AlleenWitgoed Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Op dit moment drie sterren, wacht volgende week op mijn uitlevering. Als ik het allemaal lees, goede en minder goede ervaringen. Op minder goede ervaringen wordt wel steeds door Alleenwitgoed direct g... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

De wasmachine is top! Bedankt! Wasmachine zou de 30e komen.. geen reactie niks wij wachten.. bleek dat ie afgelopen dinsdag kwam. Ik wist het doordat ik maandag ochtend meteen had gebeld. Het zou... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prima!! Via de website besteld, inclusief de datum van bezorging. Gelijk een bevestigingsmail teruggekregen en de bevestiging van de dag van bezorging. Super-aardige bezorgers, heel behulpzaam. Er... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De bezorging was top, maar de informatie over de levering mag wel beter. Nergens is te vinden wanneer en hoe laat je bericht krijgt over tijdstip van levering. En de site van orderstatus mag ook wel b... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Sängyt
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet
  4. Huonekaluliike
  5. Sohvat
  6. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä AlleenWitgoed

Yrityksen kirjoittama

Met een assortiment dat gaat van wasmachines en laptops tot en met banken en bedden. Zijn wij de winkel met alles wat u thuis, op werk of elders nodig heeft.

Wij verkopen niet alleen producten wij geven onze klanten advies met een uitgebreide keuzehulp, (technische) klantenservice en onze interieur stylisten.

Wij zijn er voor mensen en organisaties die zelf willen kiezen hoe ze betalen.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Goed wasmachine

21. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij geloven dat het hebben van goede en bekende merken een belangrijk onderdeel is van een goede webshop.

Top goede service

21. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen u in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen, dan streven wij graag naar een 5 ster review van u.

mooi optijd geleverd

mooi optijd geleverd. netjes 10 min van te voren gebeld dat ze eraan komen.

20. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hebben de afgelopen periode veel ingezet op het verbeteren van de informatie voorziening richting klanten. Het is fijn om te zien dat u een onderdeel hiervan als prettig heeft ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik onze Wasmachine had besteld kwam ik er achter dat ik de optie Wasmachine plaatsen was vergeten aan te klikken. Contact gehad via WhatsApp en deze kon ik er nog bij bestellen en is netjes toegevoegd aan de bestelling die ik had gedaan. Wasmachine werd precies afgeleverd op de afgesproken dag en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorgers voor je deur staan.

17. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen dat u in de toekomst weer aan ons denkt, mocht u weer iets nodig hebben.

Saanut 5/5 tähteä

In eerste instantie was ik teleurgesteld

In eerste instantie was ik teleurgesteld dat mn gekozen leverdatum ineens niet meer beschikbaar was en het een week later zou komen.
Had gebeld aangegeven dat ik in een nieuwe woning zit met kids en de wasmand aantikt hahaha
Dhr ging het regelen werd gebeld 2 dagen later kon het alsnog geleverd worden en geïnstalleerd ben zo verliefd op m'n mooie zwarte wasmachine 😍

16. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Vanwege onze groei, zijn wij onze bezorgcapaciteit aan het uitbreiden. Helaas, komt het inderdaad wel eens voor dat wij niet op de gekozen datum kunnen leveren.

Wel luisteren wij zoveel mogelijk naar elke klant en zijn verhaal te luisteren en aanpassingen in de planning hiervoor te maken.

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wist u dat onze review pagina door honderden mensen per 28 dagen wordt bekeken. Uw review is daarom belangrijk voor anderen.

Saanut 3/5 tähteä

Info over levering tijdstip is beperkt…

Info over levering tijdstip is beperkt !
Verder prima producten

3. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hebben de afgelopen tijd veel stappen gemaakt in het verbeteren van de communicatie rondom de bezorging.

Wij weten dat het kiezen van een tijdslot iets is waar klanten naar vragen. Helaas, hebben wij vanwege onze groei op dit moment niet de capaciteit, om klanten hun voorkeur tijdstip te laten kiezen.

Saanut 5/5 tähteä

Heel overzichtelijke site waar je veel…

Heel overzichtelijke site waar je veel keuzes hebt. Zeer snelle levering. Ook mogelijkheid om een product in 3 termijnen te betalen zonder extra kosten. Toppie.

2. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij zijn op dit moment bezig met het uitbreiden van onze klantenservice en de snelheid van de website aan het verhogen. Elke maand doen wij weer een stap om onszelf te verbeteren.

👍🏾

Netjes op tijd geleverd zoals vooraf aangegeven

28. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen dat u in de toekomst weer bij ons besteld zodat wij een tweede kans bij u hebben voor het halen van een 5 sterren review.

Topgoed

Top goed bezorgen en snel

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen dat u ons aanraadt in uw omgeving en wij wensen u graag een fijne en zonnige koningsdag toe.

Goed

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, goede prijs, vriendelijke en bekwame bezorgers

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Dat is erg fijn om te horen, ik zal het compliment doorsturen naar het bezorgteam. Waardering van de klant is altijd fijn om te lezen.

Uitstekende service

Uitstekende service! Drie toestellen besteld, 's anderendaags geleverd. Vlotte betaalmogelijkheid met in3. Misschien wel even aangeven dat de bestelling wordt geleverd door BCC, om verwarring te voorkomen. Verder vlotte communicatie met Alleenwitgoed!

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij geven onderaan in de 'in behandeling' mail aan wie ons ondersteund bij de levering.
Wij groeien ook deze maand met zo een 50%. Ondanks dat wij voortdurend bezig zijn met sollicitaties om onze capaciteit uit te breiden. Gebruiken wij ook partners zoals de BCC.

Werkt goed

Het werkt goed en maakt weinig geluid

Saanut 1/5 tähteä

Slecht service

Slecht service,

21. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Vervelend dat u geen goede ervaring met ons heeft gehad.

Groei
Het kan inderdaad zijn dat onze service hier en daar tekort heeft geschoten. Door onze groei ondervinden af en toe groeipijnen en een gebrek aan personeelscapaciteit. Zo groeien wij bijvoorbeeld ook deze maand met meer dan 50%.

Uitbreiding
Wij zijn op dit moment bezig met sollicitaties om ons team uit te breiden.
Desondanks bedankt voor uw review!

Top service

Erg goede service geleverd

21. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Dankzij klanten zoals u groeien wij ook deze maand weer flink. Deze maand met zo een 50%!

Wellicht leuk om te weten dat wij op dit moment bezig zijn met sollicitaties. Om zo in een tijd waar mensen banen verliezen, wij juist bezig zijn met mensen aan te nemen.

Saanut 4/5 tähteä

Reactievermogen van de klantenservice…

Reactievermogen van de klantenservice mag beter.

19. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Dat klopt, wij zijn de afgelopen maand met 80% gegroeid. Wij hadden dergelijke groei niet voorzien, hierdoor liepen wij achter met het plaatsen van extra capaciteit. Wij zijn wel bezig met het zetten van stappen om de reactie tijden te verbeteren.

Ook hebben wij ons systeem vernieuwd en meer contactgegevens op de website geplaatst.

Prima in orde.

Levering zoals afgesproken, prima in orde.

17. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben dan weet u ons te vinden.

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij zijn blij dat onze bezorgers vriendelijk overkwamen. De arbeidsvoorwaarden bij ons zijn voor bezorgers beter dan bijvoorbeeld Coolblue. Zo wordt er geprobeerd om het personeel tevreden te houden wat weer leidt tot vriendelijke bezorgers en tevreden klanten.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben onwijs blij met alleenwitgoed

Ik ben onwijs blij met alleenwitgoed. Super goede service en snelle levering

15. huhtikuuta 2021

Saanut 4/5 tähteä

prima product en snel geleverd alleen…

prima product en snel geleverd alleen jammer dat ik de vriezer van 1meter 80 zelf uit de doos moest halen

13. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wellicht een idee voor ons om uitpakken als keuze mee te geven in de toekomst bij bestellingen.

AlleenWitgoed - Maak je dagelijkse leven makkelijker

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin