Super fijne ervaring gehad met de verkoop van mijn auto. Binnen 20 minuten was de gehele overdracht al afgerond. Ik werd erg vriendelijk geholpen door de dame ter plaatse. Geen gezeur of gedoe met ond... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over de ANWB Autoverkoopservice. Het uitgebrachte bod was reëel en passend bij de auto. De afhandeling verliep soepel, duidelijk en snel. Alles was keurig geregeld en de communicatie wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De verkoop werd goed en snel afgehandeld en kort daarop was de verkoopsom overgeschreven op mijn rekening. Wat mij een beetje tegen viel waren de kosten die nog van het aankoopbedrag af werden geha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vriendelijk ontvangst, super aardige meneer die een rondje reed in de auto. Papierwerk ingevuld, nog een keer extra veagen of je akkoord bent met de verkoop. 5 mibuten wachten op vrijwaringsbewijs en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Gemakkelijk digitaal, 2e bod was beter dan eerste?? Maar tevreden met laatste bod. Ook inname bij aangesloten anwb inkoopservice top!
Na korte inspectie en proefrit is de vrijwaring afgegeven.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snel en gemakkelijk geregeld. Inruilprijs is realistisch en beter dan de gemiddelde merkdealer.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke uitleg vooraf dat er in mijn auto een motor met slijtage kon zitten. Gelijk een kop koffie, en niet onbelangrijk het hoogste bod van drie uitgebracht. Zelfs hoger dan onze dealer waar de auto gekocht/ onderhoud is geweest.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Alles soepel en volgens afspraak geregeld. Erg vriendelijke man, geen enkele vorm van druk.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snelle afhandeling van de verkoop van mijn auto via de ANWB.
De medewerker kreeg de Tablet niet aan en dit ging gepaard met veel gemopper en zelfs gevloek terwijl ik voor hem aan de balie stond. Dit gaf mij een ongemakkelijk gevoel.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Zeer goede service en een markt conform bod. Afhandeling bij de inname was snel en klantvriendelijk.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Was per ongeluk 1 week tevroeg. Toch snel en efficient geholpen. Tijdens het korte wachten gebruik kunnen maken van de (gratis) koffie automaat. Na controle voertuig snel de verdere administratieve afhandeling gedaan. Alle lof.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Heldere service, eenvoudig te regelen en een prettig ontvangst in Barneveld gehad. Als je je auto niet inruilt bij een dealer of als je de prijs die je geboden wordt niet wil accepteren, zeker de moeite waard om even bij de ANWB een bod op te vragen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Zeer snelle en duidelijke afhandeling.
Uiterst tevreden

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke en heldere applicatie en afwerking bij BCA

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
prima en snelle afwikkeling, stond binnen na een half uur weer buiten. geen rare opmerkingen of vragen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snelle afhandeling op het afgesproken tijdstip.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Supervriendelijke inkoper waarmee de deal leuk en makkelijk af te ronden was. Daarnaast een prima bod gekregen.