Eerlijke prijs voor mijn 18 jaar oude auto. Iets hoger dan andere auto inkoop sites. Meerdere inlever locaties mogelijk, wij hebben hem ingeleverd bij kwikfit Oldenzaal. Meneer deed rondje om de a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede prijs geboden voor de auto. Thuis op laten halen, perfect geregeld. Alles zeer snel afgehandeld door vriendelijk en professioneel personeel. Na een dag al het geld op mijn rekening gestort. Kor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enorm vriendelijke medewerker op locatie. Legde rustig de procedure uit. Nam de tijd even te luisteren naar me omdat ik aangaf dat de verkoop me toch wel een beetje aan mijn hart ging. Redelijke prijs... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het was heel makkelijk om via de website een afspraak te maken. Ik kon mijn auto verkopen voor het bedrag dat vooraf was geschat. De controle en verkoop verliepen heel eenvoudig en alles was bin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zeer tevreden over de ANWB Verkoopservice. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik koffie aangeboden in een comfortabele wachtruimte terwijl de auto door een expert werd nagekeken. De inspectie duurde slechts ongeveer 25 tot 30 minuten.
Wat ik vooral prettig vond, was dat er geen discussie werd gevoerd over kleine gebruikssporen aan de auto. Ik kreeg gewoon de vooraf afgesproken prijs uitbetaald, zonder gedoe of verrassingen achteraf.
De hele verkoopervaring verliep snel, professioneel en transparant. Voor iedereen die geen zin heeft in onderhandelingen of bezoek van particuliere kopers aan de deur, kan ik deze service van harte aanbevelen. Een zeer fijne en zorgeloze manier om je auto te verkopen. 👍🚗

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke afspraken die worden nagekomen.
Goed prijs voor de auto.
Perfecte ophaalservice.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Aanvraag indienen was eenvoudig, binnen enkele minuten een gegarandeerd bod tevens ook het hoogste bod in vergelijking met andere sites. Eenvoudig inlever afspraak ingepland in de regio. Bij aankomst snel geholpen en alles volgens afspraak afgehandeld. Perfecte service en communicatie.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Het hele proces van aanbieden, accepteren en afhandelen is eenvoudig. De prijs was behoorlijk beter dan wat dealers ons wilde bieden. Dan is de keuze snel gemaakt.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Fijne en duidelijke werkwijze. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Hoogst aangename en belangstellende begeleiding bij inlevering. Ik had geen verse APK en kreeg gelegenheid dat alsnog te realiseren, zodat ik de volgende dag zonder afspraak kon inleveren. Top in klantvriendelijkheid !

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Kijk, dit is waarom de ANWB al zo lang klanten tevreden weet te stellen. Vakkundige mensen, geen kleine lettertjes, geen lokkertjes, geen gedreig. Doen gewoon wat ze beloven. Een eerlijke prijs en zonder gedoe en met veel gemak het geld ontvangen dat via de mail werd geboden op de auto.
Aanrader!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Mooi bod gekregen en snel georganiseerd. Snelle afhandeling. Helemaal mooi!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Voor de tweede maal een auto op deze wijze verkocht en weer zeer tevreden. Reëel bod en prettige afhandeling in Barneveld. Geen afdingende handelaren aan de deur zoals ik ervaren heb bij een andere verkoopsite.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Auto inleveren ging heel soepel. Ik was eerder op de afspraak en kon gelukkig meteen worden geholpen. Ilonka van de locatie in Oostzaan heeft mij super goed geholpen.
Mocht je een auto willen verkopen, dan raad ik de ANWB aan als partij.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Een perfecte afhandeling van de verkoop van onze auto.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice
Het bod via Anwb kwam snel en paste me goed. Daardoor kon ik snel mijn auto verkopen Het inleveren in Veenendaal ging erg vlot en vriendelijk en het vrijwaringsbewijs zat al in mijn email voordat ik van de inleverlocatie vertrokken was. Absoluut een aanrader om op deze wijze snel je auto te verkopen.