Amsterdams MuntKantoor Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Heb ooit iets bij hen besteld en blijf nu ongevraagd pakketten ontvangen. Hier heb ik nooit om gevraagd. Ik stuur alles retour via het antwoordnummer. Heb een e-mail gestuurd dat ik niets van hen wi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sturen wel rekeningen maar munt laat op zich wachten. En dreigen daarna met verhoging en deurwaarder. Asociale club. Doe er geen zaken mee, u bent gewaarschuwd.

Saanut 4/5 tähteä

Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn oprechte ervaring is, over een lengte van jaren ben ik altijd eerlijk en geheel volgens gemaakte overeenkomsten geholpen. Nooit enige klacht van mijn kant hoeven te melden. Producten altijd... Näytä lisää

1. Kolikoiden osto ja myynti

Yrityksen kirjoittama

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

166 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima service

Prima service , levering op tijd en keurig verpakt

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling op tijd en keurig verpakt is geleverd.

Bestellen online gaat simpel

Bestellen online gaat simpel, wanneer voorradig snelle levering

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het online bestellen eenvoudig verloopt en dat u bij voorraad profiteert van een snelle levering.

Saanut 5/5 tähteä

Heb bij Amsterdams muntkantoor al…

Heb bij Amsterdams muntkantoor al diverse munten besteld. De leveringen waren steeds op tijd en zagen er kwalitatief goed uit.

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u al meerdere bestellingen bij het Amsterdams Muntkantoor heeft geplaatst en dat deze steeds op tijd en van goede kwaliteit zijn geleverd.

goeie kwaliteit

Hier hebben ze goeie kwaliteit en zijn betaalbaar.
De levering zou iets sneller kunnen , maar dat is niet echt een probleem

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de betaalbaarheid van onze producten. Wij waarderen uw eerlijke feedback over de levertijd en nemen dit graag mee ter verbetering.

Snel geleverd

Snel geleverd. Ziet er netjes uit👌

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en netjes is aangekomen.

Saanut 5/5 tähteä

Omdat de bestelling volgens afspraak in…

Omdat de bestelling volgens afspraak in goede staat is ontvangen.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling volgens afspraak en in goede staat is ontvangen.

Saanut 4/5 tähteä

Verzendingen zijn keurig

Verzendingen zijn keurig, alleen heb ik via de site en bericht gestuurd waarop geen enkele reactie is gekomen. Dat is jammer.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de verzendingen keurig verlopen. Wij vinden het jammer om te lezen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw bericht via de site. Dat is uiteraard niet de bedoeling en onze excuses hiervoor. Voor een snelle opvolging kunt u ons altijd bereiken via klantcontact@amsterdam-munten.nl. Wij nemen uw feedback ook mee om onze bereikbaarheid te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Leuke aanbiedingen maar kan niet alles…

Leuke aanbiedingen maar kan niet alles betalen omdat ik AOW heb.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze aanbiedingen waardeert. Wij begrijpen dat niet alles altijd past binnen ieders budget en waarderen uw open feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Niet een vaste klant Tòch aanbiedingen !!

Zelfs als niet vaste klant wordt je gewaardeerd en krijgt erg leuke aanbiedingen !!

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze aanbiedingen als leuk ervaart en dat u zich ook als niet vaste klant gewaardeerd voelt.

Eerlijk en goed bedrijf

Mijn oprechte ervaring is, over een
lengte van jaren ben ik altijd eerlijk en
geheel volgens gemaakte overeenkomsten geholpen.
Nooit enige klacht van mijn kant hoeven
te melden.
Producten altijd volgens beschrijvingen.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent en dat u altijd eerlijk en volgens afspraak bent geholpen.

Pracht munten

Pracht munten
Super mooie kwaliteit
En soms niet eens zo duur
En altijd keurig verpakt ..
Top Munten huis

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prachtige munten, de mooie kwaliteit en de zorgvuldige verpakking. Goed dat u ook onze prijsstelling als positief ervaart.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende ervaring zover goede…

Uitstekende ervaring zover goede verpakking snelle verzending en mooie producten.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tot nu toe een uitstekende ervaring heeft, met goede verpakking, snelle verzending en mooie producten.

Saanut 5/5 tähteä

alles snel en corrrect geleverd en…

alles snel en corrrect geleverd en goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit.

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbaar en een overzichtelijke…

Betrouwbaar en een overzichtelijke webshop.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze webshop als betrouwbaar en overzichtelijk ervaart.

Prima service

Prima service, en mooie kwaliteit van geleverde munten.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de mooie kwaliteit van de geleverde munten.

Klantenservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin