Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik hjælpe af Miko fra ondrive leasing, hele processen i valg af bil, til guidening, til afhentning og gennemgang af bilen har været suveræn. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtige svar hvis man havde spørgsmål og... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Yders kompetent service. Fantastisk service fra start til slut. Første gang jeg skulle lease, men medarbejder Jakob, guidede mig trygt og sikkert igennem, og jeg følte mig tryg og virkeligt godt beh... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autoleasing-palvelu

Yrityksen kirjoittama

Hos OnDrive Leasing er vi specialister indenfor operationel leasing. Vores udvalg består primært af nyere brugte mellemklasse biler der er ideelle til danske familier med behov for flexibilitet og økonomisk tryghed. Netop tryghed er vigtig for de fleste kunder og derfor anvender vi den såkaldte FDM-leasingaftale og til forsikring tilbyder vi attraktive vilkår via Alm. Brand Forsikring.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik hjælpe af Miko fra ondrive…

Hurtige svar hvis man havde spørgsmål og rigtig god kundeservice, man blev mødt af højt humør, humor og bare tryghed hele vejen.
Jeg kan virkelig anbefale Ondrive, og især Miko 🙏

9. huhtikuuta 2026

Hej Cathrine
Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Skulle der være det mindste bilen så siger du bare til. Hav en dejlig weekend.

Saanut 5/5 tähteä

Super god oplevelse med booking og…

Super god oplevelse med booking og udlevering af bil hos Ondrive. Jeg fik lov til at hente bilen dagen efter, jeg havde booket den på nettet. Prismæssigt er de også helt i front, så vidt jeg kunne se. God og venlig service. Klar anbefaling herfra.

31. maaliskuuta 2026

Hej Jakob
Tak for den flotte anmeldelse.
Skulle der være det mindste med bilen så må i sige til.

Saanut 1/5 tähteä

I have leased two cars from OnDrive Leasing. Both arrived with serious faults.

My first car leased from them was an Aiways U5. Throughout the lease it developed a growing list of faults, including recurring door handle failures, charging problems, and eventually simultaneous warnings across ABS, ESC, and the braking system. The authorized workshop in Aarhus was unable to diagnose the car because the Aiways diagnostic tool was offline across the entire country. The unreliability of the brand left me with a car whose safety could not be verified, in winter conditions. After a formal complaint to OnDrive, the lease was terminated early.

I then leased a BYD Atto 3 from them, giving them the benefit of the doubt.

Within the first week I reported that the car was losing around 10% battery every 12 hours while parked. Their response was to suggest I had a scheduled preheating setting active. I did not. Less than a month into the lease, the 12V battery died completely while the car was parked over a weekend. Roadside assistance had to be called twice within 30 minutes.

The pattern across both cars points to the same problem, the vehicles not being properly inspected before they are handed over to customers. All these are problems that a pre-delivery inspection should have caught.

I have nothing against the individual people at OnDrive Leasing, who have generally been extremely helpful and polite. The problem is systemic. The cars are not being properly checked before they are handed over to customers.

29. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse. Nemt og fleksibelt - og hurtig respons ifm mailkorrespondance. Herudover har det prismæssigt været billigere end andre leasingselskaber - så kan bestemt anbefale dem

27. helmikuuta 2026

Hej Camilla
Tak for den flotte anmeldelse.
Skulle der være det mindste med biler så siger du til.
Hav en dejlig dag!

Saanut 5/5 tähteä

Så fik vi også hustru på en el

Så fik vi også hustru på en el, så nu 3 stk leaset her, og kan endnu engang kun give mine varmeste anbefalinger af dette firma, føler os altid hørt forstået og ikke mindst hjulpet, så vi er mega glade ved husstandens 3 el bil

24. helmikuuta 2026

Hej Bjarne
Vi takker mange gange for jeres tillid og dejligt at høre i er tilfredse med jeres valg. Skulle der være det mindste med en af dem så må i sige til. Hav en dejlig aften.

Super god oplevelse

Super god oplevelse.

Har kørt i (release) bil fra Ondrive i 14 måneder nu. Ingen problemer overhovedet.
Ofte er det jo ved aflevering det skal stå sin prøve men jeg føler mig overbevist om, med den behandling jeg har fået, at hvis blot jeg afleverer en bil i fornuftig stand, pæn og velholdt - så bliver der ikke noget.

13. helmikuuta 2026

Hej Marco
Tak for den flotte anmeldelse. Vi gør os umage for at være fair og transparente hele vejen igennem leasingperioden, og derfor er det skønt at høre, at det også er den oplevelse, du sidder tilbage med. Du må have en dejlig weekend!

Saanut 5/5 tähteä

Super god service og meget hjælpsomme!

Super god service og meget hjælpsomme!
Efter at have leaset en bil i 12 måneder ringede jeg for at høre om jeg kunne få sat mine kilometer op, samt få installeret Clever ladeboks. Jeg havde originalt takket nej, men det kunne sagtens lade sig gøre at ændre. de svarede på alle mine spørgmsål og var tålmodige med mig. Mange tak til Jakob :)

22. tammikuuta 2026

Hej Lasse
Tak for den flotte anmeldelse! Skulle der være andet fremover så siger du bare til.
Hav en dejlig dag

Rigtig god oplevelse - anbefales

God, nem og hurtig kommunikation. Vi skulle ikke vente lang tid på vores bil og fik en rigtig fin gennemgang af Jacob ved afhentning, så vi blev klædt ordentlig på. Kan varmt anbefales.

19. joulukuuta 2025

Hej Rebecca
Tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Skulle der være det mindste med bilen så siger du bare til.

Simpelt og ligetil

Simpelt og ligetil

Vi havde brug for en ekstra lille bil (Fiat 500e), og faldt over OneDrive Leasing som havde et super tilbud.

Det var let og ligetil mht. afhentning af bilen og efterfølgende ved aflevering, var der ikke noget at komme efter.

Kan kun anbefale ODL til andre.

19. joulukuuta 2025

Hej Thomas
Vi er glade for at i synes det har været let og ligetil, det går vi meget op i :D
Glædelig jul og godt nytår.
PS. skulle der være det mindste med bilen i det nye år så siger i bare til.

Aiways U5

Vi har valgt at lease igennem Ondrive, vi fik bilen leveret en uge tidligere en forventet og vi har indtil videre kun været tilfredse, med alt fra pris og service

2. joulukuuta 2025

Hej Lukas
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det er værdsat.
Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår.

Alt er godt hos OnDrive

Alt er godt hos OnDrive, fra Service til systemet.
Supporten er venlig, højlig og løsningsorienteret.
Aftale oprettelse var hurtig og problemfri.
Nu 3 mdr senere synes jeg stadig det har været en super oplevelse

10. syyskuuta 2025

Hej Baldvin
Tak for den flotte anmeldelse - Vi er glade for at høre du har været glad for dit valg om at leaset hos os.
Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️En fantastisk leasingoplevelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️En fantastisk leasingoplevelse - især tak til Jacob! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har netop leaset en bil gennem Ondrive Leasing, og servicen og processen har været helt i top fra start til slut.

Så hvis du/I går og overvejer at lease en bil, og gerne vil være sikker på en bil i topstand, så kan vi varmt anbefale Ondrive Leasing ✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. joulukuuta 2025

Hej Klara

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen, det sætter vi stor pris på.

Skulle der være det mindste med bilen så siger du bare til.

Saanut 5/5 tähteä

Min kone og jeg har godt nok give en…

Min kone og jeg har godt nok givet en anmeldelse da vi leasede vores bil hos ondrive en Aiways U5 EL bil som havde kørt 8000 km, alt gik fint vi nåede at have bilen ca 2 år og 3 mdr. Efter eget valg fordelen ved at lease vi ville have ny bil.( Jeg )
Der var lidt små rep undervejs ingen problem idet uden bøvl blev det lavet hver gang 3 ell. 4 gange og et sæt fordæk skiftet ingen problem.
Også til dem det siger at når man skal aflev. En leasing bil så koster det en formue, men det var ikke vores oplevelse, der var 3 trælse ting.
Et større stenslag i forkofangeren (måske en trækkrog ? ) Ingen regning.
Der var lavet en mindre skade på en dør af carbucks altså de havde forsøgt at udbedre den (markværk) Ingen regning.
I den ene bagdør var kommet en trykbule kunne godt være en sikkerhedssele der havde været i vejen. Ingen regning.

Ville vi vælge dem igen JA hvis de har vores næste bil så 100 %, JA.

Tak for denne gang til jer, god service og altid en behagelig kommunikation.

10. lokakuuta 2025

Hej Jimmy
Tak for den flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre at i har været tilfredse med jeres valg om at lease hos os. I er selvfølgelig altid velkommen igen.
Hav en dejlig weekend.

Saanut 5/5 tähteä

De gør det bare lige det bedre :-)

Hos ondrive leasing har vi klart fået den bedste service vi har oplevet. Vi har prøvet mange forskellige selskaber men servicen her var noget specielt.

Hurtige svar, nærværende og man får følelsen af man ikke blot er en i rækken.
At vi kunne hente bilen før aftalt tid da det blev nødvendigt var bare et mega +.

Vi handlede med Jakob som gjorde det fantastisk !

Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

4. joulukuuta 2025

Hej Rene
Tak for de flotte ord, det er værdsat.
Skulle der være det mindste med bilen så siger i bare til.
Hav en dejlig weekend.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service og hurtig hjælp

Jeg kan varmt anbefale at lease din bil igennem Ondrive Leasing. Efter jeg havde haft min bil i et år, gik batteriet desværre i stykker, men så snart jeg kontaktede Ondrive stod de klar til at hjælpe. Allerede næste morgen havde de skiftet batteriet i bilen. Jeg fik en utrolig god service af Henrik, som var både imødekommende, effektiv og virkelig tog sig tid til at sikre, at alt fungerede perfekt igen.

13. marraskuuta 2025

Hej Clara
Tak for den flotte anmeldelse! Det er det mindste vi kan gøre når tingene ikke kører som de skal.
Du må have en dejlig dag.
Team OnDrive Leasing

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.

Super service, effektivt forløb, hurtige svartider og nærværende og ærlig dialog fra deres medarbejdere. Både Henrik og Jakob, som vi var i dialog med.

Alle sammen ting som til stadighed bliver en mangelvare i større strømlinede virksomheder, men som man mærker Ondrive lægger en ære i.

31. lokakuuta 2025

Hej Johan
Mange tak for den fine anmeldelse, det er værdsat.
Hav en dejlig dag!
Team Ondrive Leasing

Saanut 5/5 tähteä

Vi har netop leaset en Peugeot e-208…

Vi har netop leaset en Peugeot e-208 gennem OnDrive Leasing, og vi kørte hele vejen fra Haderslev til Allerød for at hente bilen – og det var turen værd! 🚙💨

Allerede fra starten oplevede vi rigtig flinke og hjælpsomme mennesker hos OnDrive Leasing i Allerød 😄
Hele processen var tryg, nem og professionel, og kommunikationen undervejs var både hurtig og venlig 💬✨

Man mærker tydeligt, at de går op i at give en god og personlig service, og at de tager sig tid til at forklare tingene, så man føler sig tryg – især som førstegangsleasingkunde 🤝😊

Alt i alt en meget positiv oplevelse, hvor alt fra rådgivning til udlevering fungerede problemfrit 👏
Vi kan varmt anbefale OnDrive Leasing – både for deres professionelle tilgang, gode biler og imødekommende personale 🚘💚

Heinrich og Irene☺️

7. marraskuuta 2025

Hej Heinrich og Irene
Tusinde tak for den flotte anbefaling!
Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre i er tilfredse med jeres valg. Skulle der være det mindste med bilen siger altid bare til.
Team Ondrive Leasing

Saanut 5/5 tähteä

Modtagelse af bil og meget god service

Jeg har fået leaset en fabriks ny Renault 5 hos Ondrive og kan hun sige at de var super imødekommende ved afhentning af bilen, de var meget venlige og lod en føle sig velkommen, jeg havde en forespørgsel omkring at få nogen helårsdæk/vinterdæk på bilen da den blev leveret med sommerdæk midt i oktober, Oliver var super professionel samt hjælpsom og forsøget os at der var et ekstra tilkøb vi kunne få med helårsdæk så jeg ikke skulle ud og købe nogen andre dæk selv, som jeg ikke føler man skal på en leasing aftale man allerede betaler en pris på hver måned, samt en engangsbetaling. Han fik sørget for de vil komme til deres værksted så jeg hurtigt som muligt kunne få dem skiftet. Han guidet os godt igennem bilen og hele processen med leasingen inden vi satte i gang, som var yderst dejligt at få. Han var serviceminded og man følte sig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefale dem

20. lokakuuta 2025

Hej Marc
Tak for den flotte anbefaling, det er værdsat.
Skulle der være det mindste med bilen fremover så sige i bare til.

Reklamerer med 0kr i udbetaling, men skal betale tusindevis

Reklamerer med 0kr i udbetaling, men mindste udbetaling er i virkeligheden 5000 kr.

(Ser ud til at være en gammel reklame, har derfor ændret min score)

7. lokakuuta 2025

Hej Glenn

Tilbuddet du henviser til, gjaldt en Fiat 500e, som på daværende tidspunkt faktisk blev udbudt uden udbetaling. Bilen blev dog hurtigt leaset ud, og derfor stoppede vi kampagnen. De fleste af vores biler har 5.000 kr. i udbetaling hvilket vi stadig synes er en lav entre pris for at komme i gang med at lease.

Vi beklager, hvis du har oplevet, at informationen ikke var opdateret i overgangsperioden. Vi gør vores bedste for altid at være fuldt transparente med priser og kommunikation, så man som kunde føler at vores markedsføring stemmer overens med selve produktet.

Ondrive Leasing

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin