Amaroq Glamping Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Vi oplever altid god service når vi handler hos Amaroq. De er hurtige til at hjælpe, gode til at kommunikere, og så har de nogle lækre produkter. Da vores telt blev ramt af en skade i den seneste stor... Näytä lisää

Det er første gang jeg begiver mig ud i en anmeldelse, det er fordi oplevelsen ved at handle hos Amaroq var Ekstraordinær. Første henvendelse var telefonisk, talte med Henrik fik en rigtig god serv... Näytä lisää

5 stjerner for en umiddelbar ærlighed i kommunikationen..om produktet så holder den forventede levetid må vi se på, men umiddelbart ligner det god kvalitet:)

Der var udsolgt i medium grønt glampingtelt, men ved opringning undersøgte de om der måske var et enkelt på lager. Det lykkedes og teltet var afsendt dagen efter. Tager altid telefonen med det samme o... Näytä lisää

1. Retkeilyliike

Amaroq Glamping fremstiller kvalitets bomuldstelte til dit næste hverdagseventyr

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Yderst tilfreds

Vi ringede og spurgte ind til nogle mål der ikke var oplyst på webshoppen, I tjekkede og ringede hurtigt tilbage til os. Super god vejledning og hurtig levering.

12. kesäkuuta 2024

Fantastisk produkter - SUPER service

Jeg har, af flere omgange, købt produkter hos Amaroq. Det er simpelthen den bedste kvalitet og super lækre designs (man føler sig Very Important når man camperer) 😊
Deres service er helt i top og det føles som, var det deres motto "at gå den ekstra mil".
De varmeste anbefalinger går til jer, både for service og topklasse produkter 👍

13. kesäkuuta 2024

Fantastisk support!

Fantastisk support! Jeg kan helt sikkert anbefale deres telte og andre produkter.
Teltet passede desværre ikke til mit behov på farten.
Returnering var nem, hvor de tog imod teltet med et smil efter jeg havde prøvet det. Jeg skal helt sikkert have et af deres telte i haven, hvis jeg engang køber hus. Men til ferie på farten er det desværre for stort og tungt.

10. kesäkuuta 2024

God vejledning

Virkelig god vejledning i forhold til at vælge, hvilken størrelse telt, der passede til vores formål. Teltet blev indviet i går til en havefest, hvor vi havde brug for at skabe et ekstra rum til mange børnegæster og levede op til alle forventninger. Vi glæder os meget til at tage det med på ture til sommer.

4. kesäkuuta 2024

Kvalitet og umådelig go' service

Magen til rar behandling skal man lede længe efter. Man fornemmer virkelig at der er ildsjæle bag Amaroq. Jeg blev helt glad over kontakten til dem i forbindelse med køb.

Deres sager emmer af kvalitet - du kan roligt handle med dem🫶

1. toukokuuta 2024

Fantastisk service og grundig…

Fantastisk service og grundig vejledning omkring køb af Amaroq-glampingtelt
Efter hurtig levering af xl-teltet har vi nu fornøjelsen af et stort og smukt “yoga-anneks” i rigtig god kvalitet i baghaven 🧘🏼‍♀️

6. huhtikuuta 2024

Jeg er vild med mit nye telt

Jeg fik mit fine Glamping telt 1-2 dage efter at jeg bestilte det. Det gik utroligt hurtigt selvom jeg bestilte en lørdag aften. Teltet var super nemt at sætte op og det er virkelig god kvalitet og rigtig hyggeligt og pænt. Jeg har skrevet et par gange med spørgsmål vedr valg af underlag mv og har fået lange udførlige svar tilbage i løbet af meget kort tid. Jeg kan virkelig anbefale firmaet og produktet

24. maaliskuuta 2024

Fremragende telt og fremragende service :-)

Vi har kun enormt gode ting at sige om Amaroq! Vi har købet et Amaroq Glamingtelt Medium, og vi er SÅ glade for det. Første nat i teltet bød på voldsom sommerregn og torden, og der var ikke en dråbe indenfor.
Tilmed har Amaroq vist service i verdensklasse :-)

3. heinäkuuta 2023