Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desværre lige 6 måneder før kontraktens udløb har Ayvens opkøbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke på e-mails og ringer a... Näytä lisää
Anbefalingen herfra er at gå langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle på værksted i 3 uger! Efterfølgen... Näytä lisää
Min søster oplevede desværre en uheldig situation, hvor hendes bil blev totalskadet, selvom værkstedet havde sagt, at hun ville få en ny bil. Det gjorde hun desværre ikke, og hendes leasingk... Näytä lisää
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjordt det . Hvis I leder efter en firmabils-løsning så find en anden . De svarer ikke på henvendelser efter mere end 1 måned , måtte vente 4 timer på at... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Re-leasing til private er velfungerende
Hej, har lige privatleaset bil hos Ayvens, salgsorganisationen er proaktiv og professionel, samarbejdet med back-office er ikke helt på plads endnu, primært på kommunikationssiden, men alt klappede som det skulle, og prisen/aftalen er særdeles god. Jeg forventer ikke yderligere samarbejde med Ayvens fremadrettet, da alt ud over leasingydelsen, sker gennem autoriseret forhandler. Så indtil videre er jeg godt tilfreds, og finder re-leasing konceptet til private ret attraktivt. Vh Per

Vastaus yritykseltä Ayvens
Der er vist ingen hjemme..
Har i 14 dage forsøgt at komme i kontakt med Ayvens, da jeg ville lease en bil. Men da de ikke har gidet svare og efter at jeg har tjekket Trustpilot, bliver det aldrig nogensinde aktuelt. De vil åbenbart ikke have tilfredse kunder

Vastaus yritykseltä Ayvens
Den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet
Når man vil lease, er de lynhurtige til at svare og få en aftale i hus. Men når først kontrakten er underskrevet, forsvinder al service.
Det er nærmest umuligt at få fat i dem – mails og henvendelser bliver ignoreret.
De sender fakturaer og rykkere på biler, jeg slet ikke længere har, hvilket er helt uacceptabelt.
Hele organisationen virker rodet, uprofessionel og uden styr på noget som helst.
Jeg har aldrig før oplevet så dårlig kundeservice. Som kunde føler man sig fuldstændig efterladt, og jeg kan på ingen måde anbefale ALD/Leaseplan/Ayvens til andre.

Det er ren bondefangeri
Det er ren bondefangeri.
Vi får fortsat rykkere på en leaset bil der er indleveret til tiden for snart 3 måneder siden.
De svare ikke længere på mails, og det er umuligt at komme igennem til dem på telefon.
Hold jer væk!
Elendig service
14 dage for at svare på henvendelser. Derefter bare elendig service. Var oprindelig Leaseplankunde men er blevet opslugt af Ayvens. Leaseplan fandt løsninger på at servicere en Tesla i nærområdet. Ayvens vil have mig til at køre 60 km og ikke stille en lånebil til rådighed. Svaret er at jeg bare kan ringe tik Europcar… elendigt elendigt elendigt!

Leaset brugt bil via Gomore
Leaset brugt bil via Gomore. Deres partnere hos ALD/Ayvens er umulige komme i kontakt med. De svarer ikke på mails, og deres telefoner går bare på svarer.
Bilen blev leveret på nedslidte dæk - og de løber fra aftaler. Kan IKKE anbefales. :(

Vastaus yritykseltä Ayvens
Ayvens svindler deres kunder og spiller uvidende
Jeg leasede en Renault Megane fra Ayvens i 1 år. I løbet af dette år fik jeg en faktura på nogle leje biler som ikke tilhørte mig. Navnene noteret var også langt fra mit. Denne faktura kontaktede jeg Ayvens omkring og de lovede at fjerne den. 1 måned senere fik jeg en rykker og kontaktede igen Ayvens som igen lovede mig at fikse det og at jeg ikke ville bøvle mere med den faktura. Jeg fik dem også til på skrift at skrive denne faktura ikke tilhører mig. Slut juli afleverer vi så vores bil, da vi har opsagt leasing aftalen. Vi betaler den ekstra måned som Ayvens forlanger (Selvom den ikke giver mening?), de betaler den jo tilbage igen, lover de. D.d. 8 September efter adskellige opkald har jeg stadig ikke fået mine penge retur. Idag ringer jeg til kundeservice som igen nævner fakturaen der ikke tilhører mig, samt siger de har sendt til bogholderiet at jeg skulle få en bankoverførsel, han kan dog se det aldrig blev gjort. Han tjekker så den faktura der ikke tilhører mig, og siger der ikke står nogle noter på den om at den ikke tilhører mig. Så trods lovning på skrift og tale af flere gange, sidder denne faktura STADIG på mit kundenummer. Jeg blev lovet at de ville vende tilbage idag, og at de ville sende mine penge. Men nu i slutningen af dagen har jeg intet hørt... Præcis samme som jeg blev lovet sidste uge, der hørte jeg heller ikke mere, samt intet stod i deres system. Ayvens virker til at være en virksomhed der forsøger at svindle sig til kunders penge, og håber de opgiver kampen. Det har jeg dog ikke tænkt mig, så jeg sender denne videre i systemet.
Kort fortalt:
HOLD JER LANGT FRA AYVENS!
Edit: I har nu IGEN sendt mig en Kreditnota der ikke tilhører mig. Har forsøgt at kontakte jer på collections, complaint samt kundeservice email. Men intet svar.. jeg er IKKE kunde ved jer mere, totalt uacceptabelt at i stadig sender regninger der ikke tilhører mig!
Så igen
Hold jer langt fra Ayvens

Forfærdelig virksomhed
Forfærdelig virksomhed. Overholder ikke den skriftlige aftale. Har forsøgt at få dem til at besvare mine mails de sidste 2 måneder uden held.
Den ene mail er vedrørende de ikke vil påtage sig en regning for fejl på bilen.
Den anden mail er vedrørende jeg ønsker at opsige min leasingaftale og ikke engang det kan de finde ud af at bekræfte

Vastaus yritykseltä Ayvens
Det er så godt som umDet er så godt som umuligt at komme i kontaktuligt at komme i…
Det er så godt som umuligt at komme i kontakt med Ayvens - forvent intet svar og ingen handling...

Vastaus yritykseltä Ayvens
Charged for charging cable that was not included (Ayvens only copy pasted, no added value)
TERRIBLE. I´m still in the process of trying to get a correct invoice. I had a hybrid car on leasing, which did not include the charging cable (I have proves of my own purchase and confirmation from dealer and from Ayvens that it was not included). When returning, FDM's report indicated it was missing because they had to note it, they didn't have the contract details. When I wrote to Ayvens, advising not to consider this charge from the report, they confirmed the cable was not part of the contract. However, a month later I got an invoice from Ayvens exactly with the same value from FDM's report, no correction on the charge of the charging cable. I wrote and spoke to them, they said it was going to be corrected, no corrected invoice received yet. I received the invoice on a Saturday, due in 7 days, next Saturday (tomorrow) and I cannot pay it because is wrong. No response from Ayvens. Terrible experience!!! Terrible. And when talking to them, very offensive tone.
Update 19/09. I send emails twice a week, I talk every week, and still no revised invoice. All of them agree that the charging cable has to be removed from the invoice, but none do something. I sent emails to privatkunderservice, to collection, to complain, please help. Now, I'm leaving out of Denmark now and each call is very expensive. I want to pay and close this service for good.

Vastaus yritykseltä Ayvens
Undgå at lease bil hos Ayvens/ALD Carmarket.
Anbefalingen herfra er at gå langt udenom Ayvens(ALD Carmarket)
Store problemer med at holde hvad de lover.
De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle på værksted i 3 uger!
Efterfølgende har vi måtte kæmpe med deres kundeservice/regnskabsafd. i måneder for at få bragt orden i tingene - har ventet over 2 måneder på kreditter fra deres side.
Vælg en anden leverandør!

Det sejler fuldstændigt..!
Jeg har leaset gennem GoMore, som i sidste ende er Ayvens.
De har på ingen måde styr på noget. Deres selvbetjeningsside er mere til pynt end til gavn – alt, hvad man registrerer der, sker der i hvert fald intet med.
Jeg har fx spurgt til registreringen, så jeg kan køre til udlandet. Her en måned senere venter jeg stadig på svar.
Jeg fik også en skade, da jeg ramte et rådyr. 10 dage efter min skadesanmeldelse havde jeg stadig ikke hørt noget. Efter flere forsøg fik jeg endelig fat i en medarbejder, som blot sagde, at jeg selv skulle finde et værksted, og at vi kunne lave anmeldelsen over telefonen – “for så var det jo klaret”.
14 dage senere (altså en hel måned efter den første anmeldelse!) får jeg så en mail om, at jeg skal anmelde skaden?!
Den mail har jeg naturligvis svaret på – men siden da har der været fuldstændig radiotavshed.
Mit råd: Lease din bil et andet sted. For hold da op, en rodebutik – her sejler det hele! Men pengene hver måned, ja, dem skal de nok sørge for at opkræve!

Vastaus yritykseltä Ayvens
Svarer ikke, returnerer ikke tilgodehavende og snyder med skade
Efter godt og vel 3 måneder har vi ikke hørt om leasingbil, som vi har afleveret trods 3 emails. Ingen er blevet besvaret.
Ayvens har ikke tilbagebetalt forudbetalt ydelse på DKK 4223 for måneden efter afleveringen.
De kræver udskiftning af forruden til trods for, at stenslaget størrelse og placering i følge partneren Carglass berettiger en reparation af stenslaget, som er dækket af forsikringen.
Har ikke tillid til Ayvens.

Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Totalt inkompetente og umulige at komme i kontakt med. Bliver ved med at sende rykkere på en leasing bil, der forlænget er afleveret. Sendt utallige mails med dokumentation og ventet i flere lange telefonkøer for at forklare dem deres fejl. Alt sammen uden succes.
Ikke eksisterende kundeservice!
Jeg har gentagne gange forgæves forsøgt at bestille registreringsattest del 1 på min leasingbil, da jeg skal køre i udlandet. Intet svar overhovedet, hverken via deres selvbetjening eller mail. Telefonen bliver ikke taget.
Værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet!

REN FUSK!!!!!
REN FUSK!!!!!
Vi bliver ved med at modtage opkrævninger og rykkere på en bil, vi leasede for et år siden, og som er afsluttet! De bliver ved med at love, at de får styr på det til den næstkommende måned, men så kommer der en ny rykker og en trussel om inkasso, trods vi ikke var nogle udestående beløb, der mangler at betales!! Vi politianmelder snart!
KAN IKKE ANBEFALE LEASING GENNEM AYVENS!!!

Snyder og lyver
Tidligere LeasePlan kunde, som desværre blev opslugt af Ayvens. Kundeforholdet varede 3 år og 7 måneder.
Ved aflevering var der en rids i et fælg - fair nok - det er selvfølgelig en værdiforringelse. Men at vi skulle betale for et nyt fælg + et par hundrede ekstra var ikke i orden.
Deudover blev vi løjet for. Og fik forskellige modstridende forklaringer. Alt i alt en dårlig oplevelse.Gad vide hvordan det må være at sidde i telefonen med en kunde der føler sig snydt og skal lyve.
Konklusion: Aldrig igen - på et tidspunkt må Ayvens lukke og slukke, når de har valgt at behandle kunderne som en pengemaskine :-(

Øv øv øv
Øv øv øv. Vi afleverede en super fin bil som der ikke var en eneste finger at sætte på, ifølge fdm manden. Jeg orienterede manden om at nøglen til anhænger trækket ikke var til stede, hvilket den aldrig havde været, og var bekræftet af sælger på mail ved udleveringen. I rapporten står der så pludselig at anhængertrækket mangler!!!!! På trods af at anhængertrækket tydelig ses på de billedet fdm manden har taget. Jeg tager fat i ayvens, de lover at ringe tilbage til mig. Det sker selvfølgelig ikke. Jeg skriver derfor en mail til sælgerne som jeg har haft kontakt med hele tiden, og fortæller at jeg jo har de gamle mails osv. på trods af det modtager jeg en regning på over 3000 kr for manglende anhænger træk. Jeg kontakter igen sælger, og han videresender så en mail, som han har sendt til sin kollega om at slette denne regning. Jeg går ud fra alt så er i orden. Men i dag, 3 uger efter kontakt modtager jeg en rykker på regningen, altså på det manglende anhænger træk som er vist på de billeder fdm manden tog!!! Stop stop stop. Det er sku da ikk i orden.
Du skriver at jeg skal skrive til jeres “klage” mail. Men det hjælper jo intet når de ikke svarer? Jeg har skrevet til sælgeren også. Ingen svarer! Det fanme et godt koncept i har kørende👍 heldigvis ved jeg at i ikke får en eneste krone af mig, om vi så skal tage den i retten!

Vastaus yritykseltä Ayvens
Hold dig væk og spar dig selv for problemer.
Tør du tage chancen?
Måske er du heldig og får en problemfri bil - men hvis ikke, ja så kan du måske se frem til en masse bøvl. Du skal i hvertfald ikke regne med at Ayvens tager fat om problemet og løser det. I skrivende stund er der gået 4 mdr., hvor Ayvens enten har været passive eller har modarbejdet det autoriserede værksteds forsøg på at udbedre fejl som ovenikøbet er dækket af fabriksgarantien. Nu håber jeg at FDM kan hjælpe.
Opdatering 04-09-2025:
Fejlen er stadig ikke udbedret. Teknisk afdeling henviser nu til kundeservice. Måske fordi de er løbet tør for kolleger som de kan sende sagen videre til. Kundeservice beklager de lange svartider :0). Det er efterhånden til at grine ad.
Opdatering 20-09-2025:
Svaret fra Ayvens er set før - de henviser til endnu en afdeling som aldrig svarer - det er nu 5. instans jeg bliver henvist til så den hopper jeg ikke på.
Nu går jeg efter annullering af kontrakten.

Ayvens
Ayvens
Var ude ved dem i sidste uge og deres brugte biler har været leasing biler hvor de har tjent kassen på dem.
De sælger deres biler med meget stor fortjeneste og bilerne er op med 2 år eller mere.
Quickimport
Henter nærmest helt nye biler med besparelser på op mod 60.000kr og tager 6500kr for det.
Stop med at støtte Ayvens da deres fortjeneste er alt for stor.
Og de behandler deres kunder dårligt.