ANWB Energie voor gas en elektra. Het dynamische pakket voldoet prima. Geen vaste prijs, maar de energiemarkt wordt gevolgd, waardoor de prijzen vaal lager zijn dan bij vaste contracten. Je profiteer... Näytä lisää
Na 3 jaar een dynamisch contract van ANWB Energie te hebben, kan ik stellen dat het een succes is. Prima app met duidelijke informatie. Je eigen energieverbruik kun je aardig sturen door op de gunstig... Näytä lisää
het is bijna onmogelijjk om telefonisch contact te krijgen en op meerdere mails wordt ook niet gereageerd door ANWB. Bijzonder frustrerend. In de app is het verbruik niet te volgen en kan niet kloppe... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ANWB Energie maakt groene stroom en elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. We leveren energiecontracten, laadpassen, laadpalen en slimme laadoplossingen, met eerlijke tarieven en persoonlijke service. De winst die we maken, investeren we weer in onze leden en de maatschappij. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Op deze manier houden we energie en mobiliteit betaalbaar voor iedereen.
Wassenaarseweg 220, 2596EC, Den Haag, Hollanti
- 088-2692266
- energie@anwb.nl
- anwb.nl/energie
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Gewoon duidelijk en simpel overzicht…
Gewoon duidelijk en simpel overzicht zonder bla bla
En prijs is prima !
Faire prijs en correcte factuur
Faire prijs en correcte factuur - met duidelijke toelichting
De administratie en de communicatie…
De administratie en de communicatie laten veel te wensen over. ANWB beweert bij de jaarafrekening dat een factuur niet betaald is, terwijl ik die duidelijk op mijn afschriften heb. In november vorig waren er ook al soortgelijke problemen, die mij heel veel tijd hebben gekost. Ik stap over naar een andere leverancier.
Prima dienstverlening
Prima prijzen, geen terugleverboetes. Open en eerlijke communicatie.
Om beter te kunnen sturen op stroomverbruik, zou live inzicht op de actuele energiesituatie in de app erg welkom zijn. En ook zaken als voorspelling op zon, bewolking, gecombineerd met de prijzen helpt verbruik beter te sturen. Nu is het puzzelen met verschillende bronnen.
Ik kan ANWB telefonnisch niet bereiken
Ik kan ANWB telefonnisch niet bereiken. Vraag was en is, kan ik een Factuur krijgen van jullie waar de vaste lasten enz. op staan? ben hier al vanaf het begin aan het coresponderen.
In de app op min telefoon zie ik een maandbedrag en niet meer. TEN SLOTTE dez kun je aanklikken en dan verschijnd er een pdf. DEZE pdf factuur is niet te copieren of te verplaatsen. AUB dudelijkheid geven zodat ik niet naar de concumenten bond hoed te stappen. Ga er vanuit dat het een technisch probleem is . mvg Ardy van Grunsven. Tel 06 52 150893
Geen terugleveringskosten en ik ben…
Geen terugleveringskosten en ik ben goedkoper uit dan bij vd Bron, verder ben ik blij met mijn dynamisch contract
Ik moet nog wel zien hoe het in januari zal gaan als de salderingsregeling wordt afgeschaft!
Nog steeds is aan aangevraagde…
Nog steeds is aan aangevraagde aansluiting niet gerealiseerd aantal maande en contacten ten spijt
ANWB Energie
Ik heb ANWB Energie sinds 1 januari 2026.
Op zich bevalt het goed, zeker de app is handig om een dynamisch contract goed te gebruiken. Het enige dat tegenvalt is dat de gasprijs steeds hoger wordt en de prijzen per uur voor de elektriciteit ook. Op sommige dagen zelfs bizar hoog in de daluren.
Energielevering is ok. Facturering matig.
Energielevering is ok. Tarieven ook. Facturering is een ramp.
Advies voor maandelijks bedrag in de app en voorspelling slaan nergens op als je zonnepanelen hebt, een thuisbatterij hebt en een elektrische auto thuis laadt.
App niet secuur
Ik vind de app niet matchen met het daadwerkelijke verbruik.Er word ons nl geadviseerd om het maandbedrag te verhogen terwijl we elke maand minder verbruiken dan word voorspeld.Dit is daarom in onze ogen niet correct.Whatsappcontact hierover meerdere malen gehad,echter geen of heel laat een reactie
Slechte app
De app is qua voorspelling verwachte kosten heel slecht. Omdat ik het niet vertrouwde had ik zelf de verwachte jaar kosten uitgerekend. Op een paar euro na kwam ik uit. Hoe kan het dat ANWB op teruggave van ca 400 euro komt en onwerkelijkheid moesten wij 650 Euro bij betalen. Gelukkig heb ik de kennis om een redelijk nauwkeurige werkelijke kosten te berekenen, maar ik kan mij voorstellen dat veel mensen zeer onaangenaam verrast worden. Dus…ANWB jullie hebben toch echt nog huiswerk te doen.
Handige app die laat zien op welk…
Handige app die laat zien op welk tijdstip je stroomprijs laag is, of hoog natuurlijk
Duidelijk overzicht jammer dat we geen…
Duidelijk overzicht jammer dat we geen lang konden afsluiten
Een eerlijke en transparante…
Een eerlijke en transparante duidelijkheid wat je per dag krijgt en betaald voor stroom en gas ,ik zou het het voor iedere Nederlander aan bevelen ,, kortom toppie
Communicatie kan beter.
Communicatie kan beter.
Ik probeer al een tijdje de app te installeren, maar het gaat mis met het relatienummer. Dus via Whatsapp geprobeerd contact te krijgen. De 1e keer duurde dat een week, en nu zit ik ook al ruim een week te wachten. Dus daar zie ik wel een verbeterpunt. Ik moet nog afwachten na de jaarrekening hoe het verder bevalt.
overdag thuis
Doordat ik overdag thuis ben kan ik het energieverbruik prima afstemmen op de gunstigst prijs.
Ideaal om per dag/per uur te zien…
Ideaal om per dag/per uur te zien wanneer de stroom het goedkoopste is en dan hup.. wasmachine/droger/vaatwasser aan. En na 15 uur kun je al zien hoeveel t de volgende dag per uur is.
Nergens op de site heb ik kunnen lezen…
Nergens op de site heb ik kunnen lezen dat als je opdracht geef je gasaansluiting te laten verwijderen je dit ook aan de ANWB had door moeten geven. Het gevolg hiervan is dat ik maanden hiervoor wel de rekening kreeg. Dit is ook de reden dat ik overstapt naar een andere leverancier. Tevens bekijk ik wat ik nog meer kan schrappen bij de ANWB.