ALs je zelf eerlijk aangeeft hoe je auto is, schades en beschadigingen aangeeft en alles via foto's laat zien dan krijg je een reële prijsaanbieding. Als je die accepteert wordt de auto bij inleveren... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerlijke prijs voor mijn 18 jaar oude auto. Iets hoger dan andere auto inkoop sites. Meerdere inlever locaties mogelijk, wij hebben hem ingeleverd bij kwikfit Oldenzaal. Meneer deed rondje om de a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super goeie service gehad en geen gedoe met inleveren controleren de dingen die gedaan moeten worden niet meer niet minder. Ik zou het zeker aan vele aanraden geen gedoe met mensen langs de deur en al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enorm vriendelijke medewerker op locatie. Legde rustig de procedure uit. Nam de tijd even te luisteren naar me omdat ik aangaf dat de verkoop me toch wel een beetje aan mijn hart ging. Redelijke prijs... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vriendelijke ontvangst, snelle afhandeling en exact ontvangen wat is afgesproken. Eerlijke prijs. Aanrader.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Goede service van de ANWB betrouwbaar en correcte afhandeling
Serieus bod

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
zeer netjes en snel afgewikkeld en goede uitleg over de verdere afwikkeling door de ANWB

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Vlotte afhandeling en keurig te woord gestaan door medewerker. I.v.m. AVG noem ik niet zijn naam.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Een net kantoor, een vriendelijke en duidelijke medewerker, legt goed uit hoe het proces is.
Heel wat anders dan denaankoopclub die zich ‘wij kopen auto’s’ noemt.
Daar is de kans groot dat de beloofde prijs een stuk lager uitvalt. De ANWB service doet wat het beloofd

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
De aanvankelijk geboden prijs was ook de verkoopprijs. Het personeel was deskundig, behulpzaam en prettig in de omgang.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Het proces loopt exact zoals beschreven: een bod binnen een dag en na inleveren van de auto een dag later het geld op de rekening. Zeer prettige ontvangst en service bij het inleverpunt (BCA/Barneveld).

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Nette prijs snelle afhandeling en een goede service bij het inleveren in Holten. Ik zou zeer zeker anderen dit aanraden.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Een duidelijke communicatie en afwikkeling. Geen irritante telefoontjes of je al in gaat op hun bod. Verder houden ze zich ook echt aan hun bod als je eerlijk bent geweest in de staat van de auto.
Ook vriendelijk geholpen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Na het verstrekken van de informatie over het voertuig en de bijgeleverde foto, kreeg ik al vlot een bod. Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met het bod, ondanks dat ik op meer had gehoopt, gezien de staat van het voertuig. Uiteindelijk bleek het bod na vergelijking met andere aanbieders realistisch te zijn.Na mijn akkoord, kon ik gelijk een afspraak maken bij het dichtst bijzijnde service center en het voertuig inleveren. Dit ging ook vlekkeloos en binnen 15 minuten kreeg ik via de mail het vrijwaringsbewijs toegestuurd en de proforma factuur met het afgesproken bedrag, minus de kosten voor bemiddeling. De dag erop is het afgesproken bedrag op mijn bankrekening gestort. Kortom de procedure van de verkoop is uitstekend verlopen via de ANWB

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
De tacatie ging vrij makkelijk. Kreeg een aanbod en ik kon toen meteen een afspraak maken. Toen ik die meteen beoordeeld en goedgekeurd. Morgen krijg ik als het goed is mijn geld

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Verliep heel soepel. Koffie en 30 minuten wachten (was iets korter). Attente en vriendelijke koper.