Men God hjemmeside, gode priser og hurtigt svar (før problemerne opstår..)
Det starter da den leasede Ford Focus skal leveres til os. Den skulle komme i intervallet kl. 16-18.
Cirka kl. 12 får jeg en sms om at bilen nu er leveret. Jeg skriver tilbage til chaufføren med undren, men han svarer aldrig retur. Min kæreste som kom hjem før mig, ringer og siger at bilen rigtigt nok er kommet, med nøglen smidt i postkassen (uansvarligt), men at jeg ikke bliver glad - Bilen er nemlig møgbeskidt udenpå med fastgroet snavs og fyldt overalt med store fugle klatter. Der er ikke kvitteret for bilen og det viser sig hurtigt at den såkaldte kosmetiske rapport som dokumenterer evt. ridser og skrammer, er meget mangelfuld. Af den fremgår det at bilen ikke har nogle ridser, buler eller skrammer. Havde jeg været hjemme havde jeg simpelthen nægtet modtagelse. Jeg tager en masse billeder og bilen gennemgås i første omgang af mig. Den er pæn og ren indeni med nyt måttesæt så det er ok indeni. Udenpå er det en anden historie. En del småbuler, ridser og skramme, stenslag i foruden med stjerner. Herudover store kantstens ridser i fælgene. Alt sammen noget som ifølge ALDs egen procedure (ligger på deres hjemmeside), noget som jeg ville hænge på ved aflevering af bilen retur (måske derfor så mange kunder herinde skriver at de får store, uforklarlige regninger ved returnering).
Herudover er bilen meget langt tid om at blive varm, rattet sidder tydeligt skævt til den ene side, og parkerings sensor melder fejl. Bremserne er meget rustne.
Jeg aftaler med ALD at FDM for deres regning gennemgår bilen (mit forslag - ikke en løsning ALD kommer med). Stenslag (det kommer vi tilbage til) skal Ford i Birkerød vurdere om det kræver udskiftning eller kan udbedres - kan det ikke udbedres så ny forrude får jeg besked om på mail. Ford i Birkerød skal have 3 forsøg på udbedring, uden det lykkedes med udbedring, herefter 3 forsøg hos Ford i Hillerød (Begge Bjarne Nielsen steder). Ingen af fejlene er kompliceret mekanisk. Herudover 1x FDM tjek (pga. manglerne ved levering) og 1x service og 1x syn
Altså i alt 9 gange har jeg måttet afsted med bilen på under 2 år (af den ene eller anden grund). Ford i Birkerød melder at stenslag ikke kan laves uden risiko for at varme i forrude holder op med at virke. FDM melder at stenslag kan udbedres (de tager dog ikke stilling til om det vil påvirke varmefunktion i forrude)
Jeg hører dog aldrig tilbage fra ALD efter at sendte rapport fra gennemgang af bilen. Tiden går imellemtiden med en masse værkstedsbesøg (se ovenstående). Da jeg fornylig vælger at følge op igen (for ringe at jeg som kunde skal være tovholder), får jeg nu besked om at fordi der er gået så længe, så må jeg nuleve med stenslaget (jeg kommer ikke til at betale for det ved aflevering - ih tak) - uanset at jeg er blevet lovet udskiftning, såfremt det ikke kan udbedres.
Jeg har foreslået ALD at deres rude samarbejdspartner kigger på ruden, men jeg får nu ikke noget svar retur her 1 uge efter (ALD er gået under jorden igen). Nu kan jeg konstatere at bilen periodisk mener at den ikke er låst op, selvom jeg sidder inde i den (defekt start og stop ?)
Jeg er derfor nået dertil hvor jeg synes det er rimelig at ALD tager bilen retur, og tilbagebetaler 1. gangsydelsen forholdsvist til mig
Al dokumentation for alle aftaler fra ALDs side og omfattende foto dokumentation haves fra min side vedr. ovenstående

11. maaliskuuta 2024

Hej Jonas

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi har kigget på din sag og må desværre erkende at der er flere steder, hvor vi burde have gjort det bedre.

Vi vil derfor gennemgå vores processer set ud fra din anmeldelse og se på hvordan vi sikrer os at dette ikke sker igen.

Jeg kan se at du stadig har bilen. Så skulle der opstå noget fremadrettet, må du meget gerne sende mig en mail direkte til mig på tanja.kvisgaard@aldautomotive.com.

Så vil jeg sørge for at den resterende tid i din leasingperiode, bliver så gnidningfri som muligt.

Mvh. Tanja

ALD Carmarket

Virkelig et skod firma!

Virkelig et skod firma!

1. maaliskuuta 2024

Hej Mike

Har du mulighed for at sende mig en mail med dine oplevelser. Så vil jeg gerne se på hvad der evt. er gået galt og hvordan vi kan gøre det bedre fremadrettet?

Saanut 1/5 tähteä

Jagter familie efter dødsfald.

Jeg kan bestemt ikke anbefale ALD til nogen som helst. Min mor havde leaset hendes bil gennem ALD, men døde desværre pludseligt efter ca. 6 måneder.

Ifølge kontrakten skulle bilen betales for de første 12 måneder - også ved dødsfald i forhold til kontrakten. Det er helt fair. Min mor havde desværre ingen værdier, og dødsfaldet stemplet som et §18 i skifteretten (at bobestyrer skal dække begravelsesomkostninger, men ikke andet fordi der ikke er noget værdi at dække det med).

Det vælger ALD at se stort på, men begynder i stedet på mail - men primært telefon - at true med at komme efter både mig og min bror for at få pengene. Det begynder sågar at sende os fakturaer i min brors navn for at få os til at betale.

Efter mange månders sej kamp, hvor vi til sidst måtte informere ALD at vi måtte tage dem I retten hvis de ikke stoppede, stoppede chikanen af os.

Det er ufattelig hårdt at midste sin mor ud af det blå, men sindsygt at ALD er ligeglad med ret og lov og istedet bare begynder at gå efter den afdødes familie - som har rigeligt med at bare være i sorgen. Dette er ikke et problem vi havde med en eneste kreditor, udover ALD.

Jeg kan ikke anbefale nogen som helst at arbejde sammen med dem.

OPDATERING EFTER ANMELDELSE
Efter min anmeldelse rækkede en kontaktperson fra ALD ud direkte til mig og beklagede forløbet. Han informerede mig om at det er noget de tager meget seriøst og at de vil sikre sig at processen omkring sådanne situationer bliver forbedret. Jeg sætter pris på at ALD tager det seriøst og ikke bare accepterer situationen.

15. maaliskuuta 2023

Pengemaskine

Jeg er helt enig i alle de dårlige anmeldelser her, slutafregningen/afleveringen er helt urimelig, den kostede 13000. Vi har leaset biler mange gange før i andre firmaer hvor slutafregningen så helt anderledes rimelig ud, vi har altid fået ros ved afleveringen og selvrisikoen er aldrig blevet indraget af andre firmaer ved afleveringen, jeg er SÅ enig i at det er en pengemaskine. Desuden satte de pludselig prisen op for leasingen undervejs i kontrakten (ved juletid sidste år) uden at fortælle os det. Der gik et halvt år før de bragte denne “fejl” i orden .

30. marraskuuta 2023

Hej Ditte

For at kunne se nærmere på din sag har jeg brug for at du sender mig ydeligere oplysninger om din sag.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail på tanja.kvisgaard@aldautomotive.com

Saanut 1/5 tähteä

Lader til at være en pengemaskine…

Det lader til at være en pengemaskine som så meget andet…og det burde vel ikke overraske.
Vi afleverede bilen før tid, to måneder ind i andet leasing år, og her opgjorte ALD, at vi havde kørt over 4000 km. for meget. Dvs. at de udregner meget nøje, hvad du må køre pr. dag, ikke pr. år. Det skal man være meget opmærksom på. Det er bare aldrig sket før hos andre selskaber, vi har leaset ved.
Desuden vurderede FDM to bitte små ridser ved fodpaneler til at skulle koste 2500 kr. Helt skørt…

Tænk jer om, inden I leaser, og om ikke andet så undersøg markedet godt og find de bedste leasing selskaber.

23. marraskuuta 2023

Hej Ditte

Aldrig igen

Jeg har leaset mange biler, men aldrig været ude for så dårlig en afleveringsforretning og det må man give dem, det er en forretning. De var en releasing, med de fejlnsom var på bilen da vi modtog den, dem skal vi selvfølgelig betale for😱. Normalt har vi fået penge tilbage eller skulle betale under 1.000, nu skal vi betale over 8.000 for at en fem år gammel bil skal ligne en ny. Vil aldrig nogensinde anbefale andre at benytte dette firma.

21. heinäkuuta 2023

Hej Anders

Vi har en procedure som følger alle vores leasing biler. Det er som beskrevet nedenfor.

For at kunne se på din konkrete sag har jeg brug for dit registreringnummer. Kan du sende det til mig på tanja.kvisgaard@aldautomotive.com.

Ved levering af din leasingbil laves der altid et udleveringsdokument med sælger og leasingtager, hvor man sammen gennemgår bilen.
Her anføres alle de ting i form af fejl og mangler som i, i fællesskab finder på bilen. Alt dette er din dokumentation for bilens stand når du modtager den.
Derudover har bilen været hos FDM forinden, efter tilbage levering fra tidligere leasing tager. Her er bilen også gennemgået af FDM (3. part).
Dokumentation samt billeder sendes til os.

Alt dette sikrer at du naturligvis ikke hæfter for skader som ikke ikke er sket i din leasing periode.

Ekstraomkostninger og latterliggørelse

Vi har hentet vores leasingbil i marts 2023, desværre viser det sig at højtaleren er defekt fra start. -Vi afventer fortsat en ny, uden dato for levering.
Jeg tillader mig at ringe og spørge om det virkelig kan have sin rigtighed at vi skal vente så længe, hvortil jeg bliver grint lige op i ansigtet og får afvide at ALD da selvfølgelig ikke kompensere for en højtaler.
Kort efter punktere selvsamme bil, en ganske uheldig sivepunktering opstået ud af ingenting. (Der var hverken søm, skruer eller glas i dækket)
Vi kontakter værkstedet, som vælger at udskifte dækket helt. -Vi har antaget at udskiftning og reparation af dæk var en del af service- og reparationsaftalen, da der under bilag 1 står:
Følgende ydelser er ikke omfattet af aftalen:
Punkt 12: Udskiftning eller enhver reparation af dæk og fælge som følge af en skade.
Der er jo heldigvis ikke tale om nogen skade, altså burde vi være dækket.
Men NEJ, for vi har jo ikke nogen dækaftale med. Jeg tillader mig igen at ringe til Teknisk afdeling, hvor jeg igen bliver latterliggjort da vi tilsyneladende ikke kan finde ud at læse aftalen korrekt.
Her spørger jeg samtidig, ”lad os antage at jeg havde valgt dækaftale, havde jeg så været dækket” -NEJ, heller ikke. Det er jo ligesom udskiftning af en pære, det er jo heller ikke omfattet.
SERVICEAFTALE? REPARATIONSAFTALE? Ja vi er ikke med længere.
Jeg spørger om det kan lade sig gøre at få en forenklet version af service- og reparationsaftalen, da vi (fire voksne mennesker) åbenbart ikke kan læse den korrekt.
Hvilket heller ikke kan lade sig gøre, jeg får blot at vide at det simpelthen ikke kan forenkles mere end det i forvejen er.
Vi sidder nu tilbage med frygten for hvad næste omkostning bliver, og en smule ondt i maven over den latterliggørelse man bliver mødt med når man kontakter jer.
Absolut INGEN anbefaling herfra.

18. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Super Service og hurtig svar tid fra…

Super Service og hurtig svar tid fra Henrik, efter jeg afleverede min leasing bil tilbage.

Meget tilfreds.

22. kesäkuuta 2023

Hej Nicolai

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, i forbindelse med aflevering af din leasingbil.

Skulle du have spørgmål eller brug for hjælp til at finde en ny bil, håber vi, at vi får lov hjælpe dig.

God sommer

Virkelig dårligt firma

Virkelig dårligt firma. De tager rigtig mange penge ved aflevering af bilen. Så lad være med st tegne forsikring. Ligegyldige penge at bruge, når de siger at den ikke dækker. Aldrig nogensinde igen.....

4. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse ifm. indgåelse af ny leasingaftale

Har leaset bil hos ALD igennem to år og været godt tilfreds, men har netop valgt at skifte min leasingbil ud med en anden - også fra ALD. Her havde jeg en god oplevelse og en særlig tak skal lyde til Line K. for hjælp med diverse.

Håber jeg får en god afleveringsoplevelse ultimo januar, når min nuværende bil skal tilbageleveres og jeg skal afhente min nye bil (samme dag). Kan kun anbefale ALD til andre, der kunne være interesseret i leasing.

11. tammikuuta 2023

Tyveri

ALD Automotive Danmark opkræver for store leasingbeløb og betaler ikke tilbage.

26. lokakuuta 2022

Verdens dårligste kundeoplevelse

Jeg har haft privatleaset en fabriksny Tesla Model 3. Leasingaftalen er formidlet af GoMore, bilen ejet af ALD og naturligvis leveret af Tesla. Jeg fik bilen leveret i april 2021 med 0 kilometer på tælleren. Siden leveringen har der stort set ikke været andet end problemer med den - fejl på fejl på fejl fra morgen til aften. Jeg har reklameret over fejlene, men er aldrig blevet taget seriøst af hverken Tesla, GoMore eller ALD. Et lille udpluk af fejlene på bilen er gengivet her:

• Farveforskel på metal og plastik
• Flere lakfejl herunder bobler i lakken
• Karosseridele fejlmonteret / dårlig finish
• Gearvælger aktiverer ikke gearet.
• Regnsensor lever sit eget liv.
• Automatisk op- og nedblænding virker ikke.
• Fejl i skærmens display.
• Fartpiloten bremser uden grund
• Døre kan ikke åbnes.
• Klimaanlæg køler forkert
• Bundpladen under motor faldt af i regnvejr.
• Rattet i bilen sidder skævt.
• Ladekabel vil ikke slippe bilen efter opladning
• Sidespejl i venstre side defekt (varmen).
• Bagklap kan ikke åbnes og lukkes.
• Vand i alle lygterne.
• Unormalt dækslid pga. sporing fra fabrikken.
• Rækkevide det halve af det opgivne

Leasingydelsen inkl. forsikring udgjorde knap 6.000 kr. pr. md. Fair nok, hvis bilen havde virket som man kunne forvente. Jeg har på ingen måde fået hvad jeg reelt har betalt for i de 18 måneder, hvor jeg kunne holde bilen ud. Der er ikke ydet nogen form for kompensation fra hverken Tesla, GoMore eller ALD. Tværtimod har jeg modtaget rykker skrivelser og inkasso varsel for leasingydelser i måneder, hvor jeg IKKE har ejet bilen (efter afleveringen...) Alt i alt en ekstrem dårlig kundeoplevelse hele vejen rundt. Jeg kan på ingen måde anbefale et samarbejde med GoMore, ALD og Tesla. Det eneste positive var faktisk aflevering af selve bilen. De fik en bil retur uden nogen form for slidtage - og derfor kom der naturligvis ikke en regning for selve afleveringen.

31. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Kundeservice oplevelsen har været super…

Kundeservice oplevelsen har været super alle de gange jeg har ringet, jeg har haft mange spørgsmål, da jeg ikke har meget erfaring med leasing aftaler osv. så det har været super :) !
- Shoutout til medarbejder Hakan har var go og snakke med og kunne svare på alle mine spørgsmål :)

15. marraskuuta 2022

Tak for gaven !!

Sidder lige og planlægger morgendagens arbejde.
Checker bank mm, her ser jeg at ALD har indsat 13833,61 kr på vor konto.
Da jeg går ud fra at det er enten en donation, eller lidt penge tilbage fra fra tidligere køb, vil jeg hermed både sige tak og anbefale ALD. Det er jo ikke tit man får lignende indsat på kontoen. Så alle hurraflag hejst. Håber bare ikke at I vil have dem igen !!!!!!
Hilsen Palle Jensen Biler

23. lokakuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin