Eerlijke prijs voor mijn 18 jaar oude auto. Iets hoger dan andere auto inkoop sites. Meerdere inlever locaties mogelijk, wij hebben hem ingeleverd bij kwikfit Oldenzaal. Meneer deed rondje om de a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede prijs geboden voor de auto. Thuis op laten halen, perfect geregeld. Alles zeer snel afgehandeld door vriendelijk en professioneel personeel. Na een dag al het geld op mijn rekening gestort. Kor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enorm vriendelijke medewerker op locatie. Legde rustig de procedure uit. Nam de tijd even te luisteren naar me omdat ik aangaf dat de verkoop me toch wel een beetje aan mijn hart ging. Redelijke prijs... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het was heel makkelijk om via de website een afspraak te maken. Ik kon mijn auto verkopen voor het bedrag dat vooraf was geschat. De controle en verkoop verliepen heel eenvoudig en alles was bin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle reactie met goede prijs in vergelijking met andere prijsopgaven.
Eenvoudig inleverproces.
Negatieve verrassing: het in mindering brengen van een verkoopfee zonder daar melding van te maken! Deze vermindering vond ik terug bij het bekijken van de inleverbevestiging welke via de mail werd toegezonden.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snel een bod gehad en afwerking hiervan ook prima verlopen
Ook zoals beloofd was de uitbetaling de volgende dag

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Nette afhandeling van de feiten in de vestiging Eindhoven.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snelle reactie gekregen na de aanvraag van de ANWB. Bod was prima op mijn VW Up en dus snel geaccepteerd.
Vandaag in Leiden de auto ingeleverd. Verliep allemaal snel en heel vriendelijk!
Heel tevreden over de gehele service!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Goede service die snel en duidelijk te regelen is

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Vriendelijke ontvangst, snel en correct geholpen met goede uitleg

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Kreeg een goed bod - natuurlijk minder dan als je het particulier zou verkopen, maar een heel schappelijk bod voor een verkoopservice. De autodealers waar ik ook een bod had gevraagd boden ver onder het bod van de ANWB!
Het inleveren van de auto in Silvolde ging heel soepel zonder enig gezeur, en het geld stond de volgende dag op de rekening. Alles bij elkaar een hele goede ervaring.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Wat zal ik ervan zeggen?
Goede prijs en geen gedoe waarbij alles wordt gedaan om af te dingen.
Snelle afhandeling. Nu nog wachten op het geld, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit morgen op de rekening staat.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snel bod en vlotte afhandeling op het afleveradres. Bod was veel beter dan bij de concurrent die op TV adverteert!!!!!
Aanrader om de ANWB verkoop service te gebruiken.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Je krijgt een laag bod. Daar ga je uiteindelijk mee akkoord. Dan krijg je te lezen dat er nog €140,- vanaf gaat ( admini etc). Nou er gaat bijna €200,- vanaf. Diep teleurgesteld . Bij het inleverlocatie ging het prima.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Ondanks dat er vermeld word dat je een gegarandeerd bod ontvangt, ontving ik de mededeling dat er geen interesse was. Terwijl ik via andere kanalen wel een bod heb ontvangen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Alles verliep keurig volgens afspraak, vriendelijk personeel en een lekker kopje koffie tijdens het wachten.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
ouderwets goed zoals we altijd gewent waren. Afspraken worden nagekomen en super simpel. Echt een aanrader.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Snelle afhandeling en het geld staat inderdaad een dag later op jouw bankrekening.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke instructies voor het aanleveren van info en foto's. Snel een acceptabel bod. Inleveren auto kon in de buurt. Snelle betaling.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Vlugge reactie. Eerlijke prijs. Niet de hoofdprijs, maar ik heb er verder geen gedoe mee. Inleveren ging vlot, betaling volgende dag binnen.