Super goeie service gehad en geen gedoe met inleveren controleren de dingen die gedaan moeten worden niet meer niet minder. Ik zou het zeker aan vele aanraden geen gedoe met mensen langs de deur en al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerlijke prijs voor mijn 18 jaar oude auto. Iets hoger dan andere auto inkoop sites. Meerdere inlever locaties mogelijk, wij hebben hem ingeleverd bij kwikfit Oldenzaal. Meneer deed rondje om de a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enorm vriendelijke medewerker op locatie. Legde rustig de procedure uit. Nam de tijd even te luisteren naar me omdat ik aangaf dat de verkoop me toch wel een beetje aan mijn hart ging. Redelijke prijs... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede prijs geboden voor de auto. Thuis op laten halen, perfect geregeld. Alles zeer snel afgehandeld door vriendelijk en professioneel personeel. Na een dag al het geld op mijn rekening gestort. Kor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Alles wordt snel en betrouwbaar geregeld.
Vriendelijk personeel.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
De verkoop van de auto verliep snel en prettig. Alleen foto’s maken opsturen, prijs akkoord geven en afleveren. Geen vervelende onderhandelingen met dealer of andere personen. Gewoon goed geregeld.

Een heel goede ervaring.
De schriftelijke informatie (bod vragen, bekend maken van het bod, afhandelen van de formaliteiten) was volledig en duidelijk. We zijn bij het inleveren van de auto door de medewerker van BCA vriendelijk en persoonlijk benaderd en goed geïnformeerd.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
De afspraken, die snel gemaakt zijn, worden precies nagekomen zoals afgesproken.
Enkel moet ik hierbij wel aangeven dat de uiteindelijk afgesproken prijs ons iets tegenviel, maar altijd nog iets hoger dan de bekende auto-verkoopsites.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Goeie verkoopprijs en snel en eenvoudig geregeld

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snelle reactie op aanvraag. Soepele ontvangst, was eerder dan gepland.
Verbeterpunten:
1. ANWB gebeld om nog set winterbanden toe te voegen. Terugbelverzoek aangemaakt. Niet teruggebeld.
2. Ik mis inzicht zodra offerte is aangevraagd. Wat is ingediend?
3. Oude facturen van onderhoudsbeurten achter gelaten. Toegezegd is dat NAW gegevens worden afgelakt. Kan dit niet controleren.
Doe uw voordeel met deze opmerkingen!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Vriendelijke mijnheer, goede uitleg wat er ging gebeuren en uitleg voor eena

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Transparant proces, een snelle en plezierige afhandeling. Kortom, een hele positieve ervaring.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Simpel en voor een goede prijs mijn auto verkocht.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Alles prima geregeld. Vragen ingevuld en foto's aangeleverd. Zeer goede prijs ontvangen + 100€ voor inlevering bij een aangewezen afleverpunt. Akkoord gegaan en afspraak gemaakt voor inlevering.
Auto schoon gemaakt, spullen er uit gehaald en terugreis gepland na info bij ANWB autoverkoopservice.
Op afgesproken tijd bij het afleverpunt gemeld. Alles gecontroleerd en geaccepteerd. De aangeboden shuttle voor reis naar treinstation hadden wij niet meer nodig.
Één dag later was het geld op onze rekening bijgeschreven.
Het enige minpunt was de onvolledige informatie voor de terugreis van de autoverkoopservice

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen. Medewerker legde alles goed uit, gaf duidelijke antwoorden op vragen en was helder en transparant in zijn communicatie.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Vlot, vriendelijk, soepel en betrouwbaar geholpen bij de verkoop van onze auto.

Het hoogste bod kwam via de ANWB. Scheelde 2000 euro op de inruil
Bij de garage. Afwerking erg netjes en snel.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Voor het inleveren van onze auto een afspraak gemaakt om 14.00 uur. Precies op tijd kwamen wij aan en werden op een hartelijke manier ontvangen door een medewerker die ons gelijk koffie aanbood. De auto werd gelijk aan een inspectie onderworpen en met een ter plaatse in orde gemaakt vrijwaringsbewijs stonden wij een half uur later al weer buiten. Niets anders dan lof voor dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Vriendelijke ontvangst, snelle afhandeling en exact ontvangen wat is afgesproken. Eerlijke prijs. Aanrader.