ANWB Energie voor gas en elektra. Het dynamische pakket voldoet prima. Geen vaste prijs, maar de energiemarkt wordt gevolgd, waardoor de prijzen vaal lager zijn dan bij vaste contracten. Je profiteer... Näytä lisää
het is bijna onmogelijjk om telefonisch contact te krijgen en op meerdere mails wordt ook niet gereageerd door ANWB. Bijzonder frustrerend. In de app is het verbruik niet te volgen en kan niet kloppe... Näytä lisää
Ik vind de app niet matchen met het daadwerkelijke verbruik.Er word ons nl geadviseerd om het maandbedrag te verhogen terwijl we elke maand minder verbruiken dan word voorspeld.Dit is daarom in onze o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ANWB Energie maakt groene stroom en elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. We leveren energiecontracten, laadpassen, laadpalen en slimme laadoplossingen, met eerlijke tarieven en persoonlijke service. De winst die we maken, investeren we weer in onze leden en de maatschappij. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Op deze manier houden we energie en mobiliteit betaalbaar voor iedereen.
Wassenaarseweg 220, 2596EC, Den Haag, Hollanti
- 088-2692266
- energie@anwb.nl
- anwb.nl/energie
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zou beter werken als je als klant wordt…
Zou beter werken als je als klant wordt geïnformeerd en actiever geadviseerd hoe je je energierekening en de teruglever kosten op de meest voordelige manier kan toepassen om kosten te besparen.
Wij zijn erg tevreden over ANWB…
Wij zijn erg tevreden over ANWB energie.
Helder en duidelijk.
Weinig daltarieven, dus duur!
Leuk die flexibele stroomprijs maar er is bijna alleen maar hoog tarief, ik schrik gewoon van de tussenstand. Geen aanrader
Niets op aan te merken, volledig naar verwachting
Na 3 jaar een dynamisch contract van ANWB Energie te hebben, kan ik stellen dat het een succes is. Prima app met duidelijke informatie. Je eigen energieverbruik kun je aardig sturen door op de gunstige tijden energieverbruik in te plannen. Over de prijsstelling van ANWB Energie kan ik niks zeggen, omdat ik de prijsstelling van de concurrenten niet weet. ANWB gas is wat duurder omdat deze CO2 gecompenseerd wordt. Dat gebeurt bij anderen niet of weinig. Jaar afrekeningen lopen nu goed, na wat problemen met nieuwe software.
Je kan goed aflezen wanneer de stroom…
Je kan goed aflezen wanneer de stroom het goedkoopste is
Er zijn duidelijke voorwaarden die ook…
Er zijn duidelijke voorwaarden die ook worden waargemaakt.
Fijn energie bedrijf
,alles is is duidelijk gas inkoopprijs
Een goed overzicht
Wel een vraag wat wordt er gedaan met salodering?
ANWB is voor mij een bewijs van…vertrouwen
ANWB is voor mij een bewijs van zorgvuldig heid. Maar een grote belemmering is wel de betaling . We zijn verplicht om te telebankieren om automatisch te kunnen betalen. En dat is nu precies waar wij bang voor zijn . Ben 90 jaar geb op 16-06-1936 laat mij alstublieft de laatste jaren die ik nog heb hiervan gestoken blijven Kunt mij hierin bijstaan voor automatisch betalen vrl dank
Ik heb hele goede ervaringen met de…
Ik heb hele goede ervaringen met de anwb reisverz., daarom nu gekozen voor energie
goed maar voor verbetering vatbaar
het werkt allemaal best wel zonder problemen, echter zie ik nog weinig verschil in de momenten dat ik goedkoop laad en duur ontlaad met batterij.
tevens is het mega irritant dat ik geen live data kan zien en enkel de dag vooraf.
Prima kaart doet het overal👍
Een eerlijk bedrijf
Een eerlijk bedrijf, zonder al teveel voorwaarden. Klantservice is wat traag en kan beter.
Het lukt me niet om de app te openen
Het lukt me niet om de app te openen, heel irritant en frustrerend, of het wachtwoord is niet goed en als ik het dan anders probeer kan ik ook weer niet op de pagina komen, ik zou graag overzicht willen hebben wat ik verbruik en automatische afschrijving, maar het gaat allemaal heel moeizaam
Je krijgt bericht als de stroom laag…
Je krijgt bericht als de stroom laag is.
De app werkt prima je kunt je verbruik goed volgen.
Je krijgt bericht om termijn bedrag verhogen of te verlagen .
Ondanks dat de prijzen zijn gestegen…
Ondanks dat de prijzen zijn gestegen ervaar ik het dynamisch contract als goede leidraad voor je stroomverbruik. De ANWB waarschuwt van tevoren voor extra hoge pieken, waarmee je dan rekening kan houden. Ik kijk zelf een dag van tevoren wanneer ik de afwas of de was kan doen met goedkope of zelfs nu nog af en toe gratis stroom en zelfs nog met geld toe.
Vehicle to Grid mist
DE duidelijkheid is goed, wat ik (naar de toekomst toe) mis is de mogelijkheid om de auto te gebruiken als een externe batterij, zoals Vattenfall nu heeft (VTG)
Het is een duidelijke app .
Het is een duidelijke app .
Die makkelijk werkt.
Het enige nadeel vind ik dat je pas na 3 uur kunt zien wat het kost voor de volgende dag.
Wat ik mis is een mail met een tip over de komende week.
ANWB staat voor mij voor betrouwbaar..
ANWB staat voor mij voor betrouwbaar daarom ben ik overgestapt van Eneco naar ANWB energie. Het zal ongetwijfeld niet aan de ANWB maar aan de omstandigheden liggen maar waar ik bij Eneco jarenlang hetzelfde tarief betaalde ben ik bij ANWB in een paar maanden omhoog geschoten. De overgang tussen beide partijen verliep vlekkeloos maar ik weet niet of ik dit gedaan zou hebben met de wetenschap van nu.
Vooraf weten wat de prijzen zijn is…
Vooraf weten wat de prijzen zijn is prettig, helaas moet ik wel regelmatig de app opnieuw installeren omdat hij blokkeert.