AlleenWitgoed Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Op dit moment drie sterren, wacht volgende week op mijn uitlevering. Als ik het allemaal lees, goede en minder goede ervaringen. Op minder goede ervaringen wordt wel steeds door Alleenwitgoed direct g... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

De wasmachine is top! Bedankt! Wasmachine zou de 30e komen.. geen reactie niks wij wachten.. bleek dat ie afgelopen dinsdag kwam. Ik wist het doordat ik maandag ochtend meteen had gebeld. Het zou... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prima!! Via de website besteld, inclusief de datum van bezorging. Gelijk een bevestigingsmail teruggekregen en de bevestiging van de dag van bezorging. Super-aardige bezorgers, heel behulpzaam. Er... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De bezorging was top, maar de informatie over de levering mag wel beter. Nergens is te vinden wanneer en hoe laat je bericht krijgt over tijdstip van levering. En de site van orderstatus mag ook wel b... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Sängyt
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet
  4. Huonekaluliike
  5. Sohvat
  6. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä AlleenWitgoed

Yrityksen kirjoittama

Met een assortiment dat gaat van wasmachines en laptops tot en met banken en bedden. Zijn wij de winkel met alles wat u thuis, op werk of elders nodig heeft.

Wij verkopen niet alleen producten wij geven onze klanten advies met een uitgebreide keuzehulp, (technische) klantenservice en onze interieur stylisten.

Wij zijn er voor mensen en organisaties die zelf willen kiezen hoe ze betalen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Het is helaas nog niet helemaal…

Update, keurig geleverd en al een week een goede ijskast!!

Het is helaas nog niet helemaal opgelost. Zwaar beschadigde ijskast geleverd gekregen. Communicatie is goed, bedrijf reageert goed op de klacht maar het kost allemaal tijd en die heb je niet als je ijskast kapot is en je met een leenijskast zit eerst al 3 werkdagen nodig om te leveren en nu nog eens drie dagen om om te ruilen....pfff vraag me nog eens als alles opgelost is

25. kesäkuuta 2021

Bedankt voor uw review!
Ik hoop dat alles ondertussen is opgelost. Mocht dat niet het geval zijn dan hoor ik dat graag door middel van een update in uw review.
In augustus gaan wij al onze klantenservice centraliseren. Dan komt ons chat, bel en mail team bij elkaar te zitten. Wij verwachten dat onze bereikbaarheid en snelheid vanaf dan enorm zal verneteren.

Niks op aan te merken

24. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij wensen u graag een fijn weekend toe.

Saanut 2/5 tähteä

Slechte service

Bevestiging dat mijn koelvriescombinatie vandaag geleverd zou worden. De link om te zien wanneer de bezorgtijd is werkt niet. Telefonisch niet te bereiken. Op Facebookchat en mobielechat wordt niet gereageerd. Uiteindelijk BCC gebeld en die vertelde mij dat het morgen wordt bezorgd? Terwijl ik de mail heb van witgoed.nl vandaag! Ook ik heb hiervoor een vrije dag genomen..nu moet ik iemand regelen om bij mij thuis te wachten op de koelkast! Kost mij nu extra moeite en geld. Vrije dag opgenomen voor Jan doedel. Bedankt witgoed.nl

21. kesäkuuta 2021

Bedankt voor uw review!

Deze zomer gaan wij onze klantenservice volledig vernieuwen en uitbreiden. Het wordt dus beter. Wij verwachten dat onze klantenservice vernieuwing in augustus is afgerond. Onze excuses voor het eerdere ongemak, niet als excuus maar wel ter uitleg. Het was de afgelopen maand aanzienlijk drukker dan verwacht.

Saanut 2/5 tähteä

Helemaal niet te bereiken of nummer…

Helemaal niet te bereiken of nummer niet bereikbaar, (wordt niet opgenomen)track en tracé werkt niet. Uiteindelijk en toevallig BCC aan de lijn gehad en die kon mij vertellen wanneer er bezorgd wordt. (2dagen laten dan bezorg moment wat ik had aangevinkt)
Op de site staat een bepaalde M3 voor de airco als hij geschikt is voor die oppervlakte.
Bewust deze airco gekozen want die kon tot 50m2.
Op de verpakking doos zelf staat uiteindelijk maar voor 15-20m3 🙄
Ook koelt hij bijzonder slecht. Koude lucht was bij m'n oudje echt vrieskou, deze is gewoon koud🤷

19. kesäkuuta 2021

Bedankt voor uw review!

Vervelend dat de Track & Trace niet werkte. Wij gaan dit laten nakijken.
Bezorging was inderdaad de afgelopen maand erg moeilijk voor ons. Het was namelijk met de aanhoudende hitte, drukker dan verwacht en wij hebben aan alle kanten extra capaciteit ingehuurd om producten zo snel mogelijk bij de klant te bezorgen. Helaas, lukt dit niet altijd. Onze verontschuldigingen, wij werken eraan.

Goede duidelijke service

Goede duidelijke service. Netjes opgebeld over tijdstip levering, daarna netjes opgebeld dat het iets later werdt.

17. kesäkuuta 2021

Bedankt voor uw review!
Wij hebben het de afgelopen tijd erg druk gehad en zijn flink bezig geweest met het inhuren van extra capaciteit om de bezorgingen zo snel mogelijk bij de klant te krijgen.

Alles was geweldig

Alles was geweldig, alleen duurder dan andere sites.

16. kesäkuuta 2021

Bedankt voor uw review!
Wij werken er voortdurend aan om onze prijzen te verbeteren. Deze worden naarmate wij verder groeien steeds beter omdat wij steeds meer inkopen en daarom dus meer inkoopkorting krijgen.

Aanrader!

Aanrader!! Top service en uiteraard de bezorging mooi op tijd de jongens van de bezorging erg vriendelijk kortom een top winkel.

15. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wist u dat onze review pagina door zo een 50.000 mensen per 28 dagen wordt bekeken. Uw review doet er dus toe voor anderen

Goede service.

15. kesäkuuta 2021

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische service en top product!

Wat een fantastische service! Een dag van te voren krijg je een SMS met een tijdsindicatie hoe laat ze aanwezig zullen zijn. De leverancier belt ook nog eens op de dag zelf dat hij/zij er binnen 30 minuten is.

Ik heb een airco aangeschaft en deze werkt naar toebehoren!

Zeker een aanrader om bij Alleenwitgoed.nl

14. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hebben de afgelopen maanden in samenwerking met de bezorgdienst stappen gezet om de klant beter te informeren. Het is fijn om te horen dat deze stappen gewaardeerd worden.

Saanut 1/5 tähteä

!!OPLICHTERS!!

!!OPLICHTERS!!

Wasdroger gekocht, werd bezorgd door iemand die geen idee had hoe de wasdroger werkte en iemand die het wel wist maar geen Nederlands sprak. Wasdroger ging binnen enkele weken stuk. Maanden bellen, mailen, whatsappen en storingsformulieren ingevuld echter geen enkele reactie! Leven de garantievoorwaarden totaal niet na!

Als laatste optie om in contact te komen een nieuwe droger besteld omdat het bedrijf voor bezorgen op belt. En jawel, als er wat te halen valt wordt er direct telefonisch contact opgenomen. Blijkbaar had ik een bezorger aan de lijn, nadat ik de situatie had uitgelegd werd ik uitgescholden voor "vieze flikker!" en werd de verbinding verbroken.

Omdat ik mijn aankoop via Klarna had gedaan daar contact mee gezocht. Klarna heeft druk kunnen zetten waardoor er een vervangende droger is geregeld. Eerste dag niet mogen gebruiken, tweede dag getest. Na 2 minuten drogen valt de droger uit waardoor je vervolgens met natte (verstikte) was zit te kijken! Wasdroger ruikt naar natte hond.

Al met al, zeer slechte producten. Zeer slechte klantvriendelijkheid. Zeer slechte voorwaarden.

(Website en Google vol nepreviews!)

!!KOOP HIER NOOIT!!

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Helaas, zie ik geen bestelnummer staan en kan ik op uw naam ook geen bestelling of schademelding vinden.
Wij hebben ook alle meldingen van Klarna bekeken maar wij zien er helaas geen enkele die betrekking heeft op een kapot product.

Vervelend dat u een onprettige ervaring heeft, onze excuses daarvoor. Zou u uw bestelnummer in uw review willen plaatsen zodat ik met u kan meekijken.

De reviews die wij hebben zijn overigens niet nep. Als al onze website reviews nep zouden zijn. Zou die van u ook nep zijn.

Het is vervelend dat u zo boos bent dat u ons 'oplichters' noemt. Daarom wil ik u nogmaals vragen om uw bestelnummer zodat wij met u mee kunnen kijken.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte communicatie alles is misgegaan…

Slechte communicatie alles is misgegaan bij mijn bestelling en als klap op vuurpijl 2 onbeschofte bezorgers die wel mijn kapotte apparatuur van de zolder halen maar de nieuwe op de gang achterlaten omdat het niet aangesloten zou worden. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een wasmachine op deze wijze geleverd is.

Bedankt voor uw review!
Dat klopt, wij leveren de wasmachine tot aan de deur als u geen 'plaatsen & aansluiten' heeft aangesloten.
Eigenlijk hadden de bezorgers het oude apparaat ook niet mogen meenemen van zolder. Zonder het hebben van 'plaatsen & aansluiten' dient u deze bij de deur klaar te zetten.

Het is vervelend dat dit onduidelijk was. Over de onbeschofte bezorgers kan ik alleen onze verontschuldigingen aanbieden. Dat is niet zoals het hoort.

Plaatsen & aansluiten voor een wasmachine kunt u hier vinden.

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering. Informatie rondom levering kon wel iets beter. Voor de rest is de klantenservice lastig te bereiken. Telefoonnummer van bezorg info is wel top. Snel en duidelijk antwoord over wanneer mijn airco bezorgd zou worden.

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hebben onze bezorg informatie aangevuld met een mail die wordt gestuurd zodat u zelf ook tussendoor de status kunt bekijken.

uitstekende website

uitstekende website. levering via BCC, goede communicatie, vriendelijke bezorgers

7. kesäkuuta 2021

Bedankt voor uw review!

Deze zomer gaan wij onze klantenservice volledig vernieuwen en uitbreiden. Daarnaast komt er ook een uitbreiding in het assortiment. Het wordt nog beter.

Bezorgers niet echt vriendelijk

Bezorgers niet echt vriendelijk. Verder was de service wel goed. Maar zijn moeilijk te bereiken

2. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Vervelend dat wij dit keer geen 5 sterren van u hebben gekregen. Echter is het wel begrijpelijk.

De laatste 2 weken en op dit moment, werden wij flink ingehaald door onze eigen groei. Hierdoor ligt de druk op onze bezorgers en klantenservice aanzienlijk hoger en dit vertaalt zich op dit moment soms in lagere klantvriendelijkheid.

Wij werken hier op dit moment hard aan en hopen desondanks, dat wij u in de toekomst opnieuw als klant van dienst te mogen zijn

Saanut 3/5 tähteä

Wel goed geleverd maar heb twee dagen…

Wel goed geleverd maar heb twee dagen te lang moeten wachten op het wasmachine

2. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Het is inderdaad bijzonder druk op dit moment. Wij proberen waar wij dat kunnen extra bezorgcapaciteit in te huren. Helaas, kwamen wij er niet onderuit om bij een aantal klanten later dan gewenst te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

Saanut 5/5 tähteä

gewoon perfect bezorgers zijn heel…

gewoon perfect bezorgers zijn heel vriendelijk behulpzaam ik zou iedereen adviseren

30. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen dat u in de toekomst weer aan ons denkt, mocht u weer iets nodig hebben.

Eerlijk advies

Eerlijk advies. Ik zou het zeker aanraden.

30. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij zouden u ook als klant bij andere bedrijven willen aanraden. Maar wij houden u liever als klant bij ons.

Droger Haier

Op zaterdag besteld, maandag nog geen mail. Stuur maandag rond 13:00 uur een mail 13:30 antwoord en een snelle levering.

29. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hebben voor de weekenden onvoldoende klantenservice personeel. Het personeel dat wij in het weekend bezig is, werkt voornamelijk in het voorbereiden en verwerken van bestellingen.

U heeft echter doordeweeks snel een antwoord ontvangen.

Tevreden!

Tevreden! Snelle levering

28. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wist u dat onze review pagina door tienduizenden mensen per maand wordt bekeken. Wat u vindt doet er toe, voor een heleboel mensen.

Prima service

Prima service. Uitstekend verlopen

26. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Dankzij tevreden klanten zoals u blijven wij groeien. Hierdoor kopen wij meer in waardoor wij waarschijnlijk volgende maand op sommige categorieën onze prijzen een stukje kunnen verlagen.

AlleenWitgoed - Maak je dagelijkse leven makkelijker

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin