Duidelijke uitleg vooraf dat er in mijn auto een motor met slijtage kon zitten. Gelijk een kop koffie, en niet onbelangrijk het hoogste bod van drie uitgebracht. Zelfs hoger dan onze dealer waar de a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heldere service, eenvoudig te regelen en een prettig ontvangst in Barneveld gehad. Als je je auto niet inruilt bij een dealer of als je de prijs die je geboden wordt niet wil accepteren, zeker de moei... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen, er werd direct duidelijk uitgelegd hoe de procedure loopt! Tijdens het nalopen van de auto konden we in het restaurant koffie en thee pakken.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Binnen 1 werkdag een gegarandeerd bod ontvangen. Na acceptatie van bod kon ik binnen 2 werkdagen binnen 7 km van huis terecht voor het inleveren. Ging heel vlot. Na controle van auto van binnen- en bu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke en heldere applicatie en afwerking bij BCA

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
prima en snelle afwikkeling, stond binnen na een half uur weer buiten. geen rare opmerkingen of vragen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Snelle afhandeling op het afgesproken tijdstip.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Supervriendelijke inkoper waarmee de deal leuk en makkelijk af te ronden was. Daarnaast een prima bod gekregen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke afspraken die goed zijn nagekomen. Vriendelijk en vakbekwaam ontvangen en geholpen. Volgende dag geld op onze rekening!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
ik kreeg dezelfde dag nog een prima bod en nadat ik de auto had ingeleverd ook in 2 dagen het bedrag gestort

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Alles netjes en snel afgehandeld door vriendelijke medewerkers.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Van aanmeldproces tot aan verkoop super goed!
Binnen een dag een bod gekregen, zelfde week ingeleverd.
Inleveren ging super makkelijk auto word gecontroleerd en met een kwartier ben je klaar en alles netjes volgens afspraak in tegenstelling tot andere opkopers.
Echte aanrader zaterdag ingeleverd en maandag volgens afspraak geld op de rekening!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Alles snel en goed geregeld en prijs die ik voor ogen had ook gekregen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Ik werd enorm goed geholpen, alles werd netjes uitgelegd en de juiste informatie is verstrekt. Ik ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Prima service en komen afspraken na. Voor de 2e keer in 6 jaar onze auto verkocht, ook de laatste keer vlot en prettig verlopen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Goed en concreet! Weten waar je aan toe bent. Fijne en snelle service om van je auto af te komen.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
De prijs waar over akkoord is gegaan
Geen gezeur over de prijs aanrader