Autoprocare Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Alex fortjener til fulde sine 5 stjerner, for absolut veludført arbejde og hans venlige, imødekommende, dedikerede og servicemindede væsen. Det er den 4. bil i vores familie, der får udført polering,... Näytä lisää

Kan varmt anbefales! Min sorte Audi Q4 blev poleret og lakeret. Jeg afleverede bilen kl. 09:00, og den var klar igen kl. 16:00. Super flot resultat, professionelt udført og jeg er totalt tilfreds. Man... Näytä lisää

Ellekær 5A, Herlev: Har lige fået keramisk coatet min 3 år gamle Audi Q4 - står nu lige så flot i lakken som da jeg købte bilen som ny. Fantastisk god service- fik låne bil uden betaling, kommer tilba... Näytä lisää

Helt i top oplevelse, fik en keramisk coating med 10 års garanti også i dørfalse og fælge på min VW T-Roc. Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen. Alex der udfører arbejdet som o... Näytä lisää

1. Auton puhdistuspalvelu
  2. Autopesu

AutoProCare er et team med en fælles passion for biler. Vi går op i at levere de absolut bedste resultater inden for bilpleje. Resultaterne skaber vi uden at gå ned på kvalitet og på kompromis med servicen. Vi udfører bilpleje til alle slags biler og er specialister indenfor rengøring, polering og coating af biler.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god og behagelig oplevelse

Super god og behagelig oplevelse, lige fra aflevering til afhentning. Grundig beskrivelse af hele processen - og et resultat der matchede forventningerne. Det er jo som en ny bil. Min ridse på kølerhjelmen fra en fransk ged der mente at skulle stå på den, kan ikke ses mere. Og nogle aftegninger fra noget uheldig kemi er også væk.

21. syyskuuta 2023

Slidplamager væk…

Lakken på min hvide golf var blevet skrubbet med en grydesvamp og havde matte ridsede plamager. Efter behandling hos autoprocare skinner den igen som før. Tak for jeres stædige indsats.

19. syyskuuta 2023

God anbefaling

Meget høflig personale og super god oplevelse. Jeg er utrolig tilfreds med deres rengøring og anbefaler helt sikker! ☺️ Neco, Volkswagen Caddy

18. syyskuuta 2023

Super service

Super lækker service. Bilen var meget beskidt, og kom derfra næsten helt ny. Er fuldt tilfreds. plan om salg af bil .Ps bil blev solgt lige efter. Bruger dem gerne igen

1. syyskuuta 2023

Super lækker service

Super lækker service. Bilen var meget beskidt, og kom derfra næsten helt ny. Er fuldt tilfreds. Ventetiden var i hyggelige omgivelser med fri sodavand the/kaffe og fri wifi. Bruger dem meget gerne igen

7. syyskuuta 2023

Super kvalitet

Min Fiat 500XL trængte til en grundig rens invendigt og udvendigt samt en grundig sæderens. Autoprocare lavede en fantastisk flot stykke arbejde til min fulde tilfredshed. den venlige og imødekomne kundeservice gjorde kun oplevelsen bedre. jeg kan virkelig anbefale dem hvis din bil er blevet lidt "træt" at se på.

12. heinäkuuta 2023

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk. Havde nogle værre ridser i lakken, som jeg var i tvivl om overhovedet kunne fjernes uden at bilen skulle have en fuld (om)lakering.

Ringede til Autoprocare - ingen svar. 3 min. senere bliver jeg ringet op af René (det er god stil). Fortæller ham om mit problem (bilens), som han mener han godt kan ordne, da han har haft en anden kunde med samme problem. OK til historien og jeg tænker fedt! Han kan ordne det samme dag endda - ja tak!
Bliver venligt modtaget og betjent. René gennemgår med mig hvad der skal ske - super godt. Jeg kan endda sidde i deres lækre lokaler og arbejde mens jeg venter (inkl. sodavand :-)). Helt perfekt.
30 min senere er bilen renvasket og ridserne væk. Noget jeg havde grublet over hvad f...... jeg skulle gøre ved var fikset på no time -- og så endda til en yderst fair pris.

Varmeste anbefalinger herfra!

4. toukokuuta 2023

Super polering og keramisk coating hos…

Super polering og keramisk coating hos Autoprocare. Jeg kørte min helt nye Tesla Model Y direkte fra afhentning og til Rene hos Autoprocare, for at sikre den inden turen sydpå til Italien. Det var jeg glad for. Det er tydeligt at Rene går op i sit arbejde og bilen fik både monteret PPF på de mest udsatte steder og en prof keramisk coating af lakken. Både arbejdet og servicen har været helt i topmog jeg er glad for jeg valgte Rene og Gitte til at stå for arbejdet. Søde mennesker og låbebil og nidkærhed for det udførte arbejde. Stor anbefaling herfra.

29. kesäkuuta 2023

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Dejligt at komme et sted hvor der er passion for arbejdet med flot kvalitet og resultat til følge. Her gå's ikke på kompromis med kvaliteten.
Har været andre steder, men hos Autoprocare rammer den helt klart 5 stjerner.
Jeg komme igen med min sommerbil

20. heinäkuuta 2023

Havde selv lavet nogle poleringsridser…

Havde selv lavet nogle poleringsridser i min køler . Rene har tidligere poleret bilen til UG 😉 . Så tager ud til Rene som er danmarks svar på god service . Han fikser det med det samme . Sådan en service er man ikke vant til i dagens Danmark
Min livline ……

20. heinäkuuta 2023

Super service.

En god gang polering og en gang coating.
Sådan holder min bil sig flot i forhåbentlig mange år. . Meget professionel indstilling til opgaven. Er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen hvis der bliver skiftet.

14. kesäkuuta 2023

Polering og kundeservice i top!

Jeg havde desværre fået en del ridser i min 1,5 år gamle Mustang Mach-E, som jeg har været vildt ærgerlig over. Efter at have talt med Rene i telefonen, var jeg ikke i tvivl om at Autoprocare var det rigtige sted at få poleret bilen. Det var tydeligt at Rene ikke går på kompromis med kvaliteten, og at han sætter en ære i at levere et ordentligt og professionelt stykke arbejde, tilmed til en god pris.

Efter at have besøgt virksomheden i dag er jeg blevet bekræftet i mine høje forventninger til resultatet, ligesom kundeservicen har været i top hele vejen. Bilen står nu superflot igen!

Ventetiden kunne jeg i øvrigt tilbringe i fantastiske rammer med Tour De France og Wimbledon på den store fladskærm :)

Stort 5-tal herfra og ikke sidste gang jeg besøger Autoprocare!

12. heinäkuuta 2023

Super service

Super service, og der blev lavet ekstra arbejde som ikke var aftalt uden beregning
Der er dog små ting som ikke blev rengjort, men alt i alt er jeg meget tilfreds og et utroligt flinkt og imødekomne par,🕺💃 med et par søde hundebørn. 😁

11. heinäkuuta 2023

Super professionelt, smuk bil, dejlige lokaler

Faldt over dem ved et tilfælde, men meget positiv.
Super flotte lokaler, for både bil og afventende.
Arbejds stationer så man ikke skal sidde og gynge med ens PC i skødet. Og bilen stod skarpt efter - helt synd børnene skulle ind i den igen :-)

29. kesäkuuta 2023

Perfekt bilvask og polering af Polo GTI

Min sorte Polo GTI havde desværre fået nogle ridser i forbindelse med en parkeingsskade. Den kom en tur forbi Autoprocare og René for vask og afklaring af om den pågældende ridse kunne klares udelukkende ved polering.

Ridsen blev poleret væk, men i kraftigt sollys stod poleringen desværre efterfølgende ikke 100% skarp i første omgang. René var helt enig og ny korrigerende polering blev hurtigt arrangeret, hvor resultatet blev helt perfekt!

Alt i alt super og imødekommende service og dejligt med et sted som har faglig stolthed - og hvor man hurtigt tager hånd om det hvis resultatet i første omgang ikke blev som forventet. Det er noget en perfektionist sætter pris på og jeg kommer helt sikkert til at benytte Autoprocare og René fremover til bilvask og polering.

19. toukokuuta 2023