ANWB Energie voor gas en elektra. Het dynamische pakket voldoet prima. Geen vaste prijs, maar de energiemarkt wordt gevolgd, waardoor de prijzen vaal lager zijn dan bij vaste contracten. Je profiteer... Näytä lisää
Na 3 jaar een dynamisch contract van ANWB Energie te hebben, kan ik stellen dat het een succes is. Prima app met duidelijke informatie. Je eigen energieverbruik kun je aardig sturen door op de gunstig... Näytä lisää
het is bijna onmogelijjk om telefonisch contact te krijgen en op meerdere mails wordt ook niet gereageerd door ANWB. Bijzonder frustrerend. In de app is het verbruik niet te volgen en kan niet kloppe... Näytä lisää
Ik vind de app niet matchen met het daadwerkelijke verbruik.Er word ons nl geadviseerd om het maandbedrag te verhogen terwijl we elke maand minder verbruiken dan word voorspeld.Dit is daarom in onze o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ANWB Energie maakt groene stroom en elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. We leveren energiecontracten, laadpassen, laadpalen en slimme laadoplossingen, met eerlijke tarieven en persoonlijke service. De winst die we maken, investeren we weer in onze leden en de maatschappij. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Op deze manier houden we energie en mobiliteit betaalbaar voor iedereen.
Wassenaarseweg 220, 2596EC, Den Haag, Hollanti
- 088-2692266
- energie@anwb.nl
- anwb.nl/energie
Pyytää asiakkailta arvosteluja
ANWB team energie een goed en redelijk alternatief zonder smoesjes
ANWB team energie had denk ik een lastige aanloop en werd door vele nieuwe klanten verrast . Opzich niet verkeerd gedaan. Relatief stil. Je krijgt wel feedback op je vragen soms wat langzaam. Energie tegen kostprijs en geen verbogen kosten of verhogingen van vaste kosten. Ik denk dat anwb energie een goed optie is. Geen gezeur. Het enige is gratis stroom of negatieve prijs. Dat zou ik uitsluiten. Dan maar 0,01 ct per kWh maar nooit gratis of negatief. Maar , het is wettelijk niet verboden om te salderen, zei het dat te btw accijns afhandeling wat complexer wordt. Maar allee ANWB, wellicht kun je hier het verschil maken
Een eerljke, duidelijke overeenkomst.
Een eerljke overeenkomst. Duidelijke stroomprijzen en redelijke teruglevertarieven.
de overstap van vattenvall naar anwb…
de overstap van vattenvall naar anwb energie verliep zonder problemen en tot nu toe ben ik nog steeds blij dat ik dit heb gedaan
Ben gewoon tevreden
Mooi en zeer duidelijk
Mooi en zeer duidelijk. Dat de prijzen zo hoog zijn kunnen jullie ook niets aan doen.
Vinden het jammer dat het goedkoopste…
Vinden het jammer dat het goedkoopste gedeelte altijd om rond 13:00 uur is en s’avonds als je de lampen en tv aandoet je de hoofdprijs betaald
eerlijke prijs.wil ik bezuinigen dan is…
eerlijke prijs.wil ik bezuinigen dan is het hier en nu mogelijk.
Betrouwbaar
Betrouwbaar, overzichtelijk en ondersteunend in het maken van voordeliger keuzes.
ANWB Energie heeft een prettige app die…
ANWB Energie heeft een prettige app die je energiegebruik en kosten goed in kaart brengt als ook de dagelijkse tarieven. Er zijn goedkopere aanbieders van dynamische energiecontracten vandaar geen 5 sterren maar de klantcommunicatie is prettig en betrouwbaar.
Alles wordt duidelijk weergegeven en…
Alles wordt duidelijk weergegeven en uitgelegd in de app
Ervaring is goed maar telefonische…
Ervaring is goed maar telefonische berijkbaarheid kan stukken beter
Het verbruik wordt niet altijd juist…
Het verbruik wordt niet altijd juist weergegeven in de ANWB Energie app. Hierdoor betaal je meer dan nodig is. ANWB Energie is niet te telefonisch te bereiken en ook met Whatsapp wordt er niet gereageerd op je berichten. Zelfs een klacht indienen wordt niet beantwoord en de 10 werkdagen die de ANWB zichzelf hiervoor gegeven heeft is misleidend. Zelfs 1 ster is teveel.
Bereikbaarheid
Wat het meest belangrijk is ging mis...communicatie.
Voor mijn vragen heb ik nooit iemand aan de telefoon kunnen krijgen.
Daarna whatapp geprobeerd..na 7 maanden nog geen antwoord.
Ik vond het erg jammer dat ik geen contact of reactie kreeg.
Dat was voor mij doorslaggevend en de reden om weg te gaan bij Anwb energie.
Eerlijke prijs en geen kleine lettertjes
Tot nu toe, duidelijke en eerlijke informatie tegen een scherpe tarief. Vaste contracten liggen beduidend hoger dan de marktprijs. Ondanks prijsstijgingen die er aan gaan komen ben ik met een dynamisch contract bij ANWB nog steeds goedkoper uit. Kwestie van slim energiegebruik als het kan
Alles wat besproken werd om tot een…
Alles wat besproken werd om tot een oplossing te komen heeft het probleem opgelost.
Samen zuinig (?)
Hiervoor had ik een vast bedrag drag per maand, heel overzichtelijk. Eigenlijk begrijp ik nu niet goed hoe het werkt. Ik zie verschillende tarieven voorbij komen, maar begrijp niet goed wat mijn aandeel is of wat ik kan doen in de 'gezamenlijke gedacht'
Goedkope ENERGIE vanaf februari 2026
Omdat het een veel lagere prijs is als van een grote aanbieder !