ANWB Autoverkoopservice Arvostelua

21 002
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alles wat je voor de verkoop moet doen is supersimpel. Je volgt gewoon de stappen en klaar. Binnen een dag een bod en na acceptatie op vrijdag, maandag gelijk een afspraak kunnen plannen. Op het in... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Enorm vriendelijke medewerker op locatie. Legde rustig de procedure uit. Nam de tijd even te luisteren naar me omdat ik aangaf dat de verkoop me toch wel een beetje aan mijn hart ging. Redelijke prijs... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

ALs je zelf eerlijk aangeeft hoe je auto is, schades en beschadigingen aangeeft en alles via foto's laat zien dan krijg je een reële prijsaanbieding. Als je die accepteert wordt de auto bij inleveren... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het proces om een auto te verkopen liep vlot. De afwikkeling bij het adres waar ik de auto kon inleveren verliep eveneens vlot. Het ging om de verkoop van een oudere auto na een overlijden. We wilden... Näytä lisää

1. Autoliike

Yrityksen kirjoittama

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Erinomainen

(21 002)

1 964 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

De tacatie ging vrij makkelijk

De tacatie ging vrij makkelijk. Kreeg een aanbod en ik kon toen meteen een afspraak maken. Toen ik die meteen beoordeeld en goedgekeurd. Morgen krijg ik als het goed is mijn geld

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het proces zo soepel verliep en dat je snel geholpen bent, Danny! We waarderen de positieve feedback enorm.

Ik kwam

Ik kwam
Ik gaf
Ik ging

Ik ben tevrede

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met je ervaring. Bedankt voor je duidelijke review.

Verliep heel soepel

Verliep heel soepel. Koffie en 30 minuten wachten (was iets korter). Attente en vriendelijke koper.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat het proces vlekkeloos verliep! Hopelijk heeft de koffie gesmaakt. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Prima geregeld

Prima communicatie

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Blij om te horen dat je de communicatie positief hebt ervaren, Art! Bedankt voor de 5 sterren.

Geen gedoe

Geen gedoe, eerlijk verhaal en duidelijke communicatie. Aanrader!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Goed om te horen, Daan! Onze service is altijd transparant. Bedankt voor de review en aanbeveling.

Saanut 5/5 tähteä

Prima service en fatsoenlijke prijs voor de auto

Als je de staat van de auto goed invult dan krijg je snel een fatsoenlijk bod. Inleveren was een fluitje van een cent bij een vriendelijke medewerkster.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat het invullen van de autostatus heeft geleid tot een goed bod en dat het inleveren zo soepel is verlopen! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service.

Zeer correct

Zeer correct, kreeg de prijs die van te voren per mail gestuurd was en binnen 24 uur het bedrag op mijn rekening

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is en we de afspraken konden nakomen. We waarderen je positieve feedback enorm!

Verkoop Kia Rio via ANWB

Obv de aangeleverde info en foto's werd meteen de volgende dag een prima bod uitgebracht. Geen flauwekul erom heen, gegarandeerd bod. Ook nog € 100,- extra gekregen omdat de auto in Barneveld werd afgeleverd. Uitermate vriendelijke ontvangst en totale afhandeling. Mijn complimenten

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Goed om te horen dat je snel een passend bod hebt ontvangen, en dat de verkoop van je Kia Rio zo soepel is verlopen. Ook mooi dat de aflevering zelfs extra voordeel opleverde. Bedankt voor het delen van je ervaring.

prima afhandeling

We waren eerder op locatie dan gepland. Toch werden we direct geholpen. Een gastvrije, persoonlijke ontvangst. Duidelijke uitleg over het verdere verloop. Later op de dag ontvingen we de benodigde papieren en het geld werd keurig op tijd overgemaakt

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat je, ondanks je eerdere aanwezigheid, direct geholpen werd. Goed om te lezen dat je de ontvangst prettig hebt ervaren, en dat alles daarna duidelijk en vlot is verlopen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Vanaf ontvangst tot tekenen

Vanaf ontvangst tot tekenen, correct, vriendelijk en heldere procedure.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor deze mooie woorden, Willem! Wat fijn dat je het proces zo hebt ervaren. We waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Een reëel bod ontvangen en op het…

Een reëel bod ontvangen en op het inlever punt werd ik ontzettend netjes ontvangen. Even een controle op de auto en ik stond binnen no-time weer buiten.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Wat leuk om te horen, Jose! Fijn dat je netjes bent ontvangen en afhandeling snel verliep! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs, vlot en volgens afspraak.

De auto aan meerdere handelaren en opkoopplatforms aangeboden. Hoewel lager dan een aantal biedingen op Marktplaats, gaf de ANWB met afstand het hoogste bedrag ervoor. Verliep verder vlot en zoals beloofd. Bedrag stond na 1 werkdag op onze rekening.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Wat leuk dat wij het hoogste bod hebben kunnen doen voor jouw auto, Harry! We zijn blij dat het verkoopproces vlot is verlopen en dat het bedrag snel op de rekening stond. Bedankt voor je positieve feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Heldere communicatie over prijs en proces.

Heldere communicatie over prijs en proces, geen gesjacher over de prijs, vriendelijk personeel.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Wat mooi dat je de communicatie van ons personeel als helder en vriendelijk hebt ervaren, Rene! Bedankt voor de mooie review.

Goede behandeling

Goede behandeling. Duidelijk.
En we waren veel te vroeg maar werden ontvangen met koffie en toch vlot geholpen.
Echt super

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat de behandeling duidelijk was en dat we je ondanks het vroege tijdstip snel hebben kunnen helpen. We waarderen je positieve feedback enorm!

Snel een redelijk bod

Snel een redelijk bod. Goed afgehandeld. Afspraak is afspraak

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo Ronald, wat fijn om te horen dat we je snel een redelijk bod konden doen en dat alles goed is afgehandeld. We waarderen je positieve feedback enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Alles ging makkelijk en zoals…

Alles ging makkelijk en zoals afgesproken

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo Martin, wat fijn om te horen dat alles soepel en volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor! Bedankt voor je positieve feedback.

Makkelijk

Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Minpuntje is dat vooraf nergens administratie fee van € 130,00 aftrek staat op het gegarandeerde bod.

10. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo, bedankt voor je feedback. We begrijpen goed dat je graag van tevoren goed geïnformeerd bent over de administratiekosten. We dit dan ook zeker verbeteren. Fijn dat alles verder heel makkelijk, snel en betrouwbaar is verlopen!

Saanut 2/5 tähteä

Locatie plots dicht, slechte service

Het gegarandeerde bod klopt op zich. Als je eerlijk bent over schade en gebreken, dan krijg je inderdaad wat ze bieden. Bod is goed, bij concurrentie krijg je net wat meer geboden maar niet eens veel en dat bod is dan niet gegarandeerd. Bij ANwB wel.

Maar de informatieverstrekking vooraf is vrij slecht, kan echt beter. En op het afgesproken tijdstip bleek de locatie Rijswijk dicht. Kan gebeuren, was achteraf een reden voor. Maar telefonisch nam de ANWB daar geen verantwoordelijkheid voor en bood geen oplossing. De medewerker wuifde het weg. Alsof het mijn probleem was, of het probleem van de locatie ofzo. Terwijl het de ANWB als organisatie is die haar afspraken niet nakomt. Dat viel dus echt enorm tegen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de bieding en het verkoopproces verder goed zijn bevallen. Juist daarom vinden we het extra jammer dat het inleveren van de auto niet verliep zoals afgesproken. We begrijpen goed dat het frustrerend is als je op het afgesproken tijdstip bij een innamepunt arriveert en de locatie gesloten blijkt te zijn. Dan mag je verwachten dat de afspraak gewoon doorgaat of dat je hierover tijdig wordt geïnformeerd. De innamepunten werken zelfstandig en plannen zelf hun beschikbaarheid en afspraken in. Dat neemt natuurlijk niet weg dat jij hierdoor ongemak hebt ervaren. We zullen daarom contact opnemen met het betreffende innamepunt in Rijswijk om te bespreken wat hier is misgegaan. We hopen in de toekomst nog eens voor je klaar te mogen staan.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk personeel en werd snel geholpen

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze Autoverkoopservice! We zijn blij dat je tevreden bent.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin