Amaroq Glamping Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi oplever altid god service når vi handler hos Amaroq. De er hurtige til at hjælpe, gode til at kommunikere, og så har de nogle lækre produkter. Da vores telt blev ramt af en skade i den seneste stor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er første gang jeg begiver mig ud i en anmeldelse, det er fordi oplevelsen ved at handle hos Amaroq var Ekstraordinær. Første henvendelse var telefonisk, talte med Henrik fik en rigtig god serv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

5 stjerner for en umiddelbar ærlighed i kommunikationen..om produktet så holder den forventede levetid må vi se på, men umiddelbart ligner det god kvalitet:)

Saanut 5/5 tähteä

Der var udsolgt i medium grønt glampingtelt, men ved opringning undersøgte de om der måske var et enkelt på lager. Det lykkedes og teltet var afsendt dagen efter. Tager altid telefonen med det samme o... Näytä lisää

1. Retkeilyliike

Yrityksen kirjoittama

Amaroq Glamping fremstiller kvalitets bomuldstelte til dit næste hverdagseventyr

Erinomainen

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ualmindelig god service

Vi havde spontant besluttet os for ferie i telt, og var bekymret for om levering kunne nås. Vi skrev til amaroq, og intet problem, vi kunne komme forbi dagen efter og hente teltet.
Desuden rigtig god vejledning ift hvilken str, der ville passe til vores ønsker og behov.
Teltet lever fuldt ud op til vores forventninger, og er af rigtig god kvalitet. En investering vi kommer til at bruge mange år fremover, både i haven og på ferier.

12. heinäkuuta 2023

Fantastisk service.

Jeg har kun mødt åbenhed, venlighed og service i top klasse når jeg har talt med Henrik i telefonen.
Jeg er meget glad for mit Xl. Telt.

30. kesäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Snabb tryggt och bra!

Snabb tryggt och bra!
Enda nackdelen var att paketet skickades med postnord och att man var tvungen att vara hemma och skriva på. Det gick inte att välja dag i deras app utan bara skriva ett meddelande som dom inte läste. Fick åka en timma för att hämta på deras minimala öppettider.

Bra kvalitet på tältet men önskar jag tagit L istället för M.

7. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Vi har købt telt og tilbehør til teltet…

Vi har købt telt og tilbehør til teltet hos Amaroq og har været meget tilfredse. Jeg fik en god og nyttig telefonisk vejledning inden jeg afgav min ordre. Teltet er meget dejligt at opholde sig i og det er allerede taget i brug. Ved leveringen var en lampe beskadiget, glasset var gået itu. Der blev straks sendt en ny lampe afsted fra Amaroq, den overlevede heldigvis og ankom hel. Vi er helt igennem tilfredse med vores køb hos Amarog.

1. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Altid service ud over det sædvanelige

Jeg har af flere omgange handlet hos Henrik og Claus og hver gang har deres service været ud over det sædvanelige. De er super imødekommende og hjælpsomme og de produkter jeg har købt hos dem, Telt, Tarp, Teltovn osv. lever fuldt ud op til forventningerne og mere til.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

24. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin