Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desværre lige 6 måneder før kontraktens udløb har Ayvens opkøbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke på e-mails og ringer a... Näytä lisää

Anbefalingen herfra er at gå langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle på værksted i 3 uger! Efterfølgen... Näytä lisää

Min søster oplevede desværre en uheldig situation, hvor hendes bil blev totalskadet, selvom værkstedet havde sagt, at hun ville få en ny bil. Det gjorde hun desværre ikke, og hendes leasingk... Näytä lisää

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjordt det . Hvis I leder efter en firmabils-løsning så find en anden . De svarer ikke på henvendelser efter mere end 1 måned , måtte vente 4 timer på at... Näytä lisää

1,5

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Dårlig service og snyd

Jeg havde, ligesom mange af de andre anmeldelser, leaset min bil hos ALD som nu (desværre) er overgået til Ayvens. Ved tilbagelevering af bilen blev jeg opkrævet 4.000 kr for ridser på fælg, på trods af at de var registreret allerede ved udlevering af bilen.
Kundeservice er umulig at få fat i, jeg har skrevet flere mails og ringet mange gange i over en måned.

26. kesäkuuta 2025

Hej Inger

Tak for at give dig tid til at sende os et review på trust pilot.

Vi er selvfølgelig kede af at høre at dette er din oplevelse. Vi er bevidst om at vores integration mellem LeasePlan og ALD Automotive har skabt en del udfordringer for dig som kunde, og dette har påvirket vores svartider både på mails og telefonen.
Dette beklager vi meget!

Du er altid velkommen til at skrive til os på: complaint.dk@ayvens.com

Ayvens Danmark

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…

De svarer ikke på henvendelser efter mere end 1 måned , måtte vente 4 timer på at få udleveret ny bil da de ikke kunne levere nummerplader . Nu 3 måneder senere har de så spærret mit ladekort uden forklaring . Alt hos dem sejler

25. kesäkuuta 2025

Har ikke modtaget penge

Jeg har afleveret min bil den 31/3 2025 og fik kort tid efter en kreditnota, hvor der stod, at jeg ville modtage penge. Siden har jeg kontaktet dem et par gange, hvor de har beklaget - og pengene ville blive overført til min konto den efterfølgende onsdag (svar fra NF Fleet den 12/5 2025). Pengene kom ikke ind på min konto, og jeg skrev igen den 30/5 2025.
Den 16/6 får jeg endelig svar - men denne gang er det ikke længere NF Fleet men Ayvens. Jeg bliver videresendt til bogholderiet. Den 18/6 skriver bogholderiet, at jeg skal oplyse mit kontonummer - når de har modtaget dette, vil de overføre pengene med det samme.
I dag har jeg endnu ikke modtaget mine penge og min tålmodighed er sluppet op!

31. maaliskuuta 2025

Hej Runa

Det lyder, som en rigtig kedelig oplevelse og det er bestemt ikke det, at vi som virksomhed ønsker, at du skal opleve.

Såfremt du har stadig ikke har fået svar på din henvendelse, så anbefaler jeg, at du sender os en beskrivelse af din klage til: complaint.dk@ayvens.com

Ayvens Denmark

Det er en rigtig trist historie ...

Det er en rigtig trist historie hvor ALD var en fantastisk samarbejdspartner for vores virksomhed. Hurtige hjælpsomme og med gode løsninger, så gik det til Leaseplan og stadig ok men slet ikke i nærheden af ALD. OG NU...Ayvens har ikke styr på selv de simpleste processer og man får ingen support eller service. Der er ingen App til at hjælpe vore bil brugere og alting tager måneder istedet for dage før i tiden. Det er en trist historie og virkeligt et skole eksemple på at 1+1 ike giver to men nærmere minus en.

19. kesäkuuta 2025

Hej Jimmy.

Du har ret. Det har ikke været nemt at være kunde i den integrations-proces der har været mellem LeasePlan og ALD Automotive Danmark, og vi er enormt kede af den konsekvens, det har haft for dig som kunde og den oplevelse du står tilbage med.

Vi arbejder på at få styr på de utilsigtede konsekvenser en så stor integration har og vi vil gøre alt for at vende din dårlige oplevelse til en god oplevelse igen.

Du kan altid, hvis du har brug for det, sende os mail med en beskrivelse af din oplevelse eller klage over din oplevelse: complaint.dk@ayvens.com

Ayvens Danmark

Which Inkasso firm do you use??

Which Inkasso firm do you use??? I just want to know.

19. kesäkuuta 2025

Hi Jocky

Please if there is anything we can help with in this regard reach out to us via mail: complaint.dk@ayvens.com

Kind regards,

Elendig service

Elendig service, især hos collections. Har ikke udbetalt pengene som de har opkrævet forkert og arrogant holdning. har fået en email med kreditnota men sender ikke pengene retur,

11. kesäkuuta 2025

Hej,

Det lyder som om du har haft en rigtig uheldig oplevelse.
Jeg håber, at du har fået dine penge udbetalt.

Skulle dette ikke være tilfældet, så anbefaler jeg, at du sender en mail til: complaint.dk@ayvens.com

Hold jer væk!

Belært af historier på Trustpilot, valgte jeg ikke at betale den opkrævning på leasingydelse, de sendte, for måneden efter min leasingaftale ophørte. De har sendt to rykkere og truer med inkasso, på trods af, at jeg har bedt dem om at vise mig det sted i leasingaftalen, hvor jeg har skrevet under på, at jeg forpligter mig til at betale efter udløb af aftalen (det sted i aftalen findes sjovt nok ikke).

I forbindelse med aflevering af bilen, oplyste FDM mig om, at leasingselskabet havde bedt dem om at notere alle skader, også dem, der jf. leasingaftalen blev betegnet som ‘acceptable’.

Det er bondefangeri af værste skuffe.

1. huhtikuuta 2025

Hej Louise

Det er tydeligt, at forstå at din kundeoplevelse har været rigtig dårlig.

Jeg kan forsikre dig om, at vi ikke forsøger at bondefange dig eller vores kunder i vores leasingaftaler.

Vi tager din feedback til os og takker dig for, at du har givet dig tid til at sende dette review til os, da vi altid vil bestræbe os på at forbedre vores kunderejser.

Du kan altid sende din klage til os på: complaint.dk@ayvens.com.

Elendig service – frarådes kraftigt

Elendig service – frarådes kraftigt
Forsøgte at forlænge min leasingaftale, men blev mødt af dårlig kommunikation og manglende opfølgning. Fik ingen svar på mails, dokumenter dukkede aldrig op som lovet, og jeg modtog endda en udløbsnotifikation uden nogen forudgående information. Intet forsøg fra Ayvens på at hjælpe. Da jeg forsøgte at kontakte dem, var kontoret lukket. Til sidst blev jeg bedt om at aflevere bilen uden reelt forsøg på at løse sagen. De lavede endda en forkert afhentningsbestilling, som jeg selv måtte få annulleret via FDM. Jeg kan på ingen måde anbefale at lease gennem Ayvens.

2. kesäkuuta 2025

Hej Kristian

Tak for din feedback og beklager, at du også her får et ret sent på dette. Vi har først fået adgang til vores Ayvens konto for nylig efter integrationen mellem LeasePlan og ALD Automotive.

Det er bestemt ikke denne oplevelse, som vi ønsker at vores kunder har, men desværre har vores integration påvirket din kundeoplevelse, og skabt en masse utiisigtede udfordringer for dig. Det er meget beklageligt!

Såfremt du ikke har fået løst din sag endnu, så er du meget velkommen til at skrive til os på: complaint.dk@ayvens.com med en beskrivelse af din oplevelse, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig videre.

Det er bestemt ikke

Manglende tilbagebetaling

Jeg har haft en leasingaftale hos Ayvens. Til trods for at bilen er afleveret og aftalen afsluttet, bliver der stadig trukket penge fra min konto. Jeg har kontaktet Ayvens flere gange – både via mail og telefon – men får enten ingen svar eller blot vage beskeder uden handling.

Det er helt uacceptabelt, at et professionelt leasingselskab ikke stopper uretmæssige betalinger eller returnerer pengene, de uberettiget har trukket. Som kunde står man magtesløs og skal bruge tid og energi på at få sine egne penge tilbage.

Jeg kan desværre ikke anbefale Ayvens og vil opfordre andre til at være meget opmærksomme, hvis de overvejer at lease via dem.

2. kesäkuuta 2025

Hej Mathias.

Det er beklageligt, hvis du har haft en oplevelse af at vi bare trækker penge fra din konto.

Nu kender jeg ikke din specifikke sag, så jeg kan desværre kun svare tilbage i en generel betragtning.
Det er generelt således, at man betaler for den kommende måneds leasingaftale forud (dette gælder alle vores leasing aftaler) og når bilen opgøres efter endt leasing aftale, så tilbagebetales evt. udestående til din konto igen. Dette er en udfra et regnskabs teknisk perspektiv.

Den bedst vej for at rejse en klage er via mail: complaint.dk@ayvens.com. Så hvis du stadig har udfordringer anbefaler jeg, at du skriver til denne mail.

venlig hilsen

Bedrageri

Har solgt min bil for 35.000 kr i forbindelse med køb af ny bil. Det er 3 uger siden og Ayvens har trods adskillige henvendelser endnu ikke udbetalt pengene. De bliver politi anmeldt i dag.

5. toukokuuta 2025

Hej,

Det er da kedeligt, at det skulle komme dertil.

Såfremt du har en klage til os kan jeg anbefale, at du skriver til os på mail: Complaint.dk@ayvens.com

Ayvens Danmark

Virkelig elendig kommunikation og service

Har rakt ud flere gange på mail og telefon til Ayvens vedrørende spørgsmål til min leasingkontrakt uden svar overhovedet. For at det ikke skal være løgn omhandler det rod med datoerne i kontrakten. Rod og atter rod

24. toukokuuta 2025

Hej Rene

Tak for din feedback.

Jeg kan anbefale, såfremt der ikke er kommet styr på dette, at du skriver til vores klage mail: complaint.dk@ayvens.com

Venlig Hilsen

Manglende udbetaling af kreditnota

Venter nu på 2. Måned på at få en kreditnota udbetalt, efter at Ayvens har opkrævet for meget.
Kreditnotaen har jeg fået tilsendt i marts, og her står at pengene udbetales ultimo måned….-der er dog stadig ikke gået nogen penge ind på min konto.
Jeg har flere gange været i kontakt med medarbejdere, som lover at pengene bliver udbetalt snarest. -hvad er snarest for jer? For det her virker håbløst.
Det må være på tide at der kommer højere instanser ind over alle de sager I har liggende.

22. toukokuuta 2025

Hej Louise

Tak for din henvendelse.

Det er naturligvis ærgerligt, at du ikke har fået pengene udbetalt. Du skal selvfølgelig have pengene udbetalt.

Jeg sender denne besked videre til de rette kolleger, som kan hjælpe.

Du ønskes en god weekend :)

Ayvens

Ayvens skylder penge, men udbetaler ikke

***Opdatering***
Ayvens tilbagebetalte 12. juni de penge, de skylder. 4 måneders tovtrækkeri. Det krævede flere henvendelser via Gomore, fordi Ayvens blev ved med at ignorere mine henvendelser. Jeg er 100% sikker på, at jeg ikke havde haft pengene på min konto, hvis ikke Gomore havde lagt pres på Ayvens og blandt andet henvendt sig direkte til chefen for Collection-afdelingen, som står for udbetalinger. Jeg holder fast i, at jeg aldrig igen leaser hos Ayvens.
***opdatering***

Ayvens kontaktede mig i februar 2025 vedr. en regning/selvrisiko, der angiveligt ikke var betalt i forbindelse med udskiftning af forrude i 2024 på min leasede bil.

Skaden har aldrig fundet sted, og Ayvens anerkendte fejlen i løbet af telefonsamtale, hvor Ayvens lovede at lukke sagen. Ved næste leasingopkrævning trak Ayvens alligevel beløbet for selvrisiko på skaden, der aldrig er sket. Jeg opdagede det desværre først, da pengene var trukket via betalingsservice, men kontaktede straks Ayvens, da jeg opdagede det i begyndelsen af marts. Ayvens kom igen frem til, at det var en fejl og bekræftede, at jeg skulle have pengene retur.

Siden da har jeg sendt adskillige mails og ind i mellem ventet uger på svar, ligesom jeg har talt i telefon med medarbejdere, uden at der sker noget.

Jeg har kontaktet og søgt hjælp hos Gomore, som jeg leaser via, eftersom Ayvens ikke længere svarer på mine mails. Det medførte i april, at Ayvens sendte en kreditnota, hvor de skriver, at de ca. 4500 kr. udbetales ultimo måned.

Siden da er intet igen sket. Jeg har ikke modtaget pengene og Ayvens svarer ikke på mine mails om, hvornår jeg kan forvente pengene retur.

Det er svært ikke at få tanken, at det er den forretningsmodel Ayvens har over for privatkunder, når man læser øvrige anmeldelser. Enden for mig bliver nok forbrugerankenævn, opsige leasingkontrakt og aldrig mere Ayvens.

20. toukokuuta 2025

Hej LN

Tak for din henvendelse.

Jeg sender denne besked videre til de rette kolleger, som kan hjælpe.

Du ønskes en god weekend :)

Meget mangelfuld kundeservice

Har firmaleasing via Ayvens, som desværre overtog Leaseplan - for hold nu op, der er INTET styr på tingene. 2 små eksempler; bilen skulle leveres hos min virksomhed - det havde Ayvens ikke orienteret bilforhandleren om. Ingen brændstorkort er fulgt med, efterfølgende er der fulgt op med dem 3 gange og så har de gudhjælpemig stadig ikke bestilt dem!

1 stjerne er 1 for meget.

15. toukokuuta 2025

Hej Dan

Tak for henvendelse.

Det lyder til, at du har haft en kedelig oplevelse med Ayvens, og det beklager vi naturligvis. Sådan skal det ikke være, og vi kan kun beklage. Vi har haft ekstraordinært travlt, og denne er desværre faldet mellem to stole.

Jeg går videre med denne besked, og du hører fra os hurtigst muligt.

Jeg håber, at du ellers har haft en god oplevelse med din bil.

Du ønskes en skøn tirsdag.

Rod i alle processer...

Vi har returneret bilen for over 2 måneder siden og bliver derefter opkrævet for de efterfølgende måneder. Slutopgørelsen indeholder store fejl, og der er ingen specifikation af bilens omkostninger ved aflevering. Bogholderiet sender meningsløse beskeder og refererer til fakturaer og beløb, som aldrig er sendt. Jeg forestiller mig, at sammenlægningen af Leaseplan og ALD har givet rod i alle processer. Det er hele vejen rundt, at kundeservice og bogholderi halter.

30. huhtikuuta 2025

Hej Jesper

Tak for din henvendelse.
Det lyder som om, at der har været lidt rod i processerne. Det er ærgerligt, at dette skete, og jeg er gået videre med din henvendelse så den kan blive løst.

Jeg håber, at du ellers har haft en god tid hos Ayvens og at du har været glad for din bil.

Ha' en skøn mandag! :)

Bh Ayvens

Dårlig service efter aflevering af bil

Min leasede bil, er blevet opsagt og leveret hos FDM 26/2 - 25, den var leaset via Leaseplan. Marts måned´s leasing blev betalt og forventes naturligvis returneret, i stedet fremsender i April måneds regning, som jeg heldigvis afviste.
Har modtage slutopgørelse, og venter nu stadigvæk efter 2 månder at modtage beløbet retur.
Jeg har skrevet og talt med kundeservice som siger de nok skal ta’ sig af det, men intet sker.
Har talt med en leder i går, som heller ikke er vendt tilbage. Det er Ayvens også kendt for.

11. maaliskuuta 2025

Hej Henrik

Tak for din henvendelse. Det lyder som en ærgerlig oplevelse, og det skal du naturligvis ikke igennem. Det beklager jeg!

Jeg har personligt taget denne henvendelse og gået videre med den, så den kan blive løst hurtigst muligt.

Jeg håber, at du har været glad for bilen, og at du har haft mange gode rejser i den.

Du ønskes en skøn mandag! :)

Bh Ayvens

Ingen udbetaling trods anerkendelse af erstatning

Jeg har et forsikringskrav mod selskabet. Blev kørt ned af en af deres kunder.
De har påtaget sig erstatningen på et ganske beskedent beløb - men…….
Der er “problemer med udbetaling” generelt i firmaet som har stået på siden januar???
Hvilket forsikringsselskab udbetaler ikke erstatning gennem 3 mdr og svarer ikke på mails og telefonopkald: Autoclaim Danmark

28. huhtikuuta 2025

Hej Martin

Tak for din henvendelse.
Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din udbetaling endnu.
Jeg er personligt gået videre med din henvendelse, og du hører fra min kollega snarest.

Bh

Rod, rod og atter rod. Sørgeligt forfald efter fusion af 2 ellers gode firmaer

Rod, rod, rod, rod...... Har efter 11 måneder afleveret bilen i februar, selvom der var ændret km for MEGET lang tid siden, så får jeg regning på overkørt. Det har taget virkelig mange mails, telefon opkald og lovninger på at nu er det løst...... Har brugt UENDELIG lang tid på at udrede det. Nu sender de så igen fakturaer frem til mig for betaling. En faktura der er kreditteret for længe siden (deres egen fejl), og som andre skriver så får man fat på mailrobotter med standard svar - eller slet og ret ikke får svar.

Jeg er begyndt at fremsende faktura på min spildte tid. Så må vi se hvad der sker, når de smager deres egen medicin.

24. huhtikuuta 2025

Hej Morten

Jeg er ked af at læse, at du har haft en kedelig oplevelse med aflevering af din bil. Sådan skal det naturligvis ikke være, det skal selvfølgelig være i orden.

Jeg skal personligt sørge for, at denne henvendelse bliver taget hånd om. Jeg går videre i teamet, og du får svar hurtigst muligt.

Jeg håber ellers, at du har været glad for din leasingbil, og at du fik kørt mange gode ture i den.

Du ønskes en skøn mandag!

Bh Ayvens

Elendig behandling af sine kunder

ALD/Ayvens reagerer ikke på min mail i over en måned, trods for rykkere fra Gomore (som er den platform jeg har leaset igennem, men ALD/Ayvens ejer bilen). Rar kundeservice i telefonen, men på mail ændrer tonen sig og så er man hård og kontant til trods for at man har ydet den mest elendige service overfor sine kunder. Den sædvanlige smøre på Trustpilot med “skriv til kundeservice så hjælper vi dig videre” de gør ingenting!

10. huhtikuuta 2025

Hej Dias

Tak for din besked. Jeg er ked af at læse, at du ikke har haft en god oplevelse med Ayvens. Sådan skal det naturligvis ikke være.

Jeg vil personligt gå videre med denne besked til de relevante, så der kan komme orden i sagerne igen.

Du ønskes en skøn dag :)

Bh

elendig service.

12. huhtikuuta 2025

Hej Matias

Vi er kede af at høre, at du synes, at vores service er elendig.

Der er naturligvis ingen, der skal have en dårlig oplevelse, så det skal vi have ordnet :)

Vil du ikke sende en mail til vores kundeservice, så hjælper vi dig gladelig videre :)

Ha' en skøn påske!