Vandaag Apenheul geweest 127 euro afrekenen twee uurtjes maar geweest twee volwassen en twee kinderen en parkeerkaart.Oké de prijs is niet anders maar om zo’n verschil te hanteren tussen de prijzen... Näytä lisää
Het dagje was super leuk, alleen ik heb toch wel wat kritiek wat betreft de horeca en de plantaardige producten. Het softijs is geen echt softijs meer, maar vervangen door softijs op linzen basis. Voo... Näytä lisää
Het was zo belachelijk druk in het park dat we na 15 min wachten voor de ingang binnen ook overal in de rij stonden om uberhaupt de route te kunnen volgen. Bij de loslopende aapjes kon je geen stap ve... Näytä lisää
De flora van het park is fenomenaal mooi met veel vetschillende bijzondere planten. De apen verzameling is in het decor van hun verblijven ook schitterend. Er is veel te zien, maar apen doen ook op ti... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Beleef het leukste dagje uit tussen de loslopende apen. In dit groene natuurpark spot je wel 35 apensoorten! Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en beleef ons nieuwe gebied. Een feest van herkenning!
J.C. Wilslaan 21, 7313 HK, Apeldoorn, Hollanti
- 055-3575757
- info@apenheul.nl
- apenheul.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 15 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Veel te druk
Veel te druk. Waarvoor moet je van te voren aangeven wanneer je komt als er toch nergens rekening mee wordt gehouden. Het duurde een uur voor we eindelijk de auto geparkeerd hadden. Je kon wel over de koppen heenlopen. De apen waren super gestresst en verstopten zich zoveel mogelijk hoog in de bomen.
Er is niets meer over van de Apenheul waar ik vroeger als kind naar toe ging. Geen relaxt dagje uit dus. Alles puur om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Ik hoop wel dat dit dan goed aan de aapjes wordt besteed, omdat die er het meest onder te lijden hebben.
Na een uur toch de auto kunnen parkeren…
Na een uur toch de auto kunnen parkeren in het park was het veel te druk ze denken niet aan de dieren nog aan de mensen vol is vol maar ze denken alleen maar aan zo veel mogelijk mensen binnen te halen voor geld zo is het niet leuk meer om daar rond te lopen door de drukte zie je er niet veel zonde van het geld
NOOIT MEER!
NOOIT MEER!! Zo ontiegelijk druk. In de file om te parkeren, in het park bijna niet kunnen lopen zo druk. Ook geen loslopende aap gezien.
Aapjes kijken met randverschijnselen
Men dient voor 12.00 op de parkeerplaats te zijn. Daar mag je parkeren onder begeleiding van regelaars voor 10.25 euro. Kom je later dan parkeer je gratis, maar moet je het zelf uitzoeken en van wandelen houden.. De parkeer automaat is een lastig fenomeen maar het lukte samen met andere bezoekers.
Hopelijk heb je geen te volle blaas, en mag je de duurste toiletten van Apeldoorn, 1 euro p.p. overslaan en kan je via de lange route, de korte route is voor de terugtocht, de ingang van Apenheul halen.
Apenheul is een prachtig park waar je geduldig moet kunnen kijken. Het was veel te druk in het park, maar we hebben toch na ongeveer 6 uur wandelen alle apen kunnen afvinken.
Minpunt toch weer de oude toiletten en alleen met pin betalen kan voor sommigen ook een minpunt zijn.
Wij hadden mooi weer maar bij regen NIET naar Apenheul
Park niet aan te bevelen in hoogseizoen
Park is niet meer zoals vroeger. Bovendien te druk, ondanks tijdslot, parkeren was een ramp en weinig apen. Zal het park niet aanbevelen. Entreekaartjes, eten, versnaperingen en parkeren.... duur dagje uit zo. We hadden het verder wel gezellig.
Superleuk, maar je moet wel oppassen voor profiteurs
Met onze kleindochter Apenheul bezocht. Was erg leuk maar (te) druk. Parkeren was waardeloos (Verkeersregelaars doen niets en zijn van geen toegevoegde waarde). Enorme file om park te bereiken. Na eindelijk plekkie moet men naar toilet. Bij betreden park (nog wel voor kaartcontrole) toilet bezocht. Durft men EEN euro per persoon voor te vragen. Schandalig. Later op par is gebruik gratis. Dus oppassen hiervoor. Conclusie, was superleuk, maar alles gaat niet even eerlijk en te druk. Misschien gewoon een x-hoeveelheid mensen toelaten en dan de tijdsloten dichtzetten.
Hoe druk wil je t hebben ...
Vandaag gingen wij (opa en oma) met onze kleinkinderen van 6 en 4 jaar oud gezellig ern dagje naar Apenheul. Dat is een uur rijden. Dus goed te doen. Vooraf voor 80 euro kaartjes online gekocht.
Maar helaas ... in Apeldoorn stonden we 5 kwartier (!) in de file om in de buurt van de parkeerplaats te komen. En ... alle parkeerplaatsen waren vol! Dus ... red je er maar mee waar je je auto kunt parkeren. Gelukt! Maar wel een half uur lopen naar de ingang. In kolonne, want het was enorm druk. Zo ook in de Apenheul zelf. Na een uur worstelen door de menigte, en meer bezig zijn met tegen niemand aanlopen dan aapjes kijken, zijn we naar huis gegaan. De drukte en de menigte hebben ons uitje verknald 😔.
Meneer of mevrouw Apenheul waarom verkoopt u zo veel kaartjes dat er niet eens meer parkeergelegenheid is?... dat er niet eens van uw dierentuin genoten kan worden vanwege de drukte?....
En als natrap ... in de auto op de terugweg de gezellige reclame om vooral een bezoek aan Apenheul te brengen 😬.
Ik herriner me de apenheul als kind nog…
Ik herriner me de apenheul als kind nog goed loslopende apen die veelvuldig om en op en door de mensen heen liepen..
Wat een diepe teleurstelling... apen zijn alleen op grote afstand te zien..en al helemaal geen apen die tussen de mensen doorlopen laat staan binnen handbereik durfden of wilde komen.
Zal vast na 30 jaar een ander beleid zijn maar nee voor mij of onze kids geen apenheul meer .
Jammer dat de kids niet dezelfde ervaring konden hebben als ik 30 jaar geleden ..
Super leuk en vooral diervriendelijk…
Super leuk en vooral diervriendelijk park , super leuke dag gehad
Echt verreweg het leukste dierenpark…
Echt verreweg het leukste dierenpark van Nederland..super ruim opgezet , schoon , netjes en echt heel veel oog voor dier en natuur. Veel speel faciliteiten, goede horeca en heel vriendelijk personeel
Van leukste dierenpark naar teleurstellend dierenpark
De afgelopen 10 jaar ( sinds de geboorte van ons eerste kind) gingen wij elk jaar naar de apenheul (corona tijd niet meegeteld) kinderen vinden het geweldig. Ik heb ze geleerd om minstens een arm lengte afstand aan te houden maar rustig je arm strekken zodat de aapjes zo je arm op lopen mocht altijd. Afgelopen zaterdag weer een keer gezellig naar de apenheul met de kids en vrienden maar het losloop gebied van de doodskop aapjes was echt niet leuk meer. Mijn oudste zoontje steekt rustig zijn arm uit en gelijk komen er twee meisjes van de apenheul aangerend als een stel handhavers “Je mag je arm niet uitsteken!” Mijn zoontje schrok zich wezenloos. Vervolgens gaat hij op het stenen muurtje zitten en er komt een aapje naar hem toe, gelijk de dames met plantenspuiten in de hand aangesneld om de aap weg te jagen.
WTF apenheul, dit was juist het leukste van jullie park, als sinds mijn kind in zijn kinderwagen de doodskop aapjes ontmoette zijn het zijn favoriete dieren. Als we vragen naar welk park wil je is het gelijk “De Apenheul!” En nu opeens lopen er een stel hyper actieve handhaaf meisjes de boel te verzieken.
Echt heel erg teleurgesteld na ons laatste bezoek. Ik ga voortaan wel naar Hoenderdaell toe.
Ouders opgepast :touwen in klimrek kapot
Ouders opgepast :touwen in klimrek zijn stuk. Onze kleinzoon zat erin vast.
Hebben klacht neergelegd maar ze beroepen zich dat ze het laten nakijken door onafhankelijk bureau. Maar dan is het niet kapot zeker niet aan het begin van het seizoen.
Gelukkig zagen wij dat onze kleinzoon erdoor was gezakt. Gelukkig met 1 been, maar er kan met zo’n gat ook een kind zich ophangen. Hij kon er zelf niet meer uitkomen en zijn zusje kon hem er niet uittrekken. Grove nalatigheid waar amper een sorry voor is gemaakt.
Dus ouders, let goed op uw kinderen. Jammer verder leuk park maar dit verwacht je niet in Nederland.
