Amaroq Glamping Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi oplever altid god service når vi handler hos Amaroq. De er hurtige til at hjælpe, gode til at kommunikere, og så har de nogle lækre produkter. Da vores telt blev ramt af en skade i den seneste stor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er første gang jeg begiver mig ud i en anmeldelse, det er fordi oplevelsen ved at handle hos Amaroq var Ekstraordinær. Første henvendelse var telefonisk, talte med Henrik fik en rigtig god serv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

5 stjerner for en umiddelbar ærlighed i kommunikationen..om produktet så holder den forventede levetid må vi se på, men umiddelbart ligner det god kvalitet:)

Saanut 5/5 tähteä

Der var udsolgt i medium grønt glampingtelt, men ved opringning undersøgte de om der måske var et enkelt på lager. Det lykkedes og teltet var afsendt dagen efter. Tager altid telefonen med det samme o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Retkeilyliike

Yrityksen kirjoittama

Amaroq Glamping fremstiller kvalitets bomuldstelte til dit næste hverdagseventyr

Erinomainen

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super oplevelse

De varmeste anbefalinger, hvis man skal købe glamping telt
Lækre telte i super kvalitet - meget nemme at opsætte.
Hurtig levering.
Super service.

9. toukokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Fuldendt god service og kvalitet

Hurtig forsendelse, god vejledning og super kvalitet telt.

18. huhtikuuta 2023
Amaroq Glamping-logo

Vastaus yritykseltä Amaroq Glamping

Tak for din anmeldelse, Julie 🙏 Vi håber du får en fantastisk sommer i dit telt.

Saanut 4/5 tähteä

Super god betjening

Super god betjening, god service og en skøn måde at respondere i " bestillings mail"...
Vores telt er dog gået i stykker i lynlåsen efter blot en uge...
Men vi er ved at finde en løsning sammen med Amaroq Glamping😊

11. kesäkuuta 2022

Virkelig flot telt

Virkelig flot telt, hurtig levering, god vejledning, hurtigt og nemt at sætte op og tage ned. Meget tilfreds med mit køb, kan virkelig anbefales.
Det eneste jeg kunne have ønsket mig er at de forskellige størrelser var vist på billeder på hjemmesiden, så ville jeg helt sikkert have valgt et nummer større,

31. toukokuuta 2022

Venlig og tillidsvækkende!

Venlig, hurtig og professionel betjening.
jens Knudsen

4. huhtikuuta 2022
Amaroq Glamping-logo

Vastaus yritykseltä Amaroq Glamping

Hej Jens, tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det sætter vi enorm stor pris på. Mvh Henrik - Amaroq Glamping

Fantastisk service og produkt

Fantastisk service og produkt! Jeg har købt et XL - telt til undervisning og terapi, og det lever på alle måder op til forventningerne, og ser så smukt ud. Teltet er af høj kvalitet, let at slå op (gjorde det alene på 30 min) og har et fantastisk indemiljø. Jeg elsker det allerede, og vil på det varmeste anbefale et glampingtelt fra Amaroq. De er vildt søde at tale med, hjælper og svarer gerne og hurtigt på spørgsmål.

31. elokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin