Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desværre lige 6 måneder før kontraktens udløb har Ayvens opkøbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke på e-mails og ringer a... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Anbefalingen herfra er at gå langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle på værksted i 3 uger! Efterfølgen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min søster oplevede desværre en uheldig situation, hvor hendes bil blev totalskadet, selvom værkstedet havde sagt, at hun ville få en ny bil. Det gjorde hun desværre ikke, og hendes leasingk... Näytä lisää
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjordt det . Hvis I leder efter en firmabils-løsning så find en anden . De svarer ikke på henvendelser efter mere end 1 måned , måtte vente 4 timer på at... Näytä lisää
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dårlig kommunikation og misinformation…
Dårlig kommunikation og misinformation omkring betingelser m.m.

Vastaus yritykseltä Ayvens
Ville ønske man kunne give nul…
Ville ønske man kunne give nul stjerner.
Vi har leaset en Renault Clio hos ALD, den har fra dag 1 haft flere lamper der lyser i instrumentbrættet, som er iflg. værkstedet Krogsgaard Herlev er er en generel fejl på den nye Clio. Bilen har flere gange været på værksted, men fejlen er stadig ikke ikke blevet udbedret. Har skrevet og talt med en mand hos ALD som er Renault ansvarlig, men han er nu holdt op med at svare på mail. Fejlen er der stadig og nu er leasing kontrakten opsagt og skal aldrig lease en bil igennem ALD igen. Hold jer væk fra det firma.

Simpelthen det værste leasingselskab
Simpelthen det værste leasingselskab! Jeg har leaset flere biler og jeg har aldrig oplevet så dårlig service håndtering som hos ALD.

Umanerlig ringe information
En meget uheldig oplevelse med ALD, efter at have afleveret min leasing bil, modtog jeg uden viden en extra opkrævning, som var langt over hvad jeg havde fået at vide, da bilen blev afleveret. Ganske vidst, fik jeg at vide at mine hjulkapsler var beskadiget, og at det ville koste et par hundrede kroner, til at få at vide at der skal betales over 7.000 tilbage for et ikke overholdt service eftersyn, er i min optik ikke fair.
Uheldigvis (for mig) var der havnet en reminder om dette i min spamfilter efter jeg havde afleveret bilen og fik den kedelige nyhed og ALD fastholder kravet om at det er mit eget ansvar.
Jeg føler det er bondefangeri, at man ikke får mere information undervejs. Det er egentlig primært det som denne anmeldelse går på. Og et knap så forstående "service" team.
Så hvis du skal lease din bil igennem ALD, så sørg for at alle retningslinjer er overholdt. Men ville anbefale at kigge andre veje.
Kristian

Vastaus yritykseltä Ayvens
God oplevelse og god kundeservice
Min kæreste og jeg var ude i Taastrup for at kigge på en bil. Vi mødte Noah, som i første omgang ikke havde en bil, som vi syntes passede til vores behov. Men der gik ikke mere end et par uger, så fandt vi en online, og Noah var hurtig til at reservere den for os - samtidig med, at ALD tog vores gamle bil som modregning.
Alt i alt en god oplevelse indtil videre. Top karakter for god kundeservice.

Vastaus yritykseltä Ayvens
Alt andet er bedre - hold dig væk
Nu har jeg prøvet at lease bil ved bland andet:
Peugeot Denmark
Privatleasing.dk
Bilabonnement.dk
BMCleasing.dk
Simplygo.dk
Sixt privatleasing
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service som ved ALD.
Personligt har jeg nu brugt meget tid og penge på denne dårlige oplevelse. Man får virkelig opelvelsen af kunder er bare til besvær her.
Min abefaling er helt klart at holde jer væk, der findes mange andre gode alternativer.

Vastaus yritykseltä Ayvens
Hold jer langt væk fra ALD
Jeg kan på ingen måde anbefale ALD som leasing partner, deres "hjælpe" materialer til afleverings process er mangel fuld når det kommer til hvordan man forholder sig med forsikring på selvrisiko, og deres begrundelse er at de er bange for at overinformerer deres kunder!
Deres udregning af km på slutregning er lavet så det lige meget hvor lidt du har kørt kommer til at give overkørte km og dermed flere penge til dem, jeg har før leaset og vil til en hver tid vælge anden bil at lease hvis det er ALD der er udbyder
deres kundeservice er konflikt sky og fremstiller at de ønsker at høre hvad du har at sige men når man beder dem notere at man er utilfreds med deres udregnings metoder i forholdet til deres konkurenter så vil de ikke notere det og ønsker at stoppe samtalen.
da jeg forsøger at gå i dialog med ALD grundet deres nedenstående svar er behandlingen dem samme

ALD.
God kundeservice fra Helle Højvod fra ALD, for at rette op på en misforstået bestillings- og leveringssituation.

Bedre kundeservice tak
Jeg må tilslutte mig, de mange dårlige anmeldelser...desværre.
Er ualmindelige skuffet over, den Renault Captur jeg har leaset...
Der er konstant et eller andet i vejen med bilen. Og på trods af værksteds besøg osv. bliver det ved🤨 spurgte om en reduktion i prisen pr måned, da jeg ikke føler, jeg får en optimal vare. Dette blev nægtet, med den undskyldning at, de overholdte alle regler...hmm🤔 tænker egentlig god kundeservice vil være på sin plads, og man gav et prisafslag, indtil bilen var 99,9 % eller hvad rimeligt er funktionel.
Og udover dette er jeg, egentlig skuffet over den ualmindelige langsomme kundeservice.
Hvis ALD automotive/renaultlease Kiggede deres anmeldelser igennem, her på siden. Så burde enhver markedsførings ansvarlig, kunne se at der er plads til markant forbedring.

Vastaus yritykseltä Ayvens
Vælg noget andet, hvis ALD står bag
Var glad for den Ford Cmax, jeg havde leaset gennem Andersen biler i tre år. Glæden stoppede dog, da den skulle leveres tilbage til ALD, som ejede bilen. Knap 8.000 kr i regning for minimale lakskader. De må have verdens højeste timepris på det værksted, som ALD bruger. Lakskaderne var uundgåelige og klart inden for det, som man kalder ‘almindeligt brug’. Tjek om det er ALD, der står bag, når du leaser og vælg noget andet, hvis det er dem. Ellers bliver det urimelig dyrt! Kæmpe krejlere
Redigeret efter svar i oktober: Ja, det er nemt at holde ud i strakt arm, ‘FDM vurderer, vi sender bare en faktura’. I kunne også forholde jer til, hvad FDM vurderer, der er lakskader og så overveje, om der virkelig skal sendes en regning for det. Men kan godt se, at det er klart nemmere at bruge FDM som argument og så bare sende regningen afsted. Det bekræfter blot, at man bør gå udenom ALD.

Vastaus yritykseltä Ayvens
ALD Automotive er "R Ø V E N" af 2. divisionen...hold dig væk.
Jeg har været ganske tilfreds med den Renault Clio jeg leasede hos ALD Automative i gennem Gomore fra maj 2017 til april 2020 (2 år og 11 mdr.). Jeg har været meget tilfredst med den service, som Viabiler i Kastrup har givet mig ifm. serviceeftersyn mv. Og her stopper min tilfredshed også.
Da jeg fik min bil en regnvåd dag i maj 2017 og satte mig ind i bilen, var der INGEN gulvmåtter i bilen. Nej det var ikke inkl., og derfor skulle jeg ind og købe 4 stk. gulvmåtter, før jeg kunne køre min første tur. Ikke fordi det kostede al verden, men hvorfor en bil uden gulvmåtter?
Og så var der fejl fakturering fra starten af, som jeg skulle bruge tid på at gøre dem opmærksom. Dette blev der dog rettet op på. De fakturede mig fra starten for depositum som svarede til 2 måneders leasing.
På de næsten 3 år jeg leasede bilen hos ALD havde jeg 15.000 km. inkl. hver år, men har i hele perioden kørt ca. 23.000 km. En rigtig god forretning for dem, hvilket er helt fint med mig. Men da jeg så her i april skulle aflevere bilen igen og den skulle på værksted for at få den til syn, så kom en gigaregning på kr. 7.500 for små lakskader på kofanger. Bilen fejlede ingenting og der var ingen buler. Men nogle små steder, hvor lak'en var gået af. Jeg er helt sikker på at de helt bevidst går i MEGET små sko og du betaler ved KASSE 1 for alle små skader/lakafskrabninger, der er på bilen. De suger alt de kan få. Bl.a. takserede de en lille lakafskrabning ved kofangeren til at koste kr. 4.300.
Og deres kundeseriece er helt utrolig dårlig.
Jeg vil ALDRIG nogensinde lease en bil fra ALD Automotive igen. Aldrig. Never.

Magen til fuskerfirma...
Magen til fuskerfirma skal man lede længe efter!
Falsk markedsføring og vildledning af forbrugeren i forbindelse med leasingaftale med NF fleet.
(NF Fleet er et joint venture etableret mellem ALD Automotive og Nordea Finans)
Ved oprettelse af leasingaftale i Juni 2019 får vi rabat på 100 kr pr. mdr ved at sætte km/året ned fra 15.000 til 10.000. Efter ændret kørselsbehov (nyt job) ønsker vi nu i foråret 2020, at ændre den årlige km og tilkøbe flere km. Der hedder det sig, at man køber +5000km mere ad gangen, så vi derved alligevel vil komme op på 15.000 årligt.
I prisraten gældende fra 1 maj 2019 ( måneden før vi indgår aftalen) står der nævnt at +5000km koster 200 ekstra pr.mdr.
Det er så også fair nok, at det så kommer til at koste det dobbelte i forhold til start. fra besparelse på 100 -> +200 kr i merpris. Så er der til gebyr for ændring af leasingaftale osv.....
Men nu knækker filmen altså....
Vi retter henvendelse til NF fleet og deres fantastiske ”tilbud” lyder så på, at det pr. måned vil koste 520 kr ekstra + med tilbagevirkende kraft fra oprettelse.
De forholder sig ikke til priserne (200kr pr mdr) i prisbladet fra 2019, eller som det også stadig er trykt på forhandlerens hjemmeside.
NF Fleet undlader at svare og forholder sig ikke til fakta. Rykker igen igen for svar og de svare flere dage efter/ op til en uges svartid. Sådan står det på i mere end 3 uger frem og tilbage.... Forhandleren inddrages og kan heller ikke forstå hvordan priserne ikke stemmer. Men han kan efter forhandling ikke komme en prisreduktion nærmere end, at NF Fleet vil ”gå med til” at det kun skal koste 300kr pr mdr i ekstrabetaling + tilbagevirkende kraft.
INTET sted på hverken prisliste, hjemmeside, leasingkontrakt står det at priserne for tilkøbte kilometer indenfor de 3 års kontrakt ,ikke skulle følge det gældende prisblad på leasingaftalens indgåelse - ej heller at NF Fleet efterfølgende kan fastsætte priserne som de syntes... på et urimelig højt niveau.
Sagen er meldt til forbrugerombudsmanden og vil STÆRKT fraråde alle at lease bil igennem Nordea Finans og ALD Automotive aka. NF Fleet!!!
Elendig kundeservice, kastet rundt mellem flere medarbejdere og ingen lader til at være bekymrede om kundens oplevelse eller rettigheder.
Og ingen lader til at kunne træffe en beslutning.
CHOKERENDE!

Vastaus yritykseltä Ayvens
Jeg vil råde alle til ikke at lease…
Jeg vil råde alle til ikke at lease deres bil i gennem dette firma. De svindler og er kun ude efter dine penge. Får du problemer er de der ikke for dig. Ydemere er deres service medarbejder, usædvanligt inkomptente, og slet ikke service minded....
Hold dig væk fra dette firma er mit bedste råd...

Jeg har igennem GoMore
Jeg har igennem GoMore, indgået aftale med ALD omkring leasing af en Skoda CityGO hvilket jeg har været ganske tilfreds med. Efterfølgende var jeg ude for et uheld hvilket gjorde at min bil blev erklæret totalt skadet.
Efter dette har jeg aldrig oplevet en så uprofessionel håndtering af min sag.
Jeg har været i dialog med 10 forskellige medarbejdere, hvoraf ingen har kunnet give mig svar på mine spørgsmål, omkring at jeg havde betalt for meget i leasingydelse og derved skulle have en kreditering fra jer og jeg har flere gange fået at vide at i slet ikke kunne se nogen sag på bilen.
Men i bruger undskyldningen at i har fået nyt faktueringssystem, hvilket også er ganske fint. Men skal det virkelig gå ud over jeres kunder??
Jeg har brugt sammenlagt 2 timer af min arbejdstid på at tale i telefon med jer, uden egentlig at få svar eller kompensering for min leasing ydelse. Bilen blev erklæret totaltskadet i slut december og jeg har stadigvæk ikke set skyggen af mine penge.
Havde det været den anden vej rundt er jeg sikker på at jeg var druknet i gebyrer mm.
Jeg håber at i for fremtiden håndterer sager som disse bedre end hvordan jeg føler i har håndteret min.

Vastaus yritykseltä Ayvens
Den bedste kundeservice nogensinde!
Den bedste kunde service jeg nogen sinde har oplevet, både deres måde at blive behandlet på og hjælp til skader, og kontrakten. Jeg vil give alle de bedste anbefalinger, vi er 100% sikker på at fortsætte med at lease hos dem, også efter denne 3 års kontrakt er færdig!

Bedre service i Jem&Fix
Nu er det 7 uger siden jeg bestilte en bil hos ALD. Efterfølgende måtte jeg af flere omgange rykke for at få en underskrevet kontrakt, men blev mødt uge efter uge med at de var ved at få nyt system. Til sidst fik jeg endelig kontrakten og overførte udbetalingen. Efterfølgende har jeg måtte rykke for information flere gange, og jeg har stadig ikke fået information omkring indregistrering bl.a.. nogle gange går der flere dage før man får svar på mail. Idag skulle bilen så leveres, men da jeg igen ikke har fået nogen info skrev jeg igen en mail. Heldigvis var der hurtig svar denne gang, at fragtmanden nok skulle kontakte mig når han nærmede sig. Et par timer senere får jeg en ny mail at han desværre har for travlt og først kommer imorgen, men tænker også det må være svært at planlægge med 7 ugers buffer.
Jeg vil fraråde alle at benytte dette firma. Jeg har tidligere leaset, hvor det har forløbet fint, men det virker til at de har mistet overblikket, hvilket er til stor frustration.
Hold dig langt væk fra ALD Automotive
Hold dig langt væk fra dette leasing selskab.
Når du får bilen mangler den blandt andet måtter
Og når du afleverer bilen igen så er det en tydelig pengemaskine hvor du bliver malket for små bitte ridser i lakken helt nede vejen - noget man kun kan se når bilen står på en lift. Det er usmageligt og du kan intet gøre.
Godt råd - find et andet leasing selskab.
Et selskab der er lidt mindre grådig.
ALD have no service
ALD is ok with Volvo deliver a car with error, have not in mind to help or prowide compensation.
There was a bolt, ekstra in wheel setup, and made a Sound, witch they where 5 days to located.
Tak!
Helt fantastisk service! Sød og forstående personale! Vil helt sikkert anbefales til andre 👍🏻
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.