Gorilla's voeren een aanfluiting
Sta je in de rij voor het gorilla's voeren, weten ze niet hoeveel er naar binnen kunnen. Vervolgens mag je naar binnen met de mededeling dat er alleen plaatsen met slecht zicht vrij zijn. Dan worden er ook nog 2 mensen voor gelaten, want die zijn maar met z'n 2en
Apenheul lange wachttijden en slechte service
De Apenheul verkoopt jaarabonnementen. Deze gingen we zondag 2 april 2023 ophalen. Na lang wachten en veel klachten van andere bezoekers waren we eindelijk aan de beurt bij het receptie loket. De printer was kapot. We konden onze jaarabonnementen niet krijgen. Geen enkel meedenken, geen enkele tegemoetkoming, geen begrip, geen vergoeding van de dure parkeerkaart, geen alternatief. De Apenheul heeft kennelijk voor 2 loketten maar 2 printers. Eén printer was stuk en vervolgens loopt alkes spaak. Op al onze vragen over digitale verzending vd abonnementen, per post verzenden enzovoort werd negatief op gereageerd.
We konden doorlopen en onze abonnementen bij het verlaten van de Apenheul ophalen. We waren alleen gekomen om de abonnementen op te halen. Vandaag, maandag 3 april 2023 bleek dat de abonnementen geheel zondag 2 april 2023 niet opgehaald hadden kunnen worden.
Vandaag gebeld naar De Apenheul. Wederom geen alternatief, geen excuses, geen tegemoetkoming in bijvoorbeeld parkeerkosten. We moesten weer de jaarabonnementen zelf op komen halen. Weer zelf parkeergeld betalen want de parkeerplaats is van de Gemeente en de Apenheul kon zogenaamd niks doen daarin. Ik zou denken 2 consumptiebonnen ter waarde van een parkeerkaart, maar nee hoor. Gewoon weer een uur in de rij en weer parkeergeld zelf betalen. De Apenheul heeft 1 loket met 1 printer voor alle bezoekers !!! Ongelooflijk.
Een slechte service, veel te jong personeel zonder enige kennis, lange wachtrijen en wachttijden en totaal geen service of tegemoetkoming terwijl de Apenheul in gebreke blijft. Wij gaan nooit meer een jaarabonnement op de Apenheul nemen.
Enorme tegenvaller
Afstandelijk en onvriendelijk personeel (veelal erg jong). Horeca ridicuul duur bijv drie koffie met een muffin en twee chocomelk 37!!! Euro. Park komt vermoeid over evenzo de dieren. Geen herhaal bezoek waard.
Prachtig park
Prachtig park! Een aanrader voor het hele gezin. Heel informatief ook.
Geweldig leuk uitje voor het hele gezin🐒🦍🦧
Wat een geweldig mooi park! Wij zijn, in tegenstelling van een onderstaande review, van mening dat er voor dit park wel voldoende toiletten zijn; het was erg druk, maar konden steeds direct doorlopen. Ze waren niet erg schoon, maar het is op zo'n drukke dag ook bijna niet bij te houden en heeft ook zeker met (het fatsoen en gemakszucht van-) de gebruikers te maken! De medewerkers zijn erg enthousiast. Alle speelmogelijkheden, info én educatie materiaal voor de kinderen is zeer uitgebreid. Het park is zeer mooi en divers aangelegd en de dieren lijken erg goed verzorgd. Wij hebben erg genoten met de kinderen. Kortom; een zeer aan te bevelen uitje voor iedereen😄
Misschien ben ik te nostalgisch...
Ik ben als kind een aantal malen naar de Apenheul geweest en ik vond het fantastisch. Ik weet wel dat het voeren van dieren niet meer van deze tijd is, maar de ervaring dat je bijna 'besprongen' werd door de doodshoofdsaapjes en dat ze uit je hand aten, was geweldig. Veel apen zaten bijna of helemaal op raakafstand.
Als je dan met je eigen kind terug komt is het een enorme teleurstelling te merken dat alles veel en veel meer op afstand is gezet. Het is denk ik ook wel nodig gezien de manier waarop sommige mensen met hun omgeving omgaan, maar als je met dat nostalgische beeld naar de Apenheul afreist is het echt een tegenvaller.
Mijn zoon vond het desondanks "leuk" dus vanuit zijn ogen bezien geen slechte ervaring.
Nog wel een tip: ga niet alleen naar de Apenheul maar trek je wandelschoenen aan en ga op pad in Berg & Bos. (waar de Apenheul in ligt).
Ontzettend mooi park
Ontzettend mooi park. Genoten! Jammer dat er alleen faster foto's gegeten kan worden: patat, frituur en maxi zoet eten. Te weinig toiletten: bovenkant bril schoon, onderkant bril aangekoekte vuil. Rijk land, maar hygiëne en gezond eten ver te zoeken.
Slecht onderhouden park
Slecht onderhouden park, vooral het water rondom de apeneilanden zijn erg smerig! weinig apen en het eten is schrikbarend duur. Mocht je met het hele gezin gaan, neem maar broodjes mee van huis